Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 135

Θέμα: ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι

βασικα αυτο που πρεπει,ειναι να μην κρινει ο καθε ασχετος πραγματα που δεν αντιλαμβανεται,στην τεχνικη τους μορφη...

το αν αξιζει δηλαδη η ροϊκη η οχι...και πιο συγκεκριμενα αν υπαρχει κοσμος στην ελλαδα που να ξερει τι κανει...

το αν εκαναν δουλεια η οχι στο δικο του μηχανακι ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...

αυτο που δεν προβλεπεται ομως,ειναι να τα βαζει ολα και ολους σε ενα τσουβαλι...

τοσο απλα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

και στο κάτω κάτω, αν δεν αξίζει, γιατί όλα τα αγωνιάρικα έχουν σκαλισμένη την κεφαλή τους?
    για εφφε?

υπάρχουν και άλλα πράγματα πολύ καλύτερα από ροικη εξέλιξη να κάνεις σε ένα κινητήρα σε βάρος της καθημερινής χρήσης του οχήματος, εξαρτάται τον σκοπό που θέλεις να χρησιμοποιήσεις το όχημα σου

Talking

Ενα θα πω οτι το μηχανακι του Μπεγνη στους νεους ειναι παρα μα παρα πολυ δυνατο και δεν εχει και προβληματα που ειναι το κυριοτερο.......πιστευω οτι εχει γινει παρα πολυ καλη δουλεια απο το συνεργειο και τον βοηθαει και επισης οτι κλεβει και αυτος εκλησιες(μπεγλερι αστειευομαι) ..............χαχαχαχαχαχαχαχαχα.........για το R6 μην πουμε καλυτερα τιποτα ειναι αλλου και ηταν απο περσι με οδηγο το Αντωνη.
    Αφου υπαρχουν τα παραδειγματα μπορειτε να πατε να κανετε τουμπανα τα μηχανακια σας ......

υ.γ ......ειναι το μονο συνεργειο με εχει εξυπηρετησει πολλες φορες αν και δεν τρεχω με τα χρωματα τους χωρις καμια μα καμια επιβαρηνση και οχι μια φορα αλλα πολλες.......επισης στον τελευταιο αγωνα αν και ειχε πολυ δουλεια το Σαββατο (επεζαν το πρωταθλημα στα 600)μου ρυθμισε για αλλη μια φορα αναρτηση καθως ειχα καποια προβληματα στην Τριπολη.....Αντωνη ευχαριστω που ασχολισε μερικες φορες μαζι μου χωρις να εχεις καμια υποχρεωση....και εισαι ομονος που βοηθας μεσα στον χωρο.

για τα παλαιοτερα δεν γνωριζω τιποτα γιατι τοτε πηγαινα με τον σταυρο στο χερι .......και ετσι παω ακομα

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    υπάρχουν και άλλα πράγματα πολύ καλύτερα από ροικη εξέλιξη να κάνεις σε ένα κινητήρα σε βάρος της καθημερινής χρήσης του οχήματος, εξαρτάται τον σκοπό που θέλεις να χρησιμοποιήσεις το όχημα σου
    οποιαδήποτε βελτίωση για να αποδώσει τα μέγιστα, προυποθέτει μια περιποιημένη κεφαλή!

και το βασικότερο, δεν είναι σε βάρος της καθημερινής χρήσης!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αλλο ενα μηχανάκι με ροϊκη που ξύριζε χωρίς κανένα προβλήμα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	serres.jpg 
Προβολές:	514 
Μέγεθος:	70,1 KB 
ID:	217849
    Γρήγορο και ασφαλές...είναι μόνο το Πόνυ Εξπρές

www.alpha-doors.gr

δηλαδη ο πελατης μπορει να λεει την γνωμη του μονο οταν αυτη ειναι καλη για τον βελτιωτη...........

υπαρχουν 100 τροποι να χαλασεις μια κεφαλη

το συνηθες ειναι να μην κανεις ΜΟΝΟ την κεφαλη βλεπε.....

Για το κόστος δε μπορώ να πω, διότι αφενός είχα κάνει κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα στη μηχανή, κι αφετέρου είχα καλή έκπτωση.

οποτε και δεν μπορεις να εισαι συγουρος για το τι εγινε.........
    πειτε και καμια τιμη ομως
    οχι τιποτα αλλο ολοι εμεις που βαφτιστηκαμε ασχετοι να ξερουμε
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

μαρον ειναι απολυτως σαφες αυτο που εγραψα και πουθενα δεν ανεφερα αυτο που λες εσυ...

το οτι ο συγκεκριμενος εκανε και αλλα,επισης,δεν ειναι μπουσουλας...

σιγουρος μπορεις να εισαι ,οταν κανεις συγκριση με μηχανακι που φοραει τα ιδια πραγματα χωρις να χει κανει ροϊκη...

τι σχεση εχει η ασχετοσυνη με την εκαστοτε κοστολογηση της συγκεκριμενης εργασιας?

KAFROS

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    Για το κόστος δε μπορώ να πω, διότι αφενός είχα κάνει κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα στη μηχανή, κι αφετέρου είχα καλή έκπτωση.

οποτε και δεν μπορεις να εισαι συγουρος για το τι εγινε.........
    πειτε και καμια τιμη ομως
    οχι τιποτα αλλο ολοι εμεις που βαφτιστηκαμε ασχετοι να ξερουμε
    Για να μη παρεξηγηθώ...

Το μηχανάκι μου δεν το έφτιαξα στον μηχανικό που αναφέρεται εδώ.

Ο λόγος που δεν μπορώ να πω κόστος, είναι ότι μου έγινε ιδιαίτερα φιλική τιμή και θα ήταν άδικη η σύγκριση με τις τιμές ..."λιανικής".
    Think faster than you ride

δεν σε καταλαβα........
    αλλα its ok
    δεν ψυνομαι να ασχολιθω αλλο με το θεμα
    αλλωστε τα K6 με μαμα κεφαλη φτανουν τα 185 hp περιπου οποτε εχω δρομο ακομα
    και τα Κ7 ακομα ποιο πολλα
    τωρα μεχρι κατι busa με 200 και αυτα δεν εχω ιδεα τι και ποιοι - πως τα κανουν

μια ομως και ο καθενας εδω διαφυμιζει τον εαυτο του
    εγω θα πω ενα ονομα απο τον οποιο ειμαι πολυ ευχαρηστημενος απο την δουλεια που εκανε
    αλλα και απο αλλες...............που εχω δει.............με πραγματικα γρυγορα μηχανακια

Αλεξης Κουρης

δουλευομαστε ε?οκ...καλος ο χαβαλες μαρον αλλα γραφοντας ονοματα εκτιθεσαι και παιζει να εκθεσεις και ανθρωπους που δεν φταινε σε κατι...

επειδη λοιπον,παιζουν διαφορα,που εσυ ως πελατης δεν ξερεις και δεν θα μαθεις ποτε, κανε ενα κοπο και δωσε πολλα χαιρετισματα στον αλεξ απο μενα (αντωνης) και με την ευκαιρια ρωτα τον να σου πει και ποιος ειμαι...

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    τη ροϊκή το θέμα είναι πως την κάνεις γιατί από τα γραφόμενα το γυάλισμα των αυλών πάει σύννεφο...

και στο spamothread:
    το μοτό του Πολίτη όπως και του Μπεγνή φαινεται ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα.
    Τα είδα μέσα στην πίστα και ήταν εμφανέστατη η διαφορά !!

*Όσο για τον Κουρή έχω δει αρκετά μοτό στο δρόμο και πραγματικά είναι πολύ-πολύ δυνατά,
    και νομίζω ότι δεν παίζει κάτι άλλο καλύτερο από ότι φαίνεται στο θέμα του μιας και ασχολείται και με ντραξτεράδικα μοτέρ.

Κοιταχτε,το R1 ηταν οντως δυνατο-καλοστημενο.Δεν ξερω τι κ πως αλλα ετρεχε...
    Οπως κ ολες οι αγωνιστικες μοτοσυκλετες που φτιαχνονται στο εν λογω καταστημα.Αλλωστε τα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους.Επισης επιβεβαιωνω τα περι βοηθειας του συγκεκριμενου team σε ιδιωτες αγωνιζομενους-οποτε ζητησα κατι το ειχα αν κ δεν ημουν ποτε μελος της ομαδας ουτε πελατης του καταστηματος.Ολα βασισμενα στην συμπαθεια κ τον αλληλοσεβασμο
    Ομως κ ο Γιωργος ειναι δυνατο τιμονι.Και ξερω ποσο ειχε παλεψει για τα αποτελεσματα που εφερε.Οι μοτοσυκλετες ως γνωστο δεν πανε απο μονες τους.Ασε που ειναι κ φιλος μου.
    Οι διαφορες που εχουν δεν με αφορουν-ας το ψαξουν μονοι τους
    Αυτο που μου τη δινει ειναι το ιντερνετικο ξεκατινιασμα που δινει την ευκαιρια σε καθε κακομοιρη ΠΑΝΑΣΧΕΤΟ με τους αγωνες να λεει μπουρδες κ να χαρακτηριζει ανθρωπους που εχουν μια πορεια στο χωρο ειτε ως οδηγοι ειτε ως μηχανικοι-μελη ομαδων.
    Ειδικα οταν ειναι κ φιλοι μου

τωρα μεχρι κατι busa με 200 και αυτα δεν εχω ιδεα τι και ποιοι - πως τα κανουν
    το δικό μου ήταν κοντά στα άλογα που συζητάμε, δε σου άρεσε ρε?

και να σκεφτείς ότι όταν βγήκαμε βόλτα είχε ήδη πρόβλημα (η τσιγκουνιά πληρώνεται ακριβά τελικά)

στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    και να σκεφτείς ότι όταν βγήκαμε βόλτα είχε ήδη πρόβλημα (η τσιγκουνιά πληρώνεται ακριβά τελικά)
    Αυτά ρε σπαγκοραμένε είναι φτηνές δικαιολογίες :rotflmao: ...

KAFROS

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ροϊκή Εξέλιξη...
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:13
  2. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  3. Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις