Γιατί δεν παίρνεις ένα Transalp;
Ενω με το Gs θα ήσουν πρώτη μουρηΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Χωματάκι ??? Γιατί δεν θέλω να βρεθώ στην δύσκολη θέση να ποστάρουν κανένα ον/οφαδικο 3ημερο και εγώ να σφυρίζω αδιάφορος..![]()
Αν το 'χεις, θα σε παει. Οταν το πηρε ο κολλητός μου, ο Καπερναράκος τον πηγε στα πιστάκια του Υμηττου γιατι έκανε την ίδια ερωτηση![]()
Πάντως εαν αγοράζεις μηχανακι με την προοπτικη του ονοφαδικου 3ημερου θα περιμένεις πολυ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
είχα ένα του '97 ,καλό τίμιο ,αλλά ''λίγο'' ! Τα καινούργια δεν μου αρέσουν καθόλου ....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Γιατί δεν παίρνεις ένα Transalp;![]()
Πάρε μια γλάστρα στο σπίτι σου ..Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Χωματάκι ???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ενω με το Gs θα ήσουν πρώτη μουρη![]()
Αν το 'χεις, θα σε παει. Οταν το πηρε ο κολλητός μου, ο Καπερναράκος τον πηγε στα πιστάκια του Υμηττου γιατι έκανε την ίδια ερωτηση![]()
Πάντως εαν αγοράζεις μηχανακι με την προοπτικη του ονοφαδικου 3ημερου θα περιμένεις πολυ![]()
μια πρώτη ματιά 4000-5000ε , θα το τσεκάρω ! Αν και σε θυμάμαι να μην θες να το βάλεις ούτε σε σκονισμένη άσφαλτο ....![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Άμα θες χώμα, πάρε κανένα 950/990...
το 990 δεν το φτάνω ούτε οικονομικά ,αλλά ούτε και στο ύψος![]()
Τοσο θα τα βρεις πλεον (και έχω και συγκεκριμενο να σου προτεινω)Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
μια πρώτη ματιά 4000-5000ε , θα το τσεκάρω ! Αν και σε θυμάμαι να μην θες να το βάλεις ούτε σε σκονισμένη άσφαλτο ....![]()
![]()
Οσο για το χωμα, άσε τι κάνω εγω. Καλα έκανα εγω και δεν το εβαζα σε χώμα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
XT 660 R Τα κανει ολα και συμφερει.....( Θα σου προτεινα το Ζ αλλα θα εχεις προβλημα...)![]()
![]()
Θα έβρισκα πάλι ένα 1100 με λίγα χρήματα. & θα είχα και ανταλλακτικά από αυτά που έμειναν από το κατεστραμμένο.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
καμιά άλλη σκέψη ?
σου πουλαω το δικο μου! Φοραει και τις αναρτησεις του παλιου σου![]()
![]()
(πλακα κανω, δεν το δινω)
όπως κατάλαβες ,δεν έχουν μείνει και πολλά από το παλιό...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Θα έβρισκα πάλι ένα 1100 με λίγα χρήματα. & θα είχα και ανταλλακτικά από αυτά που έμειναν από το κατεστραμμένο.
![]()
![]()
![]()
αν πάρω ξανά το 1100 ,ποιος ακούει τον Αντώνη.....ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
όπως κατάλαβες ,δεν έχουν μείνει και πολλά από το παλιό...![]()
![]()
Σασμάν? Δίσκοι συμπλέκτη? Άξονας? Σίγουρα κάποια παπαρόλια μικρά.
Πάντως νομίζω καλύτερα 1100 παρά 1150 & εννοείτε με τίποτα Africa. Κανά Cagiva Elephant?![]()
ενω αν παρεις 1150 θα σου λεει συνεχεια μπραβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
αν πάρω ξανά το 1100 ,ποιος ακούει τον Αντώνη.....ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω![]()
![]()
Αφου σχεδον τα ιδια μηχανακια ειναι ρε Κωστα...(η πισω αναρτηση δεν ειναι ιδια παντως, ευτυχως![]()
![]()
)