ειχε πρωταθει πριν λιγες μερες για νοτια κρητη αλλα μια ο καιρος και μια το οτι ηταν τεταρτη αναβληθηκε.
τι λετε?
ειχε πρωταθει πριν λιγες μερες για νοτια κρητη αλλα μια ο καιρος και μια το οτι ηταν τεταρτη αναβληθηκε.
τι λετε?
GSF 650 N
Με κολαζεις... Αλλα ειμαι μεσα 99%, μιας που ο καιρος θα εχει κ καλη διαγωγη!![]()
![]()
Μόλις πρίν λίγο έλεγα στον Αρχαίο να κανονίσουμε καμιά βολτούλα το σάββατο...
Αν είναι μέχρι το μεσημεράκι ......... για καφέ δηλαδή και πίσω μέσα ........ εκτός εάν πάρω και τη μικρή μαζί μου .........Αρχικά δημιουργήθηκε από Lykos_Crete
![]()
Μόλις πρίν λίγο έλεγα στον Αρχαίο να κανονίσουμε καμιά βολτούλα το σάββατο...
Και θα ενοχλησει κανενα η μικρη βρε? Θα της φερω τη Domino να την πεθανει στις αγκαλιες!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αν είναι μέχρι το μεσημεράκι ......... για καφέ δηλαδή και πίσω μέσα ........ εκτός εάν πάρω και τη μικρή μαζί μου .........![]()
Αλλα να παμε βολτα, οχι απλα καφεδακι... Θελω χιλιομετρα.![]()
![]()
Δε βλεπω πολυ ορεξη κ με ανησυχειτε...
Παρομοίως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nemesina
Δε βλεπω πολυ ορεξη κ με ανησυχειτε...
Ριχτε καμια καλη ιδεα, κι εγω ειμαι μεσα μαλλον αν με θελετε...
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Σε θελουμε! Αλλα το θεμα ειναι να βρεθουν κ συμμετεχοντες...!Αρχικά δημιουργήθηκε από Africaptan
Ριχτε καμια καλη ιδεα, κι εγω ειμαι μεσα μαλλον αν με θελετε...
Εεεεεε..... ρε λες;![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Ελατε καλα μου καγκουρακια!...
Και για ποιο λογο πρεπει να μαζευτουμε πολλοι; Οσοι μπορουν.
Ασε που ξερω κι εναν πολυ καλο τοπο προς Σητεια...
Εγω μεσα, το ξερεις! Και οσο πιο μακρια, τοσο καλυτερα για μενα! Με βλεπω πριν το καλοκαιρι να γραφω 10000χιλ στο ER... Πριν καν κλεισει χρονο...
Στο γνωστο μερος, τη γνωστη ωρα λοιπον;...
Παντως εγω που δεν ειμαι και τοσο της μεγαλης παρεας, αν παμε εκει που σκεφτομαι, καλο ειναι να μεζευτουμε καμποσοι...