Σε κουβέντα που είχα με φίλο σε οδική/ασφαλιστική μου είπε ότι έχει θεαθεί βανάκι Ford transit λευκό με βάψιμο "Οδική βοήθεια για μοτοσυκλέτες" να κουβαλάει μοτό αλλά και οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν...
Σε κουβέντα που είχα με φίλο σε οδική/ασφαλιστική μου είπε ότι έχει θεαθεί βανάκι Ford transit λευκό με βάψιμο "Οδική βοήθεια για μοτοσυκλέτες" να κουβαλάει μοτό αλλά και οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν...
[FONT=arial]Για να δειτε την αδιαφορια του κοσμου, πηγα με φιλο να μαζεψουμε στην παραλια παργας ενα σουζουκι 1000 που ειχε χαλασει απο μικροτρακαρισμα. Και ζητησα απο 2 Ιταλους να με βοηθησουν να βαλω στο αγροτικο επανω τη μοτοσυκλέτα και μου λενε παιζαμε ρακετες και ειμαστε κουρασμενοι και φυγανε,λεω και σε 2 ελληνες να βοηθησουν ,λενε εχουμε δουλεια βιαζομαστε και σχεδον με το ζορι τους πηραμε να βοηθησουν. Και λεω η τοσο πολυ ο κοσμος αδιαφορει ,η πιστευαν οτι θελαμε να την κλεψουμε και δεν ηθελαν να συμμετασχουν στην φορτωση.[/FONT]
τι θες να πεις "οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν... ";Αρχικά δημιουργήθηκε από a123xxsp
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
αυτο μου το εχει πει φιλος ζητας.ο ποιο ευκολος τροπος ειναι ενα φορτηγακι και οτι βρει το φορτωνει και φευγει και με μια κουβερτα δεν ακουγεται ουτε ο συναγερμος αλλα και να ακουστει ποιος θα ασχοληθει πλεον;γιατι να παιδευοντε με συναγερμους immobilizer και βλακειες;τον ιουλιο βουτηξανε στην κυψελη CBR1000RR καποιου αντιπροσωπου.το αφησε να αναιβει στον 1ο να παρει την κοπελα του και μεχρι να κατεβει 10' δεν ηταν εκει πλεον.α!το κερδος απο τετοια μηχανακια παιζει σε λιγοτερο απο 5000 και φυσικα ανταλλακτικα γιατι για εκει πανε.η αστυνομια δεν προκειται να τα ψαξει αλλα και να τα βρει παιζει να βγουνε απο λαθος και σε δημοπρασια στον ΟΔΔΥ.σκεφτητε ποσες φορες το βραδυ που ακουμε ενα συναγερμο να χτυπαει(δεν εχει σημασια αν ειναι καταστηματος,αυτοκινητου η μηχανης) βγαινουμε να δουμε.το να καλεσουμε αστυνομια ειναι ανεκδοτο αφου θα ερθουν στην καλυτερη σε 20 λεπτα.για μενα, το καλυτερο ειναι, παρκινγκ κλειστο και μονο για βολτες εκτος αθηνων ή αλλων αστικων κεντρων αλλιως για καφε αρκει να τη βλεπεις και να σε βλεπει.για δουλεια και βραδυνη εξοδο φυσικα δεν το συζηταμε.
Τι να πώ; Είναι πραγματικά κρίμα να μη μπορεις να κάνεις το κέφι σου επειδή κυκλοφορουν όλα αυτά τα κοράκια. Να βγαίνεις μόνο το σκ; Καλή ιδέα μεν, αλλά σου στερεί πολλά. Πόσοι και πόσοι είναι αυτοί που λένε "σιγά μην πάρω το μηχανάκι μου για να πάω σινεμά, για καφέ κλπ"... Μακάρι να τα φάνε στα χάπια!!!!!
θα το είχε χαρεί όμως. Θα ήταν δικό του λάθος κ έχει μεγάλη διαφορά. Δε συγκρίνεται με την κλοπή.Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
Σκεψου και μια πτωση σε πιστα η τρακαρισμα ποσο θα κοστιζε.[/FONT]
Ότι 2 άτομα είδαν να τους κλέβουν την μηχανή με ένα τέτοιο βανάκι, ο ένας από το μπαλκόνι (γνωστός μου) και ο άλλος απλά το είπε στην ασφαλιστική που είναι ο φίλος μου (ευτυχώς ο 2ος είχε κλοπής)Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosRR
τι θες να πεις "οι 2 που τα καταγγείλανε δεν το πρόλαβαν... ";
Υπαρχουν εταιριες που κανουν ασφαλεια κλοπης για μοτοσυκλετα;
Δεν ταιριαζει στο τοπικ βεβαια και ισως ειναι δυσαρεστο και για τον φιλο με το R1.Να με συγχωρει...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
Σίγουρα κάνει η Interamerican σε συνεργασία με την Yamaha, δηλαδή με καινούργια Yamaha σου κάνουν (αν θες) και ασφάλεια κλοπής, έχει κάνει φίλος που πήρε ένα faser πριν 10 μήνεςΑρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Δεν ταιριαζει στο τοπικ βεβαια και ισως ειναι δυσαρεστο και για τον φιλο με το R1.Να με συγχωρει...
EAN EINAI ALVANOS PROSEXE MHN TON PIKRANIS DIOTI 8A PAS ESI FILAKI!!!!!!!!EYXARISTISETON KAI DOSTOY LEFTA GIA VENZINA,OSTE NA DIXIS OTI DEN EISAI RATSISTIS.-
![]()
![]()
TIN KATARA MOU NA EXOUN GIA PANTA....
POU NA TSAKISOUN OLA TA KOKALAKIA TOUS KAI NA MIN TOUS BOH8HSH KANEIS .....
PS. en tw metaksy....auto to synergeio pou les...den mou akougete kala...den mporei....(ektos an itan kleisto)
Drive It Like You Stole It
Δεν τρεχει τιποτα φιλε.....Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Κοιταμε μπροστα και παμε για άλλα......
Τα λεφτα να βρουμε για να προχωρησουμε...![]()
![]()
Δυστυχως δεν κανει πλεον καμια...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Μονο με αγορα καινουργιας μοτο, και οχι για ολες (νομιζω μονο BMW, Yamaha, Harley)
Gamo oti exoune kai den exoune ta paliokariolia....Mazevoume lefta oli mas ti zoi gia na paroume kati pou ginetai proektasi tou somatos mas kai erxetai enas paliopoustis kai to voutaei...Ti na po re file...Ego tha eniotha sa na mou eixan kopsei ta podia...Kratao tis pinakides kai an do kanenan me ti mixani tha ton sapiso sto ksilo...Elpizo mono na min eisai esy kai tin exeis ksanavrei!!!An kai pistevo de tha se peiraze kai toso an itan na tin pareis piso....
Freno na patane kai na tous kovetai daxtylo....
Paximadi na strivoune kai na tous kovetai daxtylo...
Kranos na forane kai na tous kovetai to kefali...
Tin katara tou Akefalou naxoune....:a29: :a29: :a015:
και εγώ πιστεύω, όπως έχει ξαναειπωθεί οτι είναι θέμα τύχης.
έχω εναν καλό φίλο που έχει ενα cbr 600 '04 και το παρατάει πάνω στο δρόμο ανάμεσα απο παρκαρισμένα αμαξια και το αφήνει εκει για μέρες και το μηχανάκι έχει μόνο συναγερμό και τίποτα άλλο και λέει γελόντας (ο μαλ*κας) "απορώ πως δεν μου το έχουν κλέψει ακόμα"
εχθές συνάντησα ένα φιλαράκι και μου είπε οτι πριν λίγες μέρες φάγανε ένα hayabusa ενος γνώστού του, το οποίο βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του (μένει σε μονοκατοικία) δεμένη η μπρος ρόδα με ένα πολύ καλό σαλιγκάρι, η πίσω με αλυσίδα απο γρανίτη (των 150 ευρώ) και εκτος απο αυτά το μηχανάκι είχε συναγερμό με τηλεειδοποίηση στο κινητό και οταν το πήρανε, αυτός ήταν μέσα και κοιμόταν,βαρεσε το κινητό,βγήκε έξω και το haya ήταν άφαντο
μετα απο αυτό ευχαρηστήστε τον Θεό ή όποιον άλλον θέλετε που ξυπνάτε καθε μέρα και βρίσκετε το μηχανάκι σας
σωστός. Τελικά άν θέλουν να το πάρουν δε τους σταματάει τίποτα. Κρίμα για το παλικάρι με το busa.Αρχικά δημιουργήθηκε από nemethon
μετα απο αυτό ευχαρηστήστε τον Θεό ή όποιον άλλον θέλετε που ξυπνάτε καθε μέρα και βρίσκετε το μηχανάκι σας
![]()
![]()
![]()
όσο για τον φίλο σου παίζει να μη το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα.