φιλος σκεφτεται να τουμπανιασει το R1 του χρονολογιας 07,
εχετε να προτεινεται καποιο καταστημα συνεργειο κλπ κλπ που να ασχολειται με υαμαηα;
αν υπαρχει προβλημα στειλτε πμ![]()
φιλος σκεφτεται να τουμπανιασει το R1 του χρονολογιας 07,
εχετε να προτεινεται καποιο καταστημα συνεργειο κλπ κλπ που να ασχολειται με υαμαηα;
αν υπαρχει προβλημα στειλτε πμ![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Ροϊκή εξέλιξη ...
Εκκεντροφόροι ...
Τουμπάνισμα R1 ...
υαμαηα (αυτό δεν ξέρω τι είναι) ...
Ωραίες κουβέντες (για να κάνει πάρτυ ο συνεργειατζής με λεφτά του φίλου σου...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
συμφωνω - ιδιως ροικη ας το ξεχασει καλυτερα για Ελλαδα.
Τοσες λυπητερες ιστοριες εχουν αναφερθει καλυτερο να συμβιβαστει με κατι ποιο ρεαλιστικο και σιγουρο.
αν παιζει μαρουλι,να βαλει πανω το κιτ της γιαμαπα σε καποιον που να το χει ξανακανει με καλα αποτελεσματα...
το ιδιο ισχυει και για την απαραιτητη ροϊκη...
frankly my dear, i dont give a damn...
καλύτερα να το αφήσει ως έχει.
έχουν και ένα θέμα τα yamaha με τις (η)ρωϊκές τους και τα μέταλλά τους...
Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
συμφωνω - ιδιως ροικη ας το ξεχασει καλυτερα για Ελλαδα.
Τοσες λυπητερες ιστοριες εχουν αναφερθει καλυτερο να συμβιβαστει με κατι ποιο ρεαλιστικο και σιγουρο.
Καλα ρε GM απαντάς και σύ να ξεχάσει καλύτερα την Ελλάδα?? Πόσα χρόνια έχεις ροική στο μηχανάκι σου - R1 04, τι άλογα έβγαλε και τι προβλήματα? Ακόμα κρύβεις οτι το μοτέρ ήταν βελτιωμένο?
Τι να πω... δεν έχω λόγια![]()
![]()
Φίλε giannis113, O gm είχε βελτιωμένο αγωνιστικό απο 'μάς και oύτε λίγο ούτε πολύ, έκλεβε εκκλησίες όταν έτρεχε... τα ίδια έχει και ο τώρα πρωταθλητής νέων με R1 07... αν σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις στείλε μου πμ για να τα πούμε.
![]()
Ωχ.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ωραια ειναι να τσακωνεται αλλος σε θεμα βελτιωσης κι εγω να παρακολουθω...καλοπερνατε τελικα...![]()
![]()
![]()
![]()
για παμε , για παμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ωραια ειναι να τσακωνεται αλλος σε θεμα βελτιωσης κι εγω να παρακολουθω...καλοπερνατε τελικα...![]()
![]()
![]()
![]()
για παμε , για παμε...
E βέβαια...
Εσύ με ''πτυχίο'' μιλάς εκ του ασφαλούς...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο δασκαλος παρακολουθει σιωπηλα...![]()
δικα μου ειναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ροϊκή εξέλιξη ...
Ωραίες κουβέντες (για να κάνει πάρτυ ο συνεργειατζής με λεφτά του φίλου σου...)![]()
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
αυτο ειναι της acrapovic σε συνεργασια με την yamaha;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν παιζει μαρουλι,να βαλει πανω το κιτ της γιαμαπα σε καποιον που να το χει ξανακανει με καλα αποτελεσματα...
το ιδιο ισχυει και για την απαραιτητη ροϊκη...
εχεις πμ, ενδιαφερεται για βελτιωση γενικοτερα, δε ξερω τι ακριβως απλα αυτα τα δυο μου ανεφερεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimST
Φίλε giannis113, O gm είχε βελτιωμένο αγωνιστικό απο 'μάς και oύτε λίγο ούτε πολύ, έκλεβε εκκλησίες όταν έτρεχε... τα ίδια έχει και ο τώρα πρωταθλητής νέων με R1 07... αν σε ενδιαφέρει να το φτιάξεις στείλε μου πμ για να τα πούμε.![]()
καμια σχεση...το εργοστασιακο κιτ της γιαμαχα ειναι...θα σου πει ο dim τα σχετικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
αυτο ειναι της acrapovic σε συνεργασια με την yamaha;
http://www.yamaha-racingparts.com/
![]()