HORNET με φέρινγκ...![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related
ε ναι αυτο λειπει
επιτελους κανα 600αρι που να τα κανει ολα
ταξιδι, σπορ αξιοπρεπες, στριτατο και οχι πολεμικο
καθολου δεν με χαλαει ενα "χορνετ με φερινγκ"
λεφτα να δουμε που θα βρουμε
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
ωραιο ειναι!!!
καλη μου χοντα βγαλτο με 100 αλογα ροδα
κ θα το παρω ειναι πανεμορφο!
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
75kw (και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι τροχο)
![]()
Κάτι από R6 2008-9...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
πάει το CBR ...![]()
τρόμπεν όλ νάιτ λόνγκ ΧόνΔα ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μου φαινεται πως οτι και να βγαλει η Honda υπαρχει τοση προκαταληψη απο πολλους που ακομα και αν παρουσιαζε τη μοτοσικλετα του Pedrosa με 13.000 ευρω, παλι θα γκρινιαζουν μερικοι...
Για πειτε ρε σεις μιρλες ποια αλλη εταιρεια εχει τετοιο μοντελο στη γκαμα της πλεον;
μισο να θυμηθω...Yamaha; nop! Kawasaki; μπα...Suzuki; οχι ουτε αυτοι.... απο ευρωπαικα;...χμ...τραβηγμενα το Shiver GT ισως; ε οχι ντε!
Σας χαλαει δηλαδη που η Honda εβγαλε ενα μηχανακι με all-around sport χαρακτηρα, λες και το παλιο το CBR 600F ηταν κατι το διαφορετικο...
τεσπα, μην το αγορασετε μαγκες, παρτε κατι αλλο...
![]()
ελ_χυμαδορ : είναι γνωστό και δηλωμένο πολλάκις ότι ειμαι χοντάκιας to the bone ...
και ακόμα πιο πολύ, fan της σειράς CBR ...
αλλά ρε φίλε, έλεος πια με τη χόνδα ... όσο πάει το ξεφτυλίζει πιο πολύ, γενικά, όχι μόνο με το CBR ...
μόνη ελπίδα πλέον, να μη γαμήσει το 600RR... για την ώρα παραμένει το μοναδικό μηχανάκι της χόνδα που είναι στη κορυφή της κατηγορίας του ή κοντράρεται στα ίσια κάθε χρόνο και είναι άξιο σε όλα: ποιότητα κατασκευής, αξιοπιστία, απόδοση κλπ κλπ ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις