Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Παιδια μισο λεπτο γιατι μπλεχτηκαμε....![]()
Κατα πρωτον το παλευω και το παραπαλευω και εδω μια χαρα το πραγμα.
Με ποιο τροπο,....δεν χωραει σε αυτο το θρεντ.
Κατα δευτερον επαναλαμβανω οτι ποσταρα το κειμενο γιατι αν μη τι αλλο ειναι απιστευτα τραγικο (και χιουμοριστικο) το κοντραστ μεταξυ του μηνυματος του τυπου και της πραγματικοτητας μου (μας) .
Και το να εισαι ρεαλιστης δεν παει να πει οτι παυεις να ονειρευεσαι.
Απλα θελει τις σωστες αναλογιες και απ'τα δυο.
Κρουκη αγορι μου αυτη η στανη αυτο το τυρι βγαζει.Η το αποδεχεσαι η την κοπανας.Το οτι βοηθησες καποιον κι αυτος σημερα ειναι καποιος ειναι παληα ιστορια.
Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο ασχετων(κυριολεκτικα και πρακτικα) με τη δουλεια σημερα κατεχουν θεσεις και κινουν νηματα.Τι να σου λεω τωρα.Για τον τυπο που μου εφεραν σαν βοηθο και που τον εστειλα να μου φερει μια σοκολατα(ετσι λεγαμε τον τυπο μπαταριας που δουλευαμε τοτε) και πηγε στο περιπτερο?Κι οχι μονο πηγε ο κοπανος αλλα δεν αγορασε και καμμια σοκολατα κι εκανε ψωφοκρυο.Παρα γυρισε και με ρωτησε:
-αμυγδαλου η γαλακτος?![]()
![]()
![]()
Αυτος ο κυριος σημερα ειναι διευθυντης παραγωγης και μαλιστα πετυχημενος.
Η σημαντικη διαφορα ειναι οτι τη δουλεια δεν την αγαπησε,δεν την σεβαστηκε,δεν την ευχαριστηθηκε και δεν την πηγε μισο βημα πιο περα.
Αν το σημαντικο για σενα ειναι το χρημα η αγορα της ευρωπης ειναι ανοιχτη.Απο την αλλη ομως ξερω (και σιγουρα ξερεις κι εσυ) ανθρωπους που κανουνε οποιαδηποτε δουλεια για να επιβιωσουν μαζευοντας παραλληλα χρηματα για να κανουν ενα ταινιακι,
Η τσαπ του γιου (η κορη μονο πλεκει)![]()
![]()