Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Χρόνος έκδοσης διπλώματος

Χρόνος έκδοσης διπλώματος

Τι γίνεται ρε μάγκες, πάμε καλά; πηγα σήμερα να πάρω το δίπλωμα μου από το μηχανολογικό στη θεσσαλονίκη, έκανα επέκταση από Α1 σε Α τέλος Ιουλίου, και μου λένε ότι έχουν εκδοθεί μόνο αυτα που είχαν καταθέσει χαρτιά έως τέλος μαϊου και να το περιμένω κατά τα χριστούγεννα. 5 μήνες για ένα δίπλωμα; Τέλος πάντων, παντός για αυτό δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε αυτούς που δουλεύουν στη διεύθυνση συγκοινωνιών. Το κακό είναι ότι μπαίνω φαντάρος σε λίγες μέρες και να δω πότε θα μπορέσω να περάσω.

τι να σου πω ρε συ εγω το πηγα για επεκταση τον ιουνιο και το πηρα μετα απο ενα μηνα
    μου αφησαν το παλιο (το τριπτυχο) και το επεστρεψα μολις πηρα το καινουριο(καρτουλα)

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!!
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

Αρχικά δημιουργήθηκε από lanzaman

ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ!!!!!!
    +650

Πέρισυ το καλοκαίρι έκανα επέκταση από Α1 σε Α και έκαναν 15 μέρες να μου ετοιμάσουν το καινούριο.
    I would rather make history than read about it.

η λίστα της αστυνομίας που έλεγε ποια διπλώματα είχαν εκδοθεί ήταν μέχρι τέλος μαϊου και στους φακέλους που έψαξα δεν ήταν. Και δεν το είπαν μόνο σε μένα, περίμεναν και άλλοι που είχαν καταθέσει πριν από μένα. Γιατι να μου λένε μαλακίες; Τόσο μαλάκες είναι;

η λίστα της αστυνομίας που έλεγε ποια διπλώματα είχαν εκδοθεί ήταν μέχρι τέλος μαϊου και στους φακέλους που έψαξα δεν ήταν. Και δεν το είπαν μόνο σε μένα, περίμεναν και άλλοι που είχαν καταθέσει πριν από μένα. Γιατι να μου λένε μαλακίες; Τόσο μαλάκες είναι;

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    πανε και πρηξτους να ψαξουν στα παραδομενα διπλωματα κτλ ακομα και εδω στο φορουμ υπαρχουν περιπτωσεις που
    τους λεγανε σε 2 μηνες και οταν ψαχνανε λιγο καλυτερα βρισκανε οτι ειχε ηδη παραδοθει το διπλωμα
    :ZZZ: :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
    Τόσο μαλάκες είναι;

ισως....

μαλλον......

εγω παντος το πηρα εντος ενος μηνα(ετσι μου ειχαν πει εξ'αρχης και ετσι εγινε)
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση για λεπτομερη διαδικασια εκδοσης διπλωματος Α
    από Tar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2013, 15:56
  2. Χρόνος για έκδοση διπλώματος...?
    από rulenstein στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4