Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 135

Θέμα: ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Το μηχανάκι φορούσε κίτρινα πολυεστερικά, εξάτμιση που αντιπροσωπεύουμε και δικά μας αυτοκόλλητα... όταν δυναμομετρήθηκε στο δυναμόμετρο της Yamaha κατάλαβαν πως το μηχανάκι είναι "δικό μας" και μας ενημερώσαν τηλεφωνικά...
    Το ξερω το μηχανακι DimST...εκει ημουν και γω και το εβλεπα στη ευθεια πως πηγαινε...ξυριζε...για αυτο και απορω με αυτα που λεει ο GM. Τωρα αν το μετρησε κιολα και εβγαλε 174, ενω εδω εγραψε οτι δεν μετρηθηκε ποτε, παει μακρια η βαλιτσα...μονο εκ του πονηρου δηλαδη εξηγειται...

...ex 88 SS 600 GR

____________________ Το avatar του/της G M
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Τελικα το μηχανακι μετρηθηκε και εβγαλε 174 αλογακια?

Γιατι ο κατοχος λεει πως δεν το μετρησε.
    Και εγω την ιδια απορια εχω

ποτε εγινε?
    σε ποιον?
    ποιο δυναμομετρο?
    υπαρχει αρχειο?

Να παω να ζητησω ενα αντιγραφο για να χαρει ο νεος ιδιοκτητης.....

FFWD Το avatar του/της DimST
    Στο δυναμόμετρο είναι της yamaha - fuchs... εκεί που το είχες πάει τη πρώτη φορά
    Για τα άλλα δε θα γράψεις κάτι?

Μπα.

Το ξερω το μηχανακι DimST...εκει ημουν και γω και το εβλεπα στη ευθεια πως πηγαινε...ξυριζε...για αυτο και απορω με αυτα που λεει ο GM. Τωρα αν το μετρησε κιολα και εβγαλε 174, ενω εδω εγραψε οτι δεν μετρηθηκε ποτε, παει μακρια η βαλιτσα...μονο εκ του πονηρου δηλαδη εξηγειται...
    Εγώ το θυμάμαι, εσύ και σίγουρα πολλοί άλλοι που έτρεχαν θα το θυμούνται φίλε Δημήτρη, είμαι σίγουρος γι' άυτό.

προσωπικα θυμαμαι οτι ο GM το πηγαινε μια χαρα
    τωρα για τα 174.........πραγματικα δεν θυμαμαι το R1 να ηταν πυροβολο
    (αν και ουτε το εχω οδηγισει, ουτε θυμαμαι να τα ανοιξαμε ποτε.......απλα δεν θυμαμαι να με ειχε εντυποσιασει με την δυναμη του , αλλα με τους χρονους που εκανε)
    το R1 δεν γυριζε μονο του τοσο γρυγορα καποιος το εστισε αλλα και καποιος το ΟΔΥΓΟΥΣΕ ετσι.
    αν τον βοηθησατε να το φτιαξει μπραβο σας ,
    ειχε ωραιο αποτελεσμα σαν συνολο
    αλλα η κουβεντα γινετε περι ροικης και μονο (οπως λεει ο τιτλος)
    και σε αυτο απαντισε ο ανθρωπος

απο την αλλη οπως λετε οτι ο gm μπορει να το παιζει οδηγος
    ετσι μπορει να πει ο καθε μηχανικος που ανεβαζει συμπιεση , χρονιζει , αλλαζει γραναζια και εκκεντροφορους ...............πως ολη η βελτιωση οφηλετε στην ροικη
    (απο τα χερια του μαστορα δηλαδη.........) και μετα να θελει τις δαφνες
    και συνηθως να ζηταει τα ΤΡΕΛΛΑ ποσα που μου ζητουσαν και εμενα.

(μεχρι που ελιωσα στο διαβασμα και κατεληξα στο να ΜΗΝ κανω ροικη made in..............???
    με περιέργος.........πολυ καλο αποτελεσμα)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παραθεσα την αποψη μου περί ροικής και ξαφνικα διαβαζω κουφά πράγματα

Ο Dimst εργάζεται σε συνεργειο που ειχα παει παλαιότερα οπως ο ιδιος περιγραφει....
    θεώρησε προφανώς την απάντηση μου ευκαιρία να πει την αποψη του για το ποσο καλο ειναι το συνεργείο έστω και μέσω αντιπαράθεσης,....

Δεν αμφισβητώ τίποτα απο τα όσα αναφέρει εκτός απο το βασικό :

Εαν το μηχανακι χωρις ολόσωμη εξάτμιση & χαρτη με τις υπολοιπες αλλαγές εδειχνε 174+ αλογα θα το ειχαν στειλει εξωτερικό για case study και η Υamaha Hellas θα ειχε κάνει αφίσα την δυναμομέτρηση για να χαίρεται (μια ερώτηση στον τεχνικό τους Δ/ντη Π.Π. θα το ξεκαθαρισει - αν και νομιζω οτι δεν ενδιαφέρει κανεναν..... )

Συνοψίζοντας τα γραφόμενα τοy DIMST για λογους εντυπωσιασμου ειναι ευκολο να αναφερθεί οτι τουμπανιάσαμε το μηχανακι ΑΛΛΑ ΔΕΝ το δυναμομετρησαμε ποτέ (υποπτο #1) το δυναμομετρησε κρυφά ο ιδιοκτητης του (υποπτο #2) και εδειξε την τεράστια ιπποδυναμη των 174 ιππων (υποπτο #3) κατι που ομως ΔΕΝ το εχουμε σε αρχειο αλλά μας το είπαν εμπιστευτικά στο τηλεφωνο.... (υποπτο #4) :hypnotize

Συμπέρασμα : Έαν η κρυφή δυναμομέτρηση ηταν με ολόσωμη και χάρτη θα εβγαζε άνετα 180+ αλογα (κοινώς στραγάλια)

Sorry guys αλλά το επιπεδο συζητησης ειναι αστειο.....

Κοιτα αδερφε, μηχανακια στη πιστα εχουμε "μετρησει" πολλα...ο βηχας, ο ερωτας και τα αλογα δεν κρυβονται...
    Το μηχανακι εβγαινε στη 16 δυνατοτερα απο αλλα της εποχης του και μαλιστα σουζουκια...ειχε κανει εντυπωση και εχει συζητηθει το θεμα αυτο. Αν αυτο το μηχανακι ηταν 150 αλογα, δηλ 10 λιγοτερα απο οσα εβγαζαν τα ΣΤΟΚ Κ5 κ 6 της εποχης του (στη κατηγορια του στοκ μηχανακια δεν θυμαμαι να επαιζαν, τα "μπροστινα" ηταν ολα τουμπανα...), μαλλον ειχαμε παθει ομαδικη προσωρινη τυφλωση-παρακρουση και δε ξερω γω τι αλλο...

...ex 88 SS 600 GR

επιδη εγω μαλλον δεν ξερω- δεν θυμαμαι καλα
    απο τους αλλους που ετρεχαν-εβλεπαν-εκαναν psychological support
    δεν θυμαται κανεις να πει ? ? ?

παντος το μηχανακι καλο ηταν
    τωρα αν φταιει η ροικη η οχι ?????

(εχετε ξεφυγει απο το θεμα παντος)
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Απο δω και περα δεν μπορω να υπολογισω ποσο "αξιοπιστη" ειναι η αποψη σου αφου απο οτι φαινεται ειχες/εχεις και αλλα ανοιχτα θεματα με τον ανθρωπο τα οποια τα περασες αερα (κοινως γαργαρα)

...ex 88 SS 600 GR

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Ειχα το μοναδικο R1 (οσο θυμαμαι) στην κατηγορια....συγκριτικα με τα υπολοιπα ηταν κυριως K5/6 υστερούσε λίγο στις ευθείες αλλά κερδιζε στα φρένα.....

Το μοναδικο CBR που ειχε φιλος ηταν το αργοτερο μηχανακι της πίστας.....(Sorry N) :rotflmao:
    Μην ξαναπροσβάλεις το CBR γιατί αν θυμάσαι πολύ καλά σε ελεύθερες δοκιμές με το δικό μου έπινες τσάι με λεμονί . . . .

Ακου 174 αλογα... . .

Για 174 ψέματα καλά εισαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
    Μην ξαναπροσβάλεις το CBR γιατί αν θυμάσαι πολύ καλά σε ελεύθερες δοκιμές με το δικό μου έπινες τσάι με λεμονί . . . .

Ακου 174 αλογα... . .

Για 174 ψέματα καλά εισαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    εγώ λέω να χτυπήσουμε 174 κεμπαπ, έχω κάνει και εγώ ροική και θέλω να δώ τις ανοχές μου

οι κερασμένες

Κοιτα αδερφε, μηχανακια στη πιστα εχουμε "μετρησει" πολλα...ο βηχας, ο ερωτας και τα αλογα δεν κρυβονται...
    Το μηχανακι εβγαινε στη 16 δυνατοτερα απο αλλα της εποχης του και μαλιστα σουζουκια...ειχε κανει εντυπωση και εχει συζητηθει το θεμα αυτο. Αν αυτο το μηχανακι ηταν 150 αλογα, δηλ 10 λιγοτερα απο οσα εβγαζαν τα ΣΤΟΚ Κ5 κ 6 της εποχης του (στη κατηγορια του στοκ μηχανακια δεν θυμαμαι να επαιζαν, τα "μπροστινα" ηταν ολα τουμπανα...), μαλλον ειχαμε παθει ομαδικη προσωρινη τυφλωση-παρακρουση και δε ξερω γω τι αλλο...

ή ο οδηγός ανοιγε νωρίτερα το γκαζι στην εξοδο της K16.....
    ασε μας βρε Δημητρη σε λιγο θα ξεχασουμε τα λιγα που ξερουμε.....

Καληνυχτα σας :ZZZ:

Ναι, μαλλον το επαιρνε στα στοπ απο τη 14...

...ex 88 SS 600 GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    εγώ λέω να χτυπήσουμε 174 κεμπαπ, έχω κάνει και εγώ ροική και θέλω να δώ τις ανοχές μου

οι κερασμένες
    Διορθωση....180+ αλογα το σωστό επειδη η μέτρηση εγινε χωρίς ολοσωμη και χαρτη - βαλε και μερικα ακομη γιατι το Fucs ειναι "αυστηρό" και παμε στα 185.... :rotflmao:
    Εγω κερνάω απο μια ροική τον καθένα σας - και μετά παμε για μπυρες

Ναι, μαλλον το επαιρνε στα στοπ απο τη 14...

DimDoc τα 185+ είχαν τρελλό γκάζι και άλλαξα σε μακριά γκαζιέρα και παρά τις προσπάθειες μου δεν εβρισκε με τπτ stop....

Μακρυπούλια βλέπω η καραμέλα καλά κρατεί σε ότι άλλο έγραψα.

Θα αναφέρω κάτι απλό γιατί βλέπω διάφορους που δε γνωρίζω και δε με γνωρίζουν να το γυρίζουν στη πλάκα...
    Συμφώνησες μια δουλειά πάνω στο μηχανάκι σου, βελτίωση και επισκευή η οποία αν μη τι άλλο κρίθηκε πετυχημένη.
    Φαντάζομαι δε διαφωνούμε μέχρι εδώ.
    Επιπλέον βοηθήθηκες παραπλεύρως απο απο συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς να σου ζητηθεί κανένα αντίτιμο...
    Σωστά?
    Ε τότε επέτρεψε μου αλλά το λιγότερο που θα μπορούσες να γράψεις σ'αυτό το τόπικ είναι απλά τίποτα.
    Και ξέρεις κάτι, το οτι επιμένεις παρ'όλο που έχεις άδικο δε με εκνεύριζει τόσο... με εκνευρίζει αφάνταστα όμως που συνεχίζεις τη κουβέντα παρ'όλο που έχεις άφησει και ένα ωραιότατο φέσι για τα λάστιχα που έτρεχες παγκόσμιε Μακρυπούλια. ΟΚ? Ή μήπως και αυτό είναι ψέματα σα τα άλογα της μοτοσυκλες σου? Αλλά ξέρω... και αυτό καραμέλα θα το κάνεις, δε τρέχει τίποτα όμως, έχεις αποδείξει πως δε φοράς παντελόνια... οπότε απο 'σένα δε μου κάνει τίποτα εντύπωση.

Για τα άλλα σχόλια αγαπητοί γνωστοί/άγνωστοι και προφανέστατα άσχετοι του θέματος, ας μιλήσουν τα 30 κύπελα που μαζέψαμε φέτος σε δύο κατηγορίες στο πρωτάθλημα, με τα δέκα απ'αυτα να είναι του ταχύτερου γύρου πίστας.
    Σαφέστατα και ο αναβάτης παίζει τεράστιο, αν όχι τον κύριο λόγο... αυτό κανείς δε μπορεί να μη το αναγνωρίσει, αλλά ρε παιδιά θέλει και ένα καλό μηχανάκι για να γίνουν τα παραπάνω, μια καλή ομάδα ίσως?
    Δε διεκδικεί κανείς πρωτεία βελτιωτή, όνομα του μαγαζιού δεν έχω αναφέρει πουθενά, απλά όταν όλο το πρωτάθλημα μιλάει για ένα μηχανάκι - του gm τότε, το να το κρύβει ο ίδιος ο αναβάτης αναφέροντας απλά οτι δεν αξίζει κανείς στην Ελλάδα είναι το λιγότερο αστείο, ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Για να κλείσουμε και τα του νούμερου, έχουμε και άλλα R1 04+ πολιτικά, μ'αυτά τα άλογα ή περισσότερα, καθώς και του πρωταθλητή νέων που έχεις ακριβώς τις ίδιες βελτιώσεις με το "μέτριο" r1 του gm...
    Δυναμόμετρο δεν έχει ανέβει κανένα απ'αυτό πλην ενός, ο λόγος είναι απλός, κανένα μηχανάκι δε ρυθμίζεται στο δυναμόμετρο, οπότε απλά για να δούμε άλογα δε τα ανεβάζουμε εκτός και αν ζητηθεί.

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ροϊκή Εξέλιξη...
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:13
  2. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  3. Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2008, 22:19