Τα smt με τα adventure εχουν την ιδια καταναλωση;;;;
να και μία φωτογραφία μας από παρνηθα, από ότι καταλάβατε έχω πάθει ζημια με την κοπέλα!!!!:rotflmao:
κατί λάθος κάνω
Υμηττο πήγεςΑρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
κατί λάθος κάνω![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
:rotflmao: :rotflmao: Πάρνηθα και όταν βρω κανα δυο μέρες θέλω να πάω βόρεια! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υμηττο πήγες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
Είναι τα άτιμα πολύ όμορφα ¨πετμένα¨. Εγω δεν πίστευα ποτέ ότι υπήρχε περίπτωση να πηγάινει τόσο βαρύ μηχανάκι τόσο καλά στο χώμα. Αυτό πηγαίνει παντού εγω δεν μπορώ να το πάω ακόμα!!!!!Αλλά που θα μου πάει θα το καταφέρω το άτιμο σιγά σιγά!!!!!!!!!!!!!
Mε γεμάτο τεπόζιτο (19,5 λτ λέει αλλά και 19,8 τα έχω βάλει...) θα βγάλει σε ταξίδι με νορμάλ ταχύτητες((140-150χλμ) γύρω στα 200 χλμ μέχρι ρεζέρβα και καμιά πενηνταριά ακόμα μέχρι να σβήσει από έλλειψη καυσίμου... Αυτά τα νούμερα ισχύουν στο δικό μου 990 του 06 με ακράποβιτς, δικάβαλος και φορτομένος με μεταλλικές μπαγαζιέρες που δεν είναι και ότι αεροδυναμικότερο...![]()
Μόνος, ξεφόρτωτος, και χαλαρός ίσως φτάσεις κοντα και στα 300χλμ συνολικά, αλλά αυτά απλά δεν γίνονται...![]()
Από την άλλη, μικρή αυτονομία-υψηλή κατανάλωση δηλαδή, μπορείς να φτάσεις πολύ χαμηλά-υψηλά...πχ εύκολα κάτω από 180χλμ συνολικά...αλλά αυτά όλα είναι στο χέρι σου...
![]()
Καλές βόλτες![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
εκτος πολης εχεις ανετα 200χλμ μεχρι το λαμπακι....Οταν πας συνεργειο δες αν εχει τον χαρτη για τις εξατμισεις.
Καλησπέρα κι από μένα!
Έχω ένα 990 adventure '08 (μεταχείρω) τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και έχω να πώ τα εξής:
- Το ρεζερβουαρ (των 19.5 lt) έχει χωρεσει και 20.3...
- Στανταρ αυτονομία σε ταξίδι με μ.ω.τ 140 μέχρι να ανάψει το λαμπάκι, είναι τα 220-240 χιλιόμετρα.
- Κίνηση σε πόλη, λιγότερα και από 170...
- Κολλητός με 990 S, με τον οποίο συνταξιδευούμε συχνά, δεν έχει δεί ποτέ την ανωτέρω αυτονομία, πάντα γυρίζει σε ρεζέρβα νωρίτερα.
- Με τις Gobi + λουκάνικο στη... σχάρα, δικάβαλος, Πάτρα-Αθήνα (και στην επιστροφή), άναψε λαμπάκι και καμιά δεκαριά χλμ αργότερα
Αυτά ως προς τις καταναλώσεις, αλλά το σημαντικότερο, 180 ή 240 χλμ αυτονομία, χώμα ή άσφαλτο, το μηχανάκι είναι εκπληκτικό!
Παμε αλλη μια, τα smt με τα adventure εχουν την ιδια καταναλωση;;;;
Το ενδεχόμενο να ήταν πειραγμένη η αντλία του βεζινάδικου σας φάνηκε πιο απίθανο από τνα χωράει το τεπόζιτο παραπάνω λίτρα από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής?Αρχικά δημιουργήθηκε από elpo
Καλησπέρα κι από μένα!
- Το ρεζερβουαρ (των 19.5 lt) έχει χωρεσει και 20.3...
Καλε μου, τα δυο μηχανακια εχουν το ιδιο μοτερ, χοντρικα τα ιδια κιλα(οκ λιγο πιο βαρυ το Adv), με λιγο μεγαλυτερη μετωπικη επιφανεια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Yianniss
Παμε αλλη μια, τα smt με τα adventure εχουν την ιδια καταναλωση;;;;
Σημάδι του άρχοντα δεν είναι η δύναμη, αλλά το ήθος.
Σωκράτης
Σαφώς και μου φανηκε πιθανό να "έκλεβε" η αντλία, άλλωστε το συγκεκριμένο βενζιν-άδικο είχε αρκετα χαμηλή τιμή σε συγκριση με υπόλοιπα της περιοχής, γεγονος που εκ των υστέρων θα μπορούσε να κινήσει υποψίες...Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
Το ενδεχόμενο να ήταν πειραγμένη η αντλία του βεζινάδικου σας φάνηκε πιο απίθανο από τνα χωράει το τεπόζιτο παραπάνω λίτρα από αυτά που δίνει ο κατασκευαστής?
Όμως, επίσης θεωρώ πιθανό το "φούσκωμα" του (πλαστικού) ρεζερβουάρ, που λόγω της ιδιαίτερης θέσης του, δεξιά και αριστερά του πλαισίου καλύπτοντας το ζεστό κινητήρα, έχει μεγάλη επιφάνεια, η οποία μπορεί να διασταλλεί....
Όμως, επίσης θεωρώ πιθανό το "φούσκωμα" του (πλαστικού) ρεζερβουάρ, που λόγω της ιδιαίτερης θέσης του, δεξιά και αριστερά του πλαισίου καλύπτοντας το ζεστό κινητήρα, έχει μεγάλη επιφάνεια, η οποία μπορεί να διασταλλεί.... [/B][/QUOTE]
Το μόνο που μπορεί να διασταλεί από την θερμοκρασία είναι η βενζίνη και να τινάξει το ρεζερβουάρ , για τον λόγο αυτό το κάθε ρεζερβουάρ έχει από μια τρύπα εσωτερικά που βγάζει υγροποιημένες τις αναθυμιάσεις.
Το μόνο που μπορεί να διασταλεί από την θερμοκρασία είναι η βενζίνη και να τινάξει το ρεζερβουάρ , για τον λόγο αυτό το κάθε ρεζερβουάρ έχει από μια τρύπα εσωτερικά που βγάζει υγροποιημένες τις αναθυμιάσεις. [/B][/QUOTE]
Πιστευω πως μέσα στο ρεζερβουάρ θα υπάρχει πάντα υπερπίεση λόγω της αυξήσης της τάσης των ατμών της βενζίνης, όταν αυτή θερμαίνεται. Η έξοδος των αναθυμιάσεων γίνεται μέσω ενός μηχανισμου (βαλβίδας ας το πούμε), που ανοίγει σε πίεση μεγαλύτερη της ατμοσφαιρικής.