Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Estoril live

Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Καλά έχει μία στομαχάρα ο Λορένθο σιδερένια!!!!
    Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του,
    και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.Δηλαδή ή σε περνάω ή πέφτουμε κι οι δύο!!
    Ανεμίζει το βρακί του Ρόσι κάνοντας σερι καλύτερων γύρων και του ρίχνει αέρα και κάτι δευτερολεπτάκια!! :rotflmao: :rotflmao:

.... Για να σε βλέπω να ξαναβγάζεις DVD με τον καλύτερο αγώνα...

Μπαααα, δεν το βλέπω...

Από πλευράς σχολιασμού,είπε τόσες παπάρες ο Τσαρούχας,όπως αυτή με τους κατασκευαστες και τους κινητήρες που έφερε ακόμα και τον Διατσίδη σε δύσκολη θέση.

Κανένα πλάνο του [Π]ούτσιο γιατί δεν έδειξε?
    Μήπως επειδή φοβότανε οι κάμεραμαν να τον πλησιάσουνε?
    Καλα εκει ηταν...Το τελειωμα.Αλλα και ο ΔΔ το συνεχισε εκει εαν θυμασαι φιλε μου.Εκανε την ΚΑΘΑΡΗ διαφημιση για την Honda.BTW δεν εχω κατι κατα της εταιριας απλα το τονισα
    Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πολυ ωραιος αγωνας!

μαχες απο την αρχη μεχρι το τελος...και αγωνια...

ΑΞΙΟΤΑΤΟΣ ο γλυφειντζουρακιας...

δεν ξερω τι επαιξε με τον γιατρο...δεν ακουσα την συνεντευξη του μετα και μπορει κατι να εφταιξε...κοντεψε να φαει και ενα low...

ελπιζω ολα αυτα να τον πεισμωσουν...

τρελη μαχη για την 3η θεση...
    ο αφρο-μαν οδηγησε με ψυχη και αξιζε την θεση...αλλα μιλησαν μαλλον τα αλογα και η εξοδος της τελευταιας στροφης...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
    Καλα εκει ηταν...Το τελειωμα.Αλλα και ο ΔΔ το συνεχισε εκει εαν θυμασαι φιλε μου.Εκανε την ΚΑΘΑΡΗ διαφημιση για την Honda.BTW δεν εχω κατι κατα της εταιριας απλα το τονισα
    Δίκιο έχεις.. το ξέχασα.
    Κι ύστερα το καμουφλάρισε λίγο λέγοντας για το Δεσμοδρομικό της ντουκάτι και κάτι άλλα μπλα μπλα μπλα..

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Καλά έχει μία στομαχάρα ο Λορένθο σιδερένια!!!!
    Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του,
    και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.Δηλαδή ή σε περνάω ή πέφτουμε κι οι δύο!!
    Ανεμίζει το βρακί του Ρόσι κάνοντας σερι καλύτερων γύρων και του ρίχνει αέρα και κάτι δευτερολεπτάκια!! :rotflmao: :rotflmao:

.... Για να σε βλέπω να ξαναβγάζεις DVD με τον καλύτερο αγώνα...

Μπαααα, δεν το βλέπω...
    Από πλευράς σχολιασμού,είπε τόσες παπάρες ο Τσαρούχας,όπως αυτή με τους κατασκευαστες και τους κινητήρες που έφερε ακόμα και τον Διατσίδη σε δύσκολη θέση.
    Κανένα πλάνο του [Π]ούτσιο γιατί δεν έδειξε?
    Μήπως επειδή φοβότανε οι κάμεραμαν να τον πλησιάσουνε?
    η αληθεια ειναι οτι ο λορενθο πηρε μια πολυ πειστικη νικη. αλλα οτι εκανε σπασιμο νευρων στον ροσσι ειναι για γελια.
    και οτι ξεφτιλισε τον ροσσι δεν το σχολιαζω.
    πραγματικα θα αποσυρθει ο ροσσι. θα βγει κανενας νεος οδηγος και θα λετε ακομη αν ετρεχε ο ροσσι τωρα θα τον ξεφτιλιζε ο τυπος
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Σκατά Σαββατοκύριακο
    Έχασε ο Ολυμπιακός, έχασε και ο Rossi
    Βγείτε όλοι τώρα να πανηγυρίσετε γιατί δεν συμβαίνει συχνά

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Μερικά βίντεα από τον αγώνα,καλύτερες στιγμές κουλουπου κουλουπου....

http://www.youtube.com/watch?v=CfrCeMgAwCU
    http://www.youtube.com/watch?v=B_SO1...eature=channel

Chupa pouts
    http://www.youtube.com/watch?v=_I-lt...eature=channel

Εφημερεύων
    http://www.youtube.com/watch?v=BWv2S...eature=channel

Dovi
    http://www.youtube.com/watch?v=mLiFz...eature=channel
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    και ύστερα τον ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ κάνοντας του ένα προσπέρασμα 100 τις εκατό ροσικό.

Αυτό τώρα που λες το πιστεύεις κιόλας;
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Αυτό τώρα που λες το πιστεύεις κιόλας;

Όχι βέβαια,δεν πιστεύω ότι τον ξεφτύλισε..
    Τον έκανε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:rotflmao: :rotflmao:

Μέλος Το avatar του/της Maggellanos
    Δηλώσεις Rossi μετά την συνέντευξη τύπου

"Valentino Rossi: Η μεγαλύτερη διαφορά νομίζω είχε να κάνει, όπως είπε και Jorge με το ότι χρησιμοποίησαν τις ρυθμίσεις της περσινής χρονιάς που ήταν πολύ επιτυχημένες, και τίποτε άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε με πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από πέρσι γιατί πέρσι είχαμε άσχημο αποτέλεσμα εδώ. Ωστόσο δουλέψαμε πολύ στο βρεγμένο.
    Νομίζω πως αν ο αγώνας ήταν υγρός θα ήμουν ο νικητής γιατί σήμερα το πρωί στο Warm-up ήμουν ο ταχύτερος. Ήταν όμως στεγνός αγώνας και καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιήσαμε τη μοτοσυκλέτα όπως ήταν ρυθμισμένη στο βρεγμένο με τις συνήθεις αλλαγές που κάνουμε για το στεγνό. Γι' αυτό είμαι εντάξει, είχα καλό ρυθμό, καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και για κάποιο διάστημα ήμουν μπροστά. Όμως δυστυχώς η μοτοσυκλέτα άρχισε να κουνάει υπερβολικά.
    Είμαι περίεργος να δω αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στον επόμενο αγώνα της Valencia που συνήθως είναι κακή πίστα για μένα. Όμως η επομενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για μένα, για το μέλλον μου. Πρώτα είναι ο αγώνας γιατί μπορώ να διεκδικήσω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαι τρίτος, είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι έχασα τέσσερις αγώνες ενώ σε αρκετούς αγωνίστηκα τραυματισμένος. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Ερώτηση: Ποιες νομίζεις ήταν οι διαφορές ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα του Jorge και τη δική σου; Πού έβλεπες να έχει πλεονέκτημα όταν ήταν μπροστά σου;

VR: Είχε περισσότερη πρόσφυση και επιτάχυνση.

Ε: Η διαφορά σου με τον Jorge ήταν 8 δεύτερα. Ήταν έκπληξη αυτό;

VR: Η πραγματική διαφορά δεν ήταν 8 δευτερόλεπτα. Όταν με προσπέρασε ο Jorge, ήρθε με πολλά. Προσπάθησα να μείνω πίσω του για 2-3 γύρους, έκανα τον ταχύτερο γύρο μου, δεν παραδόθηκα παρά μόνον ότι αντιλήφθηκα ότι ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσω. Γιατί επιπλέον δεν είχα πια δύναμη στον ώμο του που μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους τελευταίους γύρους. Ακόμα κι αν είχα την ευκαιρία να τον πιέσω δεν θα μπορούσα γιατί δεν είχα πια δύναμη στον ώμο μου. Έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια για να μη ρισκάρω. Οπότε η διαφορά δεν ήταν πραγματική.

Ε: Είσαι πολύ φίλος με τον Simoncelli που είχε καναδυό πολύ καλούς αγώνες τελευταία και σήμερα βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο. Πιστεύεις ότι όταν του χρόνου τρέχει με εργοστασιακό Honda νομίζεις ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός;

VR: Ναι! Προτίμησε μια έξυπνη προσέγγιση. Ξεκίνησε αργά, ίσως υπερβολικά αργά, αλλά τωρα φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή του. Πέρασε στο επόμενο επίπεδο -όχι στο δικό μας, δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τώρα είναι πιο δυνατός. Του χρόνου θα πρέπει να ανησυχούμε και γι΄αυτόν, γιατί στις μάχες ένας προς έναν είναι πολύ επιθετικός! Και πολύ μεγαλόσωμος!"

0300.gr
    71 -10 -21 Ν.

"See The World Before You Leave It"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sΑκ900
    Δηλώσεις Rossi μετά την συνέντευξη τύπου

"Valentino Rossi: Η μεγαλύτερη διαφορά νομίζω είχε να κάνει, όπως είπε και Jorge με το ότι χρησιμοποίησαν τις ρυθμίσεις της περσινής χρονιάς που ήταν πολύ επιτυχημένες, και τίποτε άλλο. Εμείς αγωνιστήκαμε με πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από πέρσι γιατί πέρσι είχαμε άσχημο αποτέλεσμα εδώ. Ωστόσο δουλέψαμε πολύ στο βρεγμένο.
    Νομίζω πως αν ο αγώνας ήταν υγρός θα ήμουν ο νικητής γιατί σήμερα το πρωί στο Warm-up ήμουν ο ταχύτερος. Ήταν όμως στεγνός αγώνας και καταλαβαίνετε ότι χρησιμοποιήσαμε τη μοτοσυκλέτα όπως ήταν ρυθμισμένη στο βρεγμένο με τις συνήθεις αλλαγές που κάνουμε για το στεγνό. Γι' αυτό είμαι εντάξει, είχα καλό ρυθμό, καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας και για κάποιο διάστημα ήμουν μπροστά. Όμως δυστυχώς η μοτοσυκλέτα άρχισε να κουνάει υπερβολικά.
    Είμαι περίεργος να δω αν θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στον επόμενο αγώνα της Valencia που συνήθως είναι κακή πίστα για μένα. Όμως η επομενη εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για μένα, για το μέλλον μου. Πρώτα είναι ο αγώνας γιατί μπορώ να διεκδικήσω τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Είμαι τρίτος, είναι ένα καλό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι έχασα τέσσερις αγώνες ενώ σε αρκετούς αγωνίστηκα τραυματισμένος. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Ερώτηση: Ποιες νομίζεις ήταν οι διαφορές ανάμεσα στη μοτοσυκλέτα του Jorge και τη δική σου; Πού έβλεπες να έχει πλεονέκτημα όταν ήταν μπροστά σου;

VR: Είχε περισσότερη πρόσφυση και επιτάχυνση.

Ε: Η διαφορά σου με τον Jorge ήταν 8 δεύτερα. Ήταν έκπληξη αυτό;

VR: Η πραγματική διαφορά δεν ήταν 8 δευτερόλεπτα. Όταν με προσπέρασε ο Jorge, ήρθε με πολλά. Προσπάθησα να μείνω πίσω του για 2-3 γύρους, έκανα τον ταχύτερο γύρο μου, δεν παραδόθηκα παρά μόνον ότι αντιλήφθηκα ότι ήταν αδύνατο να τον ακολουθήσω. Γιατί επιπλέον δεν είχα πια δύναμη στον ώμο του που μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στους τελευταίους γύρους. Ακόμα κι αν είχα την ευκαιρία να τον πιέσω δεν θα μπορούσα γιατί δεν είχα πια δύναμη στον ώμο μου. Έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια για να μη ρισκάρω. Οπότε η διαφορά δεν ήταν πραγματική.

Ε: Είσαι πολύ φίλος με τον Simoncelli που είχε καναδυό πολύ καλούς αγώνες τελευταία και σήμερα βρέθηκε πολύ κοντά στο βάθρο. Πιστεύεις ότι όταν του χρόνου τρέχει με εργοστασιακό Honda νομίζεις ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικός;

VR: Ναι! Προτίμησε μια έξυπνη προσέγγιση. Ξεκίνησε αργά, ίσως υπερβολικά αργά, αλλά τωρα φαίνεται να έχει ολοκληρώσει την προσαρμογή του. Πέρασε στο επόμενο επίπεδο -όχι στο δικό μας, δεν είναι ακόμα στο ίδιο επίπεδο με εμάς, αλλά απ' ό,τι φαίνεται τώρα είναι πιο δυνατός. Του χρόνου θα πρέπει να ανησυχούμε και γι΄αυτόν, γιατί στις μάχες ένας προς έναν είναι πολύ επιθετικός! Και πολύ μεγαλόσωμος!"

0300.gr
    επιτελους διαβασαμε και μια συνεντευξη της προκοπης.
    τον σιμονσελι να τον φοβαστε σας το λεω

Πιστεύω ότι θα είναι από τα πιο ωραία πρωταθλήματα αυτό του 2011
    Σφαγή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αυτός ο Βαλεντίνο ρε παιδάκι μου, πρέπει να έχει πάρει πτυχίο στα PR, δεν εξηγείται αλλιώς....
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Όχι βέβαια,δεν πιστεύω ότι τον ξεφτύλισε..
    Τον έκανε ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ:rotflmao: :rotflmao:

Πάμε πάλι: Αυτό από κάτω που έγραψες το πιστεύεις στ'αλήθεια;

Πηγαινει στο 90 τις εκατό,αφήνει το Ρόσι να πιστεύει οτι μπορεί να κάνει ότι θέλει,του κάνει πόλεμο νευρων λίγους γύρους από πίσω του
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Αυτός ο Βαλεντίνο ρε παιδάκι μου, πρέπει να έχει πάρει πτυχίο στα PR, δεν εξηγείται αλλιώς....
    δοκτωρα στην εποκοινωνια πηρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Πάμε πάλι: Αυτό από κάτω που έγραψες το πιστεύεις στ'αλήθεια;
    Ναι chr1s το πιστεύω γιατί όπως διάβασες και στην συνέντευξη,δε τόχε ο ρόσι, κι αφού το πήρε χαμπάρι ο μικρός έκανε το παιχνίδι του.
    Άν βέβαια ο ρόσι μπορούσε να πάει καλύτερα,τότε κι ο λορένθο θα έδινε τον υπέρ πάντων..
    Αυτό θα μας συνέφερε κι ως θεατες βεβαίως.
    Τασάκω μία και βάλτη στο ψυγείο για τον επόμενο αγώνα

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Live Music
    από afrotwin στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:55
  2. Liber Animus live at Jive Cafe 30.10.04 (Μετά τα μεσάνυχτα)
    από superfour στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/10/2004, 10:25
  3. Τεχνολογία Live CD
    από dxeavy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2004, 22:56
  4. kalgeorge lives!
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2004, 13:45
  5. φωτο απο live....που θα θυμαμαι..