και για τι αποτελεσματα μηλαμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καμια σχεση...το εργοστασιακο κιτ της γιαμαχα ειναι...θα σου πει ο dim τα σχετικα...
http://www.yamaha-racingparts.com/
![]()
και για τι αποτελεσματα μηλαμε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καμια σχεση...το εργοστασιακο κιτ της γιαμαχα ειναι...θα σου πει ο dim τα σχετικα...
http://www.yamaha-racingparts.com/
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
που να ξερω ρε φιλε...εγω λογιστης ειμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
και για τι αποτελεσματα μηλαμε;![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
που να ξερω ρε φιλε...εγω λογιστης ειμαι...![]()
...με ΠΤΥΧΙΟ!!!
να το βαζεις Αντωνακη μου στο τελος αυτο, γιατι παιζει πολυ ρολο...
δεν θελω να μου γινεσαι μετριοφρων τωρα...:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: η πλακα ειναι οτι εγω ειμαι λογιστηςΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
που να ξερω ρε φιλε...εγω λογιστης ειμαι...![]()
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
χαχαχαχαχαχαχα
αν ετσι ειναι οντος με το μοτο του GM
τοτε ενας λογος παραπανω να ακουσεις τον ανθρωπο αυτον
αφου το εχει δοκημασει ιδη και σου λεει οτι δεν![]()
KAFROS
www.myspace.com/maronsrad
Δε σε κατάλαβα maron, τι ακριβώς εννοείς σ'αυτό που έγραψες...
Αν δε ξέρεις τη κατάσταση, τον gm και το μηχανάκι δε μπορώ να καταλάβω πώς παίρνεις θέση περί της βελτίωσης.
Με τον Μιχαλη γνωριζομαστε πολυ καλά εντος και εκτος πιστας....Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
χαχαχαχαχαχαχα
αν ετσι ειναι οντος με το μοτο του GM
τοτε ενας λογος παραπανω να ακουσεις τον ανθρωπο αυτον
αφου το εχει δοκημασει ιδη και σου λεει οτι δεν![]()
Aυτη ειναι η αποψη μου και οχι μονο δική μου....πολυ καλος και αγαπητός νυν αγωνιζομενος κατεληξε σε γνωστό μάστορα για αντιστοιχη βελτιωση με αρκετές υποσχέσεις....το πηγε σε δικο του δυναμομετρο και ειχε χασει 6 αλογα.
κατέληξε στην αποφαση οτι πρεπει να κατεβάσει κινητήρα και να τον στειλει σε επαγγελματια βελτιωτή στο Kent.....(σε πολυ λογικο κοστος)
Δεν μπορω να σε πιασω μαν...μισολογα...με το δικο σου μηχανακι που το εφτιαξες, εμεινες ευχαριστημενος?Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Με τον Μιχαλη γνωριζομαστε πολυ καλά εντος και εκτος πιστας....
Aυτη ειναι η αποψη μου και οχι μονο δική μου....πολυ καλος και αγαπητός νυν αγωνιζομενος κατεληξε σε γνωστό μάστορα για αντιστοιχη βελτιωση με αρκετές υποσχέσεις....το πηγε σε δικο του δυναμομετρο και ειχε χασει 6 αλογα.
κατέληξε στην αποφαση οτι πρεπει να κατεβάσει κινητήρα και να τον στειλει σε επαγγελματια βελτιωτή στο Kent.....(σε πολυ λογικο κοστος)
Γιατι μας αναφερεις φιλου σου θεμα. Εχεις ιδιο βελτιωμενο απο ελληνικα χερια και δεν απαντας ευθεως αν εμεινες ευχαριστημενος...
...ex 88 SS 600 GR
Εαν γνωριζα πολύ ευχαριστως θα σου ελεγα.....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Δεν μπορω να σε πιασω μαν...μισολογα...με το δικο σου μηχανακι που το εφτιαξες, εμεινες ευχαριστημενος?
Γιατι μας αναφερεις φιλου σου θεμα. Εχεις ιδιο βελτιωμενο απο ελληνικα χερια και δεν απαντας ευθεως αν εμεινες ευχαριστημενος...
το μηχανακι πριν γινουν αλλαγες (stock) το ειχα δυναμομετρησει στα 149,6 αλογα - με τις βασικές αλλαγες -πρώτο στάδιο- (oλοσωμη/φιλτρο/προγραμμα/γραναζωμα) αλλαξε εντελως συμπεριφορά....η ροικη + συμπίεση εγιναν μαζί με τα υπόλοιπα και όχι ξεχωριστά γι'αυτό και δεν εχω ιδεα τι έδωσε στο συνολο....μετά τις αλλαγες αυτές ποτέ δεν εγινε νέα δυναμομετρηση οποτε μονο οδηγικά μπορεσα να καταλαβω την βελτιωση του......
Οδηγικα λοιπον τι ελεγε? Δεν μπορει να μην χεις μια αισθηση, αφου το ετρεξες με αλλα βελτιωμενα περαν του πρωτου σταδιου, στη κατηγορια σου τοτε ηταν πολλα αυτα τα μηχανακια.
Η δικια μου αισθηση απο οσο το ειδα ηταν οτι ξυριζε...
...ex 88 SS 600 GR
Βλέπω συνεχίζεις να κάνεις γαργάρα το θέμα, όπως γενικά συνηθίζεις
Να το πιάσουμε απο την αρχή λοιπόν...
Ήρθες στο μαγαζί μαζί με δύο ακόμα παιδιά να σε βοηθήσουμε να τρέξεις, με στήσιμο της μοτοσυκλέτας, με γραμμές και πατήματα και με δωρεάν εξάτμιση μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος...
Στο δεύτερο αγώνα, Σέρρες το μηχανάκι έβγαλε ζημιά, σαζμάν, σου βρήκα εγώ προσωπικά σαζμάν με 6000χλμ και 350Ε επιπλέον συμφωνήσαμε και εφόσον λύσαμε το μηχανάκι να φτιάξαμε κεφαλή, να γίνει ένα καλό service... χρονίσαμε αλλού τους μαμά εκκεντροφόρους, συμπίεση κλπ.... και αν θυμάμαι καλά φτάσαμε να μακρύνουμε το μηχανάκι μετα απ'αυτό 3 ή 4 δόντια.... κρυφά απο μάς πήγες το μηχανάκι στο δυναμόμετρο που είχες ήδη ξαναπάει όταν είχες πάνω μόνο δύο τελικά και όμως μας ενημέρωσαν - και επιβεβαίωσες το μηχανάκι έβγαλε 174 άλογα ρόδα...
Ο δεύτερος Σέρρες ήταν και ο τελευταίος αγώνας που έτρεξες, χάλασες την εξάτμιση απο τρείς πτώσεις που είχες στο τριήμερο και με την επιστροφή απλά δε ξαναφάνηκες απο το μαγαζί.... εννοείτε πως δεν έγινε ούτε κουβέντα για την επισκευή της εξάτμισης.... όπως και για όποιες άλλες εκκρεμότητες είχαμε που ξέρεις καλά αλλά δεν είναι για δημοσίευση.
Ξέρω πολύ καλά ο ίδιος το επιβεβαίωσες οτι το μηχανάκι δούλεψε εξαιρετικά... αυτό το επιβεβαιώνουν και οι τότε συναθλητές σου και σε τελική ανάλυση δεν ήταν το πρώτο μηχανάκι που φτιάχναμε. Ξέρω επίσης οτι το μηχανάκι το έχεις ακόμα χωρίς προβλήματα...
Και μετά απ' όλ' αυτα κάθεσαι και γράφεις αυτές τις ανακρίβειες. Είσαι το λιγότερο αχάριστος και αυτό στο λέω με το τελευταίο ίχνος ευγένειας που έχω, εμείς κύριε Μακρυπούλια με έξοδα μας ανεβήκαμε και ερχόμασταν στους αγώνας για βοήθεια, το μηχανάκι σου ήταν άψογο απο κάθε άποψη και πιό είναι το ευχαριστώ, να το παίζεις καμπόσος με ανακρίβειες για εντυπωσιασμό...
Ειχα το μοναδικο R1 (οσο θυμαμαι) στην κατηγορια....συγκριτικα με τα υπολοιπα ηταν κυριως K5/6 υστερούσε λίγο στις ευθείες αλλά κερδιζε στα φρένα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Οδηγικα λοιπον τι ελεγε? Δεν μπορει να μην χεις μια αισθηση, αφου το ετρεξες με αλλα βελτιωμενα περαν του πρωτου σταδιου, στη κατηγορια σου τοτε ηταν πολλα αυτα τα μηχανακια.
Η δικια μου αισθηση απο οσο το ειδα ηταν οτι ξυριζε...![]()
Το μοναδικο CBR που ειχε φιλος ηταν το αργοτερο μηχανακι της πίστας.....(Sorry N):rotflmao:
Γι'αυτό δεν ήθελες να μάθει κανείς οτι το μηχανάκι ήταν βελτιωμένο... για να φανείς εσύ, ο οδηγός πως κατάφερες ότι κατάφερες τέλος πάντων...Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
Ειχα το μοναδικο R1 (οσο θυμαμαι) στην κατηγορια....συγκριτικα με τα υπολοιπα που ηταν κυριως K5/6 υστερούσε λίγο στις ευθείες αλλά κερδιζε στα φρένα.....![]()
Το μοναδικο CBR που ειχε φιλος ηταν το αργοτερο μηχανακι της πίστας.....(Sorry N):rotflmao:
Δε θα αναφέρω τίποτα για τα gsxr, ή για του Νίκου, μακάρι να το δεί και να απαντήσει ο ίδιος, για το δικό του και το δικό σου.
Τι να σου πώ παραπάνω, στα είπα και πρίν, ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
Τελικα το μηχανακι μετρηθηκε και εβγαλε 174 αλογακια?
Γιατι ο κατοχος λεει πως δεν το μετρησε.
...ex 88 SS 600 GR
Το μηχανάκι φορούσε κίτρινα πολυεστερικά, εξάτμιση που αντιπροσωπεύουμε και δικά μας αυτοκόλλητα... όταν δυναμομετρήθηκε στο δυναμόμετρο της Yamaha κατάλαβαν πως το μηχανάκι είναι "δικό μας" και μας ενημερώσαν τηλεφωνικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Τελικα το μηχανακι μετρηθηκε και εβγαλε 174 αλογακια?
Γιατι ο κατοχος λεει πως δεν το μετρησε.