Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
![]()
![]()
![]()
Μια ερωτηση ρε παιδια !!!![]()
Μηπως αυτο το καινουργιο μοτερ μπαινει στην ΑΦΡΙΚΑΝΑ MΟΥ ??????
![]()
:a51:
![]()
Να κανω σουζα με δευτέρα ,ξερογκαζια !!!!!!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
![]()
![]()
![]()
Μια ερωτηση ρε παιδια !!!![]()
Μηπως αυτο το καινουργιο μοτερ μπαινει στην ΑΦΡΙΚΑΝΑ MΟΥ ??????
![]()
:a51:
![]()
Να κανω σουζα με δευτέρα ,ξερογκαζια !!!!!!!![]()
![]()
![]()
F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)
Μια χαρα ειναι το μηχανακι.Θα γεμισει ο τοπος.
![]()
![]()
Μας αρεσει δεν μας αρεσει, ο μεγαλυτερος αντιπαλος που θα εχει
θα ειναι το γιεν και ο Σαρακακης![]()
ναι ρε πουστη,γιατι το vfr 1200 στη γαλλια να εχει full extra 17.000ευρω και εδω 17.720σκετο!!!μεγαλη λαλακια!!!!
The precious made me do it...
διπιστονη και συνδιαζομενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ενώ το μονό δισκόφρενο έχει διάμετρο 256 χλστ. συνεργαζόμενο με διπίστονη δαγκάνα.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
διπιστονη και συνδιαζομενα?![]()
![]()
αμα δηλαδη εχει δυο πιστονια μια δαγκανα δεν μπορει να συνδυαστει με τις μπροστινες;![]()
απλα η honda δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες αλλαγες οταν ηδη εχει εξελιξει το συστημα αυτο σε αρκετες παραλλαγες(cbf,cb,cbr και και...)με την τριπιστονη!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
![]()
αμα δηλαδη εχει δυο πιστονια μια δαγκανα δεν μπορει να συνδυαστει με τις μπροστινες;![]()
Η απορια μου δεν ηταν επι προσωπικου για αυτο που ειπες![]()
Μαλλον μπερδευτηκαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
απλα η honda δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες αλλαγες οταν ηδη εχει εξελιξει το συστημα αυτο σε αρκετες παραλλαγες(cbf,cb,cbr και και...)με την τριπιστονη!
Η απορια μου δεν ηταν επι προσωπικου για αυτο που ειπες![]()
![]()
Οι μπροστινες δαγκανες ειναι τριπιστονες, η πισω ειναι διπιστονη. Εσυ μαλλον νομιζες οτι η μπροστινες ειναι διπιστονες οποτες ορθως αναρωτηθηκες τι παιζει, εγω νομιζα οτι ειχες καταλαβει το σωστο, οτι δηλαδη η πισω ειναι σιπιστονη και η απορια σου αφορουσε αυτο.![]()
Ωραια τα εγραψα, μου θυμισε αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ
σωστα καταλαβα απλα σε ολα τα συνδιαζομενα νομιζω και μπροστα και πισω εβαζε τριπιστονη
Εχει και διπιστονες (πχ. CB600 που το'χω μπροστα μου τωρα)Αρχικά δημιουργήθηκε από DIM.K30
σωστα καταλαβα απλα σε ολα τα συνδιαζομενα νομιζω και μπροστα και πισω εβαζε τριπιστονη![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Το Varadero εχει τριπιστονη πισω και νομιζω και τα μεγαλα τουριστικα της Honda. Τα CB, CBF και CBR αλλα και τα VFR 800 / 1200 εχουν διπιστονες η μονοπιστονες δαγκανες.
άνθρωπε μουΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
μωρή παλιο honda ένα VTR Sp με V4 γιατί δεν βγάζεις να μπουκώσεις τίποτα στόματα στα sbk![]()
![]()
αλλά με το όνειρο θα μείνουμε ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
vfr 800 εχει 3πιστονηΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Το Varadero εχει τριπιστονη πισω και νομιζω και τα μεγαλα τουριστικα της Honda. Τα CB, CBF και CBR αλλα και τα VFR 800 / 1200 εχουν διπιστονες η μονοπιστονες δαγκανες.
Πειτε μου τωρα οτι σας αρεσει αυτο το εκτρωμα να τρελλαθω τελειως!![]()
Σαν το μπασταρδο παιδι του τιντιεμ και του βεστρωμ ειναι...![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?