Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 135

Θέμα: ροική εξέλιξη - εκκεντροφόροι

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    προσωπικά με το κ7 που έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος που είναι νορμάλ (ολόσωμη+commander)
    και ρυθμισμένο σε dyno250 και πάει πολύ καλά (προσωπικά είμαι παραπάνω ικανοποιημένος από ότι περίμενα)
    Οι υπόλοιποι που γνωρίζουν ας μιλήσουν για λοιπές βελτιώσεις και πόσο και τι θα πάρεις κτλ

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    δεν εχω ιδεα τι ειχε το μηχανακι σου..............
    αλλα εσυ ελεγες οτι δεν παει καλα και εχει προβλημα
    τωρα εγω με τι πρεπει να το συγκρινω ?

και στο θεμα μας, για πες εσυ παπ επιδη εγω
    .......δεν ξερω το μηχανακι του GM ..........ηταν οπλο τοτε ?
    και αν ναι γιατι λεει το αντιθετο ?

μηπως ηταν τοσο οπλο οσο ηταν και το δικο μου και του blitz
    (μαμα με εξατμισεις ramair και +5 με yoshimura box μηλαμε για τρελλη βελτιωση).
    .......μεχρι και του Κυριακου 3ο σταδιο ελεγαν και 200 ροδα και κατι τετοια ................χαχαχαχαχα

γιατι απο τοτε (ακα 2006)που ελεγαν οπλο το δικο μου στις σερρες πρεπει να εχω παρει καμια
    10 + αλλογα
    και ακομα ροικη δεν εχω κανει

υγ μαστορες, ποσα ταζετε με ροικη σε Κ6 με συμπιεση 12,9 και εκκεντροφορους?
    και ποσα λευτα θελετε ? ελα ψυστε με να μπουμε στο ζουμι λοιπον......................

(εκτος αν ακουσω τωρα κανενα κουλο οτι εχω κανει ιδη ροικη και μου την εχετε κανει εσεις εκ μερους του Αλεξη)
    μπορείς να το συγκρίνεις με τα δικά σας που δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα.
    η μπορείς να θυμηθείς και άλλη βόλτα, όταν το δικό μου δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά τότε τύχαινε και τα δυο χιλιάρια να έχουν ταυτόχρονα πρόβλημα.

για του γιώργου έγραψα και πριν ότι δε θα μπω στη συζήτηση, μιας και τυχαίνει να είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι απο φίλοι έως γνωστοί.

όταν θα κάνεις ροϊκή, να είσαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις τη διαφορά, μην παίζουμε σαν παιδάκια τώρα, με τα άλογα του δυναμόμετρου ...

μη μου πεις ότι τα ''γνωστά'' σε όλους μας μηχανάκια του αλέξη δεν έχουν σκαλισμένη κεφαλή ... δεν έχεις, παρά να οδηγήσεις ένα. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί είσαι τόσο αρνητικός, απο τη στιγμή που δεν το έχεις δοκιμάσει όπως λες
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

δεν έχω διαβάσει απολύτως τίποτα σχετικά με το θέμα, οπότε δε μπορώ και να επιχειρηματολογήσω σε θεωρητικό επίπεδο.

το μοναδικό μου επιχείρημα, είναι η τουλάχιστον εντυπωσιακή διαφορά που διαπίστωσα στο δικό μου busaki, μετά τις περιποιήσεις του Αντώνη (reinmeister).
    στιγμές ...

KAFROS

αυτο το ειδες με ροικη και μονο ???
    και επιεσεις οταν μας ειπες οτι ειχες προβλημα ηταν στην κεφαλη σωστα ή οχι ?

αν εχεις και αλλα πραγματα και με την ιδια λογικη
    και το TRE κανει δουλεια .................αλλα οχι αυτην που πρεπει
    τεσπα

αν εκανες μονο ροικη το μηχανακι ηταν μια χαρα (συμπιεση-βαλβιδες-καυση)
    και ειδες διαφορα τοτε μαλλον εγινε κατι καλο
    απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι την επεσαν στον GM που ειχε απλα μια αλλη αποψη

τωρα αν παλυ μου αρχισεις τα 200 και τα 230 αλλογα
    σου υποσχομαι οτι θα σταματισω αμεσως να σε κουραζω............
    όχι, πρόβλημα στην κεφαλή δεν είχα ποτέ.
    το πρόβλημά μου ήταν ότι έβαλα τα χεράκια μου και γάμησα τον χάρτη που είχε φτιάξει ο reinmeister, μιας και κάτι δεν πήγαινε καλά.
    Όπως αποδείχθηκε, αυτό το κάτι ήταν καμμένη φλάντζα για την οποία έφταιγε το μη πλανισμένο μπλόκ (η τσιγκουνιά μου που έγραψα πιο πάνω).

οι μοναδικές δουλειές που γίνανε πάνω στο μηχανάκι ήταν κεφαλή, φλάντζα, διαφορετικό χρόνισμα των εκκεντροφόρων και χαρτογράφηση στο δρόμο (και μάλιστα σε πολύ διαφορετικές συνθήκες...7 βαθμοί θερμοκρασία)

Στον Γιώργο την έπεσαν γιατί ενώ το αποτέλεσμα της βελτίωσης ήταν πολύ καλό, ο ίδιος προτείνει στους υπόλοιπους να μην κάνουν το ίδιο, κάτι που υποτιμά τη δουλειά του μηχανικού που το περιποιήθηκε και τον βοήθησε.

στους αριθμούς τώρα ... το μπουσάκι έδειξέ ακριβώς 200.7 τροχό την ίδια μέρα που δέθηκε το μοτέρ, στο superflow του Γουλιάρα ( η δυναμομέτρηση υπάρχει και εδώ μέσα νομίζω).

όταν χαρτογραφήθηκε στο δρόμο, το δυναμόμετρο σταμάτησε στα 193 -αν θυμάμαι καλά-, αλλά το μπουσάκι πήγαινε σαφώς καλύτερα. Γνωρίζεις και ο ίδιος καλά, ότι αυτό το παράδοξο για πολλούς, είναι πολύ συνηθισμένο και έχει την εξήγησή του.

Κρίμα που ο rein δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο αυτον τον καιρό και δεν έχουμε και κατάλληλο χώρο για να ολοκληρώσουμε τις βελτιώσεις ...

Υ.Γ.: τώρα που έχω δει πως βελτιώνουν μια κεφαλή, θα μου φέρεις τη δική σου να στην φτιάξω τζάμπα?

ευκολάκι λέμε ...
    στιγμές ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E

Αλεξης Κουρης
    O οποίος δηλαδή δεν κάνει ροϊκή στα μηχανάκια που φτιάχνει?

KAFROS

επιδη εχω αρχισει να πιστευω πως χαλαω την αγγελεια καποιου.......ων
    και ουτε συνηγορος ειμαι κανενος αλλα ουτε με ενδιαφερει να ξεστραβωσω ολο τον κοσμο
    ας πει και κανενας αλλος που να το εχει κανει την αποψη του...........

(μι στοπ χιαρ )
    KAFROS

FFWD Το avatar του/της DimST
    maron... κάθομαι και σε παρακολουθώ και περιμένω να δώ πού θα σταματήσεις...

Πραγματικά μάν πέραν του να ανοίγεις το στόμα σου, εν προκειμένου να πληκτρολογείς, πρέπει να αρχίσεις και να ακούς/διαβάζεις/επεξεργάζεσαι πληροφορίες.
    Γράφουν και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αρκετοί εδώ που ξέρουν γιατί έχουν δεί και έχουν συγκρίνει τα μηχανάκια τους οτι το α μηχανάκι είχε διαφορά, ήταν δυνατό, πήγαινε με απλά λόγια... και μάντεψε! αυτά είχαν ροϊκη.
    Εσύ απλά συνεχίζεις... και συνεχίζεις...

Θα εκπλαγείς να σου πώ πως με τον μηχανικό σου συνεργάζομαι και τα λέμε μια χαρά με τον άνθρωπο. Και αυτό ξέρεις γιατί? Γιατί σέβεται ο ένας τη δουλειά του άλλου... σου έγραψε και ο μαστρ 'Αντώνης κάτι σχετικό αλλά και εκεί η πληροφορία δεν επεξεργάστηκε... βέβαια παραμένει γραμμένη, οπότε φίλε μάρον... ποτέ δεν είναι αργά.

KAFROS

...Ομολογώ πως πρέπει να δυσκολεύτηκες πολύ να τα γράψεις όλ' αυτά.
    Επέτρεψε μου λοιπόν εγώ για πολύ συγκεκριμένους λόγους να σταματήσω εδώ τη μεταξύ μας κουβέντα, διάθεση για κατ'ιδίαν αντιπαράθεση δεν έχω και δε βλέπω κανένα νόημα σ'αυτό.

Αυτοί που ενδιαφέρονταν να καταλάβουν και ήταν ανοιχτοί σ'αυτό νομίζω πως έχουν πάρει το μήνυμα.

KAFROS

maron ομολογώ πως έχεις πααααρα πολύ γέλιο...

Κάνε έναν κόπο και πάρε ένα τηλ τον Αλέξη... και ρώτησε τον, τι δουλειά έχει να κάνει το Σαββατοκύριακο μια και λίγο νωρίτερα ήταν στο μαγαζί και τα λέγαμε...

ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ... ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.... ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ ΧΕΙΛΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    standard το επιασαν
    και σορρυ για την χαλαστρα

ενα τελευταιο ποσα αλλογα λοιπον σε ενα 1000 απο ροικη και με ποσα λευτα ?
    ετσι για να εχουν νοημα τα γραμμενα
    γιατι συγουρα παιρνεις κατι αλλα τι?και ποσο?
    πχ μηλατε για 1000 ευρο = ποσα HP?

υγ συγουρα οι ευχαριστημενοι πελατες σας θα ανταποκριθουν και ετσι θα ειναι ξεκαθαρο αυτο που λετε..................(εκτος αν φοβουνται το κραξιμο)

ρε φιλε παρακολουθω τα γραφομενα σου σ'αυτο το thread και πραγματικα δεν τα καταλαβαινω...
    τωρα που ρωτας ουσιαστικα το value for money...
    θελω να σου απαντησω εγω...με τις λιγες γνωσεις που εχω...

ενας κινητηρας εχει αποκλισεις στα αλογα με εναν αλλον κινητηρα,ιδιο, της ιδιας γραμμης παραγωγης...
    οποτε μπορει να παρεις ενα Κ12 εσυ και να παρει και το ιδιο ο κολλητος σου και να εχετε 5hp διαφορα απο μαμα...
    μετα,οταν αρχιζει και τσουλαει το πραγμα, παιζουν πολλα πραγματα ρολο,οπως το στρωσιμο...
    αργοτερα παλι δεν μπορεις να πεις με ακριβεια ποσα hp δινει μια ολοσωμη εξατμιση...
    σε ενα μοτερ ταιριαζει καλυτερα μια μαρκ Χ π.χ. και σε ενα αλλο μοτερ η μαρκα Ζ...
    βαλε τωρα μεσα στο παιχνιδι, χαρτες...μιγματα...φιλτρα ...
    ακομα και το δυναμομετρο εχει αποκλισεις ή και το κλιμα της μερας που θα γινει η μετρηση και ο τροπος που γινεται η δυναμομετρηση...
    και αυτα ειναι μονο τα περιφερειακα...

βαλε τωρα στο παιχνιδι την ροϊκη....
    ΠΟΙΟΣ την κανει...
    ΣΕ ΤΙ ΜΟΤΕΡ την κανει...
    ΠΟΣΟ χρονο εχει να την κανει και αν εχει κοιμηθει καλα με την γυναικα/την γκομενα του το προηγουμενο βραδυ...

μετα απο ολα αυτα πως μπορεις να ξερεις εκ των προτερων ΠΟΣΑ hp θα σου δωσει μια ροϊκη, για να το συγκρινεις με τα λεφτα που θα δωσεις...??

ουτως ή αλλως σε αυτον τομεα (βελτιωση και τουμπανιασμα) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παει με το σκεπτικο value for money...

ολα γινονται γιατι θελεις να τα κανεις. για την κ@υλα του πραγματος.

φτιαχνει ο αλλος busa turbo με 500hp και το εχει στο Αγκιστρι....απλα γιατι ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ροϊκή Εξέλιξη...
    από McTalas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 23:13
  2. Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2008, 15:45
  3. Ροϊκή εξέλιξη και λοιπές αρκούδες
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 106
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2008, 22:19