Σελίδα 179 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 79129169174175176177178179180181182183184189 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.671 έως 2.685 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    την παλευεις μαν? ο παο εχει κανει εμφανισεις αψογες....και μαλιστα πολλες απο αυτες σε εκτος εδρας παιχνιδια.

δεν λεω ΜΟΝΟ καλες εμφανισεις, αλλα αρκετες καλες
    Γενικά μιλάω ρε! Περισσότερο θυμάμαι τα αποτελέσματα που παίρνατε, παρά το ότι κάνατε καλές εμφανίσεις.

Για παράδειγμα, καλή εμφάνιση θεωρώ του γάβρου με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (Ντούσαν θεέ!) που οι Ολλανδοί τα είχαν δει κωλυόμενα, όπως κι ένα δικό σας ματς με τη Γιούβε (3-0 ή 3-1 με Βαζέχα). Αυτό είναι καλή εμφάνιση κι όχι το "παίζω άμυνα και κλέβω αποτέλεσμα με 1-2 αντεπιθέσεις" όπως με τον Άγιαξ στο 0-1 το '96. Εκείνο είναι αποτελεσματικότητα και ψιλοκωλοφαρδία (γιατί σε τέτοια ματς χρειάζεται πάντοτε) αλλά δε το θεωρώ καλή εμφάνιση.

Πάντως χτες δεν βλεπόσασταν, ιδίως αν αναλογιστείς ότι ήταν σαν ψιλοτελευταία ευκαιρία... Γαβρίζετε επικίνδυνα. Πάλι καλά που έχετε κόουτς με προσωπικότητα... :rotflmao:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Πάλι καλά που έχετε κόουτς με προσωπικότητα... :rotflmao:
    ας δεχτω οτι ο Νιομπλιας ειναι ακαταλληλος. Εγω θεωρω οτι απλα δεν ειναι φτιαγμενος για πιεση κ αφου τον πηρε η κατηφορα δυσκολα συνερχεται. Ας μου πει καποιος ομως. Φταει που ο Ζιλμπερτο απλα δεν κανει πλεον τιποτα? ? Ποιον να βαλει? Φταιει που ο Γκαρσια ειναι για 1 μισαωρο? Φταιει που ο μεταγραφικος σχεδιασμος του καλοκαιριου ειναι για τα μπαζα χωρις ουτε μια προσθηκη ενος δημιουργικου χαφ ωστε να μην παθει αυχενικο ο Σισε? Εναν επιθετικο να πλαισιωσει τον Γαλλο? Τιποτα.

Ενταξει δεν ειναι προπονηταρα ο Νιομπλιας αλλα θα ηθελα να τον κρινω πιο αντικειμενικα με τους σωστους παιχτες .

Εμενα απο το παιχνιδι με την Ρομα με επεισε οτι εχει εμπνευσεις που του βγαινουν. Απλα τωρα το κλιμα ειναι βαρυ κ ασηκωτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    Ενταξει δεν ειναι προπονηταρα ο Νιομπλιας αλλα θα ηθελα να τον κρινω πιο αντικειμενικα με τους σωστους παιχτες .

συμφωνω...

δεν είναι και τόσο χάλιας όσο ισοπεδωτικά τον παρουσιάζουν....δεν ειναι Βαλβερδε ή Χιμένεθ αλλα δεν είναι και για τα μπαζα
    καλος είναι και με δουλεια θα γίνει καλύτερος....

το λεω απο το καλοκαίρι οτι το ροστερ σας είναι χάλια...και ας λένε οι φυλλάδες περι καλυτερου ροστερ που ειδε ποτε ο ΠΑΟ.....ελεος...

φετος δεν νομιζω να στρωσει η ομαδα (δηλ οι παίκτες να καταφερουν να φορμαριστουν) και σε αυτο δεν φερει καμια ευθυνη ο Νιομπλιας...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

λα βιλα απο που εκρινες οτι ειναι συγκρισιμος με Βαλβερδε? Πες μου τι εχει καταφερει ο Ερνεστο σας εκτος οτι εχει κανει 2 ηττες με διαστημικους Μιραλαδες και εξωπραγματικους Φετφαδες? Μια φορα τεθηκανε αντιμετωποι κ ακομα κλαιτε. Μην αρχισεις παλι τις πιπες για διαιτησιες κ 1α ημιχρονα. Το σκορ εγραψε 2-1. Στην Ισπανια περυσι τι εκανε με τοσους παιχταραδες? ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ γιατι πηγαινε για φουντο η Βιγιαρεαλ. Εφυγε και βγηκε Ουεφα. Κατσε να δουμε τι εχει να δειξει με Αεκ και Παοκ. Μη βιαζεσαι.

και ο Ζικο νικησε τον Τεντα....
    και ο Μπαντοβιτς τον Νιομπλια....

με την λογική σου!!!!

και σε ΚΑΝΕΝΑ σημείο δεν συγκρίνω τον Βαλβερδε με τον Νιομπλια....γιατι δεν εχουν απολύτως καμία σχέση...

με τον μονο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που μπορεί να συγκριθει αλλά και πάλι δεν εχει νόημα είναι ο ΧΙμένεθ....οι δυο τους είναι μακραν οι καλύτεροι προπονητες αυτην την στιγμη στην Ελλάδα....

εγω βλέπω ότι σε 2 μηνες παίζω με μια ΝΕΑ ομάδα ενα ομορφο ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας ως τωρα το μισο ρόστερ...λογικο, και φυσικά η ομαδα μου μου δίνει ελπίδες ότι θα δω ακομα καλύτερο ποδόσφαιρο
    και μεγαλο μέρος αυτης της αίσθησης την χρωστω στον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που έχω στην άκρη τπυ πάγκου

το τι έκανε στην Ισπανια λίγο με νοιάζει....μιλάμε για Ισπανία...τι να πει μετα και ο Πελεγκρινι της Ρεαλ...δείξε οίκτο...μην τα πετάς έτσι

το ότι σε εκανα στο ντερμπυ να δειχνεις ερασιτεχνικη ομάδα μονο χαρα με γεμίζει για την συνέχεια...το αποτέλεσμα είναι άλλο κεφάλαιο...αλλα είπαμε ΜΟΝΟ 2 μηνες εχει αυτη η ομαδα που δημιουργειται

και φυσικά λυπαμαι για την χρονιά που έχασε αυτη η ομάδα που έλειπε ο Βαλβέρδε...

υ.γ υποψην ότι τα φιλικά του Βαλβερδε είναι επίσημοι αγώνες...γιατι δεν μπορούσε να κανει αλλιώς...θεωρω ότι η δουλεια του αυτην την στιγμη φαίνεται κατα 50~60%

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εχει δικιο γαμιτσιακη

ειδικα στο ντερμπυ

μας εκανε να φαινομαστε ερασιτεχνικη ομαδα ο ΕΕΕΕΕΡΝΝΝΕΕΕΕΣΤΟ ΒΑΑΑΑΑΑΛΒΒΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ

αφου να φανταστεις

ειδικα στο 1ο ημιχρονο που μας ειχαν κλεισει στο μισο γηπεδο,

βγαλανε και μιαμιση τελική μην σου πω..

απο τις οποιες η μια ηταν το γκολ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μα ρε πουστη μου κ τα 2 ματσακια που ξεβρακωθηκε ο Βαλβερδε τα εχασε...απο ερασιτεχνες.

Εσυ απο οτι καταλαβα συλλεγεις 1α ημιχρονα.
    Να σου θυμησω οτι με τον Αρη στο 2ο κλειστηκες πισω? Ασε τις θεωρειες κ τι βλεπεις. Το οτι βλεπεις κοκκινο παντου ειναι γνωστο. Μαλιστα βαζω στοιχημα οτι για κωλοχαρτο εχεις τον Γαυρο και χαρτοπετσετες τον Πρωταθλητη. Για να μην χανεις στιγμη. Οταν περασεις απο Καβαλα με νικη, Αρη, Παοκ εντος και Αεκ εκτος ελα να ξαναμιλησουμε και πρωτος θα σου πω οτι ειχες δικιο.

Μην μου αρχισεις την παπατζα για Δαλουκες κ Κακους. Αυτο ειναι για να εχετε δικαιολογιες προβατακια! ! !

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao:
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Οταν περασεις απο Καβαλα με νικη, Αρη, Παοκ εντος και Αεκ εκτος ελα να ξαναμιλησουμε και πρωτος θα σου πω οτι ειχες δικιο.

ok κλείσαμε..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    με την ψυχη στο στομα το πηρατε το μεγαλο διπλο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Γενικά μιλάω ρε! Περισσότερο θυμάμαι τα αποτελέσματα που παίρνατε, παρά το ότι κάνατε καλές εμφανίσεις.

Για παράδειγμα, καλή εμφάνιση θεωρώ του γάβρου με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ (Ντούσαν θεέ!) που οι Ολλανδοί τα είχαν δει κωλυόμενα, όπως κι ένα δικό σας ματς με τη Γιούβε (3-0 ή 3-1 με Βαζέχα). Αυτό είναι καλή εμφάνιση κι όχι το "παίζω άμυνα και κλέβω αποτέλεσμα με 1-2 αντεπιθέσεις" όπως με τον Άγιαξ στο 0-1 το '96. Εκείνο είναι αποτελεσματικότητα και ψιλοκωλοφαρδία (γιατί σε τέτοια ματς χρειάζεται πάντοτε) αλλά δε το θεωρώ καλή εμφάνιση.

Πάντως χτες δεν βλεπόσασταν, ιδίως αν αναλογιστείς ότι ήταν σαν ψιλοτελευταία ευκαιρία... Γαβρίζετε επικίνδυνα. Πάλι καλά που έχετε κόουτς με προσωπικότητα... :rotflmao:
    den milaw gai to paixnidi me ton agiax....kai opws sou eipa milousa gai paixnidia eksw..

thumisou to 1-3 sto aibrox
    thumisou to 0-1 sto oporto
    2-1 stin arsenal
    2-1 stin juve pou to evalan sto 87 an thumamai kala
    2-3 sti rwmi
    0-2 salke
    kai alla pou den mou erxontai twra
    akoma kai sto paixnidi me tin bartsa an thumasai o pougiol ekane kathusteriseis bas kai liksei....kai ekei, fagame polla, alla paixame balara :rotflmao: :rotflmao:

. Ας μου πει καποιος ομως. Φταει που
    πω πω...βγηκαν οι τενκατικοι παλι...

ρε το παλικαρι δεν κανει...

τελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχει δικιο γαμιτσιακη

ειδικα στο ντερμπυ

μας εκανε να φαινομαστε ερασιτεχνικη ομαδα ο ΕΕΕΕΕΡΝΝΝΕΕΕΕΣΤΟ ΒΑΑΑΑΑΑΛΒΒΕΕΕΕΡΔΕΕΕΕΕΕ

αφου να φανταστεις

ειδικα στο 1ο ημιχρονο που μας ειχαν κλεισει στο μισο γηπεδο,

βγαλανε και μιαμιση τελική μην σου πω..

απο τις οποιες η μια ηταν το γκολ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πω πω...βγηκαν οι τενκατικοι παλι...
    ρε το παλικαρι δεν κανει...
    τελος
    ναι συμφωνοι αλλα πες μου ποιος σοβαρος θα ερθει? Πριν καταληξουμε στον Παΐτερη ειχαμε φαει τα τρελα ακυρα. Ο Χιμενεθ αυτοπροταθηκε στην Αεκ κ ο Κουπερ...τον πηρανε μυρωδια κι αυτον κ δειχνει οτι μετα την Βαλενθια...δεν το χει. Αυτο το πρωταθλημα μας αξιζει αυτοι ερχονται. Προσωπικα θελω Μαρκαριαν αλλα στιγματιστηκε απο τα αισχη της Ριζουπολης. Κατι Μαλεζανηδες κ Μπακηδες τους θυμασαι? Ο ιταλος εχασε το πρωταθλημα με τον Φυλακουρη να εχει παραδωσει την ομαδα 1η κ να παιζει και μπαλαρα. Ασε που καταφερε να αποκλειστει απο την Σεβιλλη τοτε που ηταν απλα μια καλη ομαδα. Θα μου πεις τον πουλησε ο Γκονζαλες που πηρε κοκκινη αλλα οπως και να χει ετσι χαθηκε το ματς. Εγω παντως με ξενο προπονητη εχω καιρο να δω την ομαδα να παιζει μπαλα ελκυστικη στα ματια μου. Ο Μαρκαριαν δεν τον βαζω στους ξενους γιατι ηταν τοσα χρονια στον Ιωνικο.

ναι συμφωνοι αλλα πες μου ποιος σοβαρος θα ερθει? Πριν καταληξουμε στον Παΐτερη ειχαμε φαει τα τρελα ακυρα. Ο Χιμενεθ αυτοπροταθηκε στην Αεκ κ ο Κουπερ...τον πηρανε μυρωδια κι αυτον κ δειχνει οτι μετα την Βαλενθια...δεν το χει. Αυτο το πρωταθλημα μας αξιζει αυτοι ερχονται. Προσωπικα θελω Μαρκαριαν αλλα στιγματιστηκε απο τα αισχη της Ριζουπολης. Κατι Μαλεζανηδες κ Μπακηδες τους θυμασαι? Ο ιταλος εχασε το πρωταθλημα με τον Φυλακουρη να εχει παραδωσει την ομαδα 1η κ να παιζει και μπαλαρα. Ασε που καταφερε να αποκλειστει απο την Σεβιλλη τοτε που ηταν απλα μια καλη ομαδα. Θα μου πεις τον πουλησε ο Γκονζαλες που πηρε κοκκινη αλλα οπως και να χει ετσι χαθηκε το ματς. Εγω παντως με ξενο προπονητη εχω καιρο να δω την ομαδα να παιζει μπαλα ελκυστικη στα ματια μου. Ο Μαρκαριαν δεν τον βαζω στους ξενους γιατι ηταν τοσα χρονια στον Ιωνικο.

φιλε οτι σου κατεβει....

ειναι επιχειρημα αυτο που λες??
    οκ αφου δεν θα ερθει κανεις, κρατα τον νιομπλια....εδω η αεκ εφερε χιμενεθ, ο αρης κουπερ...και εσυ λες ποιος θα ερθει.......αλλα ξεχασα...δνε το εχουν.

ο μαλεζανι εχασε απο την σεββιλη ε? περιεργο....εγω νομιζα οτι μας ειχαν σφαξει εκει μεσα, αποβληθηκε και ο εκι, και κραταγαμε γερα μεχρι το τελος.

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε