Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 186

Θέμα: κεντρο Αθηνα...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Τη γλώσσα θα την μάθω θέλω δε θέλω για να μπορώ να εργάζομαι και γενικώς να αλληλεπιδρώ με την εκεί κοινωνία.
    Τα ήθη και τα έθιμα θα τα ενστερνιστώ μόνο όταν και αν αρχίσω να ΣΕΒΟΜΑΙ και να ΕΚΤΙΜΩ την χώρα που με δέχτηκε να εργαστώ και να ζήσω νόμιμα και μέσω διαδικασιών ως πολίτης της.
    αλλα λέει η θειά μου
    αλλα ακουν τα αυτιά μου..

τεσπα συμφωνω με αυτο το ποστ σου, αλλα αλλο ηταν το θεμα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αλλα λέει η θειά μου
    αλλα ακουν τα αυτιά μου..

τεσπα συμφωνω με αυτο το ποστ σου, αλλα αλλο ηταν το θεμα..

Μλκ...αυτό για τζαμί τώρα εμφανίστηκε

Προσωπικά χέστηκα αν θα γίνει τζαμί,βουδιστικός ναός,ξωκλήσι,βωμός σατανιστών κλπ
    Ας βρούνε πρώτα χώρο και πόρους να το κατασκευάσουν και βλέπουμε.
    Δε θα είναι δα και το πρώτο αρχιτεκτονικό εξάμβλωμα στην Αθήνα

Υ.Γ. Το επίπεδο των Ελλήνων (προοδευτικών,συντηρητικών,whatever) το βλέπουμε καθημερινά και κυρίως κάθε επόμενη μέρα των εκλογών
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πολύ ωραία όσα λέτε για ενσωμάτωση. Πάντα σε θεωρητικό επίπεδο βέβαια. Ωραία είναι να μιλάμε θεωρητικά.

Πρακτικά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενσωματωθούν 1 εκ άνθρωποι (κανείς δεν ξερει βασικά πόσοι είναι) που ήδη υπάρχουν στην χώρα,
    χωρίς να έχουν δουλειά?

Όποιος μου λύσει την απορία κερδίζει κέρασμα στα Τουρκοβούνια.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Mην συνεχίζεται...

Ήρθε η τελική λύση
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Mην συνεχίζεται...

Ήρθε η τελική λύση

Οι «λαγοί», όπως αποκαλούνται λόγω της κωδικής ονομασίας τους (RABIT= Rapid Border Intervention Team), θα περιπολούν στην παρέβρια περιοχή μαζί με τις ελληνικές δυνάμεις

βαζελια ειναι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ.βεβαια rabit ειναι το κουνελι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πολύ ωραία όσα λέτε για ενσωμάτωση. Πάντα σε θεωρητικό επίπεδο βέβαια. Ωραία είναι να μιλάμε θεωρητικά.

Πρακτικά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενσωματωθούν 1 εκ άνθρωποι (κανείς δεν ξερει βασικά πόσοι είναι) που ήδη υπάρχουν στην χώρα,
    χωρίς να έχουν δουλειά?

Όποιος μου λύσει την απορία κερδίζει κέρασμα στα Τουρκοβούνια.

Όταν πλησιάζεις σε κλειστή στροφή με 200+ ,την ταχύτητά σου την ρυθμίζεις πριν τη στροφή και όχι στο apex.

Το κέρασμά σου δεν μπορεί να το κερδίσει κανείς
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Η Αθήνα έχει γίνει ένα απέραντο βρώμικο πορνείο
    20 χρόνια τα γραφεία της εταιρία που δούλευω ήταν στην πλατεία Κουμουνδούρου.
    Το τι γίνετε εκεί δεν το φαντάζεστε. Μέχρι και παιδική πορνεία
    Κάθε μέρα κάτω από τα γραφεία χωρίς υπερβολή μαζεύoνταν περί τα 100 πρεζάκια
    μαζί με πρεζέμπορες αράπηδες και γινόταν ο χαμός του χαμού. Πέρναμε την αστυνομία τηλέφωνο
    και δεν ερχόταν κανείς. Όταν αποφάσιζαν να έρθουν μαζεύανε μερικούς χρήστες και από πάνω
    εμείς βλέπαμε τους γαμώπουστες τους εμπόρους να φεύγουν πίσω από τις πλάτες των αστυνομικών.
    Μετά από μία ώρα ξανά τα ίδια. Λίγο πιο πάνω από εκεί είναι η Δραματική σχολή και από πίσω είναι η παλιά
    αγορά. Εκεί μέχρι και οι μπάτσοι δεν περνάνε. Βρώμα και μυρωδιά κατρουλήλας. Πήγα να φύγω μία μέρα και
    στην πόρτα είχε ξαπλώσει ένας χρήστης. Τον κούνησα λίγο και είδα ότι τον είχαν μαχαιρώσει.

Ποιός θα μείνει ρε παιδιά σε μία πόλη που συμβαίνουν αυτά; Εδώ λέτε ότι εμείς φταίμε στην ουσία που δεν
    ενδιαφερόμαστε για την πόλη που ζούμε. Ότι καλά να πάθουμε που τους ψηφίζουμε. Τι μπορώ εγώ να κάνω μόνος μου;
    Να του απελλάσω; Να τους βρω σπίτι; Να τους απαγορέψω να έρθουν στη χώρα μου; Τόσα χρόνια αυτό που μπόρεσα να κάνω ήταν παράπονα στο Δήμο και στην Αστυνομία. Βοήθεια ζητούσα να προσέχουν την περιοχή. Με έγραψαν
    στα @@ τους.

Τους έχω σιχαθεί όλους. Αυτό που έγινε με Ψυρρή και Γκάζι είναι έγκλημα δεν είναι; Να γαμάς μία περιοχή και μετά να πλουτίζουν τα παράσιτα οι πολιτικοί Όχι δεν τους θέλω. Όμως εκλογές θα έρθουν. Τι θα ψηφίσω; Έχει νόημα άραγε; Γιατί τώρα κάνω κάτι για την κατάσταση που έχουμε; Κάθομαι και τα δέχομαι όλα στον κώλο μου φαίνεται.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Αν το δεχτούμε αυτό (και γιατί να μην το δεχτούμε; ) γιατί δεν ανοίγουμε τα σύνορα να πάνε οι άνθρωποι όπου τελικά θέλουνε; Ή μήπως εκεί, στο Βορά και στη Δύση, δεν τους θέλουνε οπότε καλά είναι να παραμένουν εδώ στη χαβούζα;
    Υποσημείωση εξήγησης: το έμπα/σύλληψη/έβγα/έμπα/κρατητήριο/αίτηση ασύλου/μαύρη εργασία/σύλληψη/έβγα ξέρεις πόσα άμεσα και έμμεσα φράγκα έχει;

Λιανά: φράγκα για τη διαδικασία εισόδου (που ξεχρεώνονται με τη μορφή δανείου στη μαφία), μεροκάματατο πείνας (αφού είσαι μαύρος) φράγκα σε δικηγόρους και μαφία για προστασία (άσχετο αν αυτή εξασφαλίζεται).

Όταν αυτό αφορά χιλιάδες εργαζόμενους μιας περιοχής/χώρας μιλάμε για πολλά μηδενικά κάθε μήνα και βεβαίως για βίαιη υποτίμηση της εργασίας. Ουσιαστικά μιλάμε για δουλεία (ανεξαρτήτως εργασίας) και για κάτι εντελώς καινούριο στο πως εργάζονται οι άνθρωποι εντός των δυτικών κοινωνιών που σύντομα (ή μάλλον ήδη) αφορά και ντόπιους. Και όπως έχω ξαναπεί οι δυνατότητες αντίδράσης απ τη μεριά τους είναι στη σφαίρα της φαντασίας.

Επί του οικιστικού:
    είναι real estate (υψηλού επιπέδου, αποτελεσμαστικότητας και διασυνδέσεων) ,
    είναι αναμόρφωση περιοχών με βίαιη εκδίωξη των σημερινών κατοίκων (ό, τι και αν είναι αυτοί),
    είναι νέος επίσης τρόπος επιβολής οικονομικών και άλλων κριτηρίων στην εγκατάσταση πληθυσμών σε ένα μέρος με την απροκάλυπτη συνδρομή κρατικών, επενδυτικών και "υπόγειων" παραγόντων, που είχαμε καιρό να δούμε μαζί να σχεδιάζουν από κοινού τόσο μεγαλεπήβολα σχέδια.

Για την πρέζα κλπ ισχύει το παλιό ρητό που ουδέποτε αμφισβητήθηκε:
    "Δεν πάει η πρέζα στο πρεζάκι, αλλά το πρεζάκι στην πρέζα".
    Κατ αναλογία ισχύει και για άλλα "προβλήματα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πρακτικά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ενσωματωθούν 1 εκ άνθρωποι (κανείς δεν ξερει βασικά πόσοι είναι) που ήδη υπάρχουν στην χώρα, χωρίς να έχουν δουλειά?
    Δεν μπορεί να γίνει, όχι πια.
    Αλλά και τι εναλλακτικές έχουμε;
    Διότι μονάχα το φασισμό βλέπω να "προβάλλεται" τελευταία...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ο χαμός απο εκρήξεις και ληστείες στην Αθήνα σήμερα.

Βόμβες στην Βουλή (ελεγχόμενη έκρηξη), πρεσβεία Ελβετίας (την πέταξαν σε ακάλυπτο και έσκασε), Βουλγαρίας(ελεγχόμενη έκρηξη) και τραυματισμοί στο Φάληρο απο ληστεία. Είπαμε... η παγκοσμιοποίηση είναι και εδώ... και στον τρόπο των εγκλημάτων.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    ...
    Εφικτή πρόταση; Πραγματικά εφικτή;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    Εφικτή πρόταση; Πραγματικά εφικτή;
    Έχεις εντοπίσει το πρόβλημα;
    Γιατί εμένα το πρόβλημά μου είναι όλοι αυτοί που έχουν κάτσει στο σβέρκο όλων αυτών των ανθρώπων, χωρίς την θέλησή τους. Και ξέρω τι λέω: χωρίς τη θέλησή τους.
    Επειδή πολύ σύντομά μπορεί να βρεθώ στη θέση τους, εντός ή εκτός Ελλάδας το πρόβλημά μου είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ορίζεις εσύ. Είμαι εν δυνάμει σαν και αυτούς.

Να κάτσουν όπου θέλουν, να κάνουν ότι δουλειά θέλουν όπως και εμείς, να έχουν τα παιδιά τους φίλους τη ζωή τους. Αυτά.

[οι ειδήσεις για βόμβες κλπ και μαζί στο ντορβά και μια παγκοσμιοποίηση είναι προβοκατόρικες. άλλως προκαλούν σύγχυση. Εδώ μιλάμε για κάτι άλλο. Και μυρίζει από χιλιόμετρα ότι τα μπαμ μπουμ είναι έργο των επωφελούμενων απ αυτές]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    οι ειδήσεις για βόμβες κλπ και μαζί στο ντορβά και μια παγκοσμιοποίηση είναι προβοκατόρικες
    δεν συμφωνώ, αλλά είναι όντως άλλο θέμα και για αυτό δεν το συνεχίζω..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Να κάτσουν όπου θέλουν, να κάνουν ότι δουλειά θέλουν όπως και εμείς, να έχουν τα παιδιά τους φίλους τη ζωή τους. Αυτά
    Eφικτή, ερώτησα.
    Αυτά που γράφεις (θωρητικά όλοι θα συμφωνούσαμε με αυτά) προυποθέτουν την εξάλειψη της βρώμας από πάνω, νομίζω. ΑΥΤΟ πως αναμένεις να γίνει;

Παλαιό μέλος
    Eφικτή, ερώτησα.
    Αυτά που γράφεις (θωρητικά όλοι θα συμφωνούσαμε με αυτά) προυποθέτουν την εξάλειψη της βρώμας από πάνω, νομίζω. ΑΥΤΟ πως αναμένεις να γίνει;
    Δεν θέλω κανέναν από πάνω να επιβάλλει καμιά είδους λύση, ακόμα και προσωρινά ανεκτή.

Το ζήτημα είναι πως οι ντόπιοι εργαζόμενοι θα συνενοούνταν μεταξύ τους και με τους μετανάστες απέναντι σε αυτό που τους έρχεται κατακέφαλα, από ένα πιάτο φαί, μέχρι μια κουβέντα συμπαράστασης, από αυτά τα καθημερινά. Για να μπορέσουν απλά να επιβιώσουν και αυτό θα γίνει πολύ δύσκολο.

Αυτό που λες ως λύση (απ την πλευρά του κράτους) θα δεις σύντομα ότι θα έχει μόνο αίμα, ασχέτως με τις ελπίδες ή τις ανθρώπινες σκέψεις που μπορεί να κάνεις εσύ και άλλοι.

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχολή οδηγών στο κέντρο-Αθήνα
    από Ζεύκας στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2011, 10:12
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Αθηνα πολη της βιας
    από filippos_hornet στο forum Off topic