Ρε χυμαδόρ.. και εσύ στη λούμπα του κονσπιρασι .... ελεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αααααυτο ακριβως!
![]()
![]()
![]()
Ρε χυμαδόρ.. και εσύ στη λούμπα του κονσπιρασι .... ελεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
αααααυτο ακριβως!
![]()
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κρίμα γιατι εισαι ανερχόμενο ταλέντο...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Το σκεφτηκα αλλα το συμβολαιο μου λεει οτι πρεπει καθημερινα να τρωω ενα μ@λ@κ@ εξυπνακια ελληνα στη μαπα.Κι οπως βλεπεις το τηρω.![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Ποιος θελει "αποσταθεροποιηση" στην Ελλαδα?Ποιος εχει συμφερον απο μια κατασταση εκτακτης αναγκης?Ποιος μας πουλαει οπλα και τεχνολογια κατα της τρομοκρατιας?Ποιος πιστευει πως αν δεν υπαρχει η αναγκη για κατι πρεπει να την δημιουργησεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ζητάω κατι συγκεκριμένο, μου απαντάς με "υποθεση" η οποία επειδη ηχει ωραία βρισκει και ανταπόκριση "ετσι εγινε". Γράφεις "στρατολογει καποιος". Ποιος;
Ωραία ολα αυτά, αλλα πολύ θεωρία ρε φιλε....
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ρε φιλε ΕΝΑΝ ειπαμε οτι λεει το συμβολαιο.Εσυ περνα αυριο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Κρίμα γιατι εισαι ανερχόμενο ταλέντο...![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Είπαμε... είναι απορίας άξιο το "timing" των επιθέσεων κάθε φορά που γίνεται κάτι σημαντικό στην πολιτική σκηνή. Είτε λέγεται σκάνδαλο υποκλοπών & SIEMENS είτε λέγεται εκλογές.
Και λειτουργει περισσότερο παραπλανητικά...παρά εκφοβιστικά (δλδ... ψηφίστε μας εν προκειμένω).
Επίσης απορίας άξιο αυτό το θέμα με την βόμβα στην καγκελαρία της Γερμανίας. Αδυνατώ να πιστέψω πως πήγε αεροπορικώς ενα δέμα, πέρασε απο 1000+2 ελέγχους εκεί απο σκύλους, μηχανήματα κοκ, (που έχουν και σήμα για την Al Qaeda) και έφτασε μέχρι και το θυρωρείο του κτιρίου.
Δεν μου κολλάει κάτι.
Απο εκεί και πέρα... οι δράστες ήταν αληθινοί όπως και οι φάκελοι... οι καθοδηγητές τους πάλι... ας πούμε οτι ακόμα και σήμερα ψάχνουν τον master εγκέφαλο της 17Ν.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Πολύς κοσμος, συμφωνουμε (επισης η γαταΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ποιος θελει "αποσταθεροποιηση" στην Ελλαδα?Ποιος εχει συμφερον απο μια κατασταση εκτακτης αναγκης?Ποιος μας πουλαει οπλα και τεχνολογια κατα της τρομοκρατιας?Ποιος πιστευει πως αν δεν υπαρχει η αναγκη για κατι πρεπει να την δημιουργησεις?
Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?![]()
)
Αλλα αυτό δεν ειναι τεκμηριο για την υποθεση, ειναι απλα υποστηρικτικο υλικο.
Ο μάστορας θεωρητικα έχει συμφέρον η μηχανη σου να εχει βλαβες για να τον επισκεφτεσαι, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εαν κανει κατι στραβο το έκανε επιτηδες.
μΙ πιάν'ς;![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Άλλο θεωρίες συνωμοσίας και άλλο παρακρατικές ενέργειες φίλε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ρε χυμαδόρ.. και εσύ στη λούμπα του κονσπιρασι .... ελεος...![]()
Μην τα μπερδεύουμε και μην τα ισοπεδώνουμε όλα
![]()
Τι να σου πω ρε Ηλια?ΟΛΟΙ λενε οτι η ιστορια μπαζει απο παντου.Τωρα δωσανε και φωτο των επικηρυγμενων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πολύς κοσμος, συμφωνουμε (επισης η γατα)
Αλλα αυτό δεν ειναι τεκμηριο για την υποθεση, ειναι απλα υποστηρικτικο υλικο.
Ο μάστορας θεωρητικα έχει συμφέρον η μηχανη σου να εχει βλαβες για να τον επισκεφτεσαι, αλλα αυτο δε σημαινει οτι εαν κανει κατι στραβο το έκανε επιτηδες.
μΙ πιάν'ς;![]()
Κατι πιτσιρικαδες που ειναι σαν ναχουνε βγει απο συναυλια ειναι ολοι τους.Βαζουν οτι "στοιχειο" διαθετουν,βαζουν και τους δημοσιογραφους
να κουρδιζουν τον κοσμο και παμε γι αλλα.
Αμ. το αλλο..., βομβα στην πρεσβεια της Χιλης; Αυτο κι αν ειναι αποριας αξιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...Επίσης απορίας άξιο αυτό το θέμα με την βόμβα στην καγκελαρία της Γερμανίας...![]()
"Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club
Οχι. Εσυ θεωρείς οτι πισω απο τις βομβες υπαρχει μια συνωμοσια του παρακρατους. Θεωρια συνωμοσίας λέγεται αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Άλλο θεωρίες συνωμοσίας και άλλο παρακρατικές ενέργειες φίλε μου
Οπως και με τον JFK, η θεωρία λεει οτι δεν τον εφαγε ο Οσβαλντ αλλα υπηρχε ολοκληρη συνομωσια* απο πισω
*πως σκατα γράφεται - κολλησα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
συνωμοσία ετσι ρε παληογερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι. Εσυ θεωρείς οτι πισω απο τις βομβες υπαρχει μια συνωμοσια του παρακρατους. Θεωρια συνωμοσίας λέγεται αυτό
Οπως και με τον JFK, η θεωρία λεει οτι δεν τον εφαγε ο Οσβαλντ αλλα υπηρχε ολοκληρη συνομωσια* απο πισω
Ευτυχως παντως που το θεμα εμεινε εντος.![]()
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=88787
Μα ειναι διεθνης η συνωμοσία λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ευτυχως παντως που το θεμα εμεινε εντος.![]()
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=88787
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
we are in the matrix.. world...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μα ειναι διεθνης η συνωμοσία λεμε![]()
![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Με την τεχνική έννοια του όρου έχεις δίκιο αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά σε αυτό που εννοώ εγώ. το να γυρνάς και να λες σε κάποιον για συνομωσίες έμμεσα τον βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους Λιακόπουλους τους UFΟάκιδες και αυτούς που είδαν το έργο του Mel Gibson.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι. Εσυ θεωρείς οτι πισω απο τις βομβες υπαρχει μια συνωμοσια του παρακρατους. Θεωρια συνωμοσίας λέγεται αυτό
Το παρακράτος της χώρας μας όπως και πολλών άλλων (βλ. Λατινική Αμερική) με αμέτρητα αποδεδειγμένα πια αμαρτήματα επι της επέμβασης τους σε «δημοκρατικά πολιτεύματα» είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.
Το να το βάζεις στο ίδιο τσουβάλι με τους Νεφελίμ είναι προσβλητικό
Εγώ δε πιστεύω σε κανένα μεγάλο κέντρο αποφάσεων οπού ορίζει το μέλλον μας. Ουτε σε τίποτα στρογγυλά τραπέζια με μεγαλο-τραπεζίτες σιωνιστές μασόνους και βιομήχανους να αποφασίζουν. Το παρακράτος δε θέλει οργανωμένες εντολές και συμφωνητικά. Δε πιστεύω ότι λειτουργεί με τις εντολές της εκάστοτε κυβέρνησης.
Είναι κρίμα όμως να τα μπερδεύουμε και να αγνοούμε την ιστορία μας (όπως και την ιστορία άλλων κρατών) για το πώς χρησιμοποιούν εμπράκτως τη τρομοκρατία για τη καθοδήγηση της μάζας.
PS. παρακράτος & Matrix ε?
![]()
με τις υγιές μας