Εγώ χθες που ρώτησα για ένα Corsaro ,νορμαλ τιμή μου είπανε.
Και ρώτησα επίτηδες ρωτώντας κιόλας με ύφος και καλά πως δεν έχω ιδέα πως έκλεισε το εργοστάσιο.
Εγώ χθες που ρώτησα για ένα Corsaro ,νορμαλ τιμή μου είπανε.
Και ρώτησα επίτηδες ρωτώντας κιόλας με ύφος και καλά πως δεν έχω ιδέα πως έκλεισε το εργοστάσιο.
παντως ειδα στην κυψελη εναν κουρσαρο σημερα...εντυπωσιακοτατος
ωραιος ο κουρσαρος αλλα και το γρανπασο ειναι και γαμω τα μηχανακια...το εχει φιλος καρδιακος στην ιταλια και ειναι πολυ ευχαριστημενος....αν ειχα κ εγω το μαρουλι και δεν ημουν κολημενος αφρικανος θα το χτυπουσα![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Εγώ πάντως το Granpasso το τσίμπησα...
Οχι απο αυτά που βγήκαν σε προσφορά απο το εργοστάσιο μιας και πουλήθηκε το στόκ σε 2 μέρες. Ανταλλακτικά υπάρχουν, όπως και αξεσουάρ.
Το τί κάνει το μηχανάκι δύσκολο να φανταστείτε πάντως...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Domus
... μιας και πουλήθηκε το στόκ σε 2 μέρες....
Είναι επιβεβαιωμένο αυτό; Είχα στείλει email στους Ιταλούς για το αν υπάρχουν οι μοτοσυκλέτες με τις χαμηλότερες τιμές αλλά δεν απάντησαν ποτέ...
Give me fuel, Give me fire
είναι αλλο πράμα το αφρικανακι ρε φιλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από miscelano
...αν ειχα κ εγω το μαρουλι και δεν ημουν κολημενος αφρικανος θα το χτυπουσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ....??
Έπειδή έκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ....??
Καί δέν προλάβαινε νά πουλάει....??
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........
Έχετε δεί κανένα άπό αύτά τά μηχανάκια τού καταλόγου στό ΔΡΟΜΟ...??
ΕΛΕΟΣ....!!!
Έντάξει δέν τρώμε κουτόχορτο...........
Όποιος έχεο 6000 εύρώ γιά πέταμα άς τρέξει νά προλάβει......:rotflmao: :rotflmao:
Καί μετά μπορεί νά τό βάλει τό μηχανάκι στό ΜΟΥΣΕΙΟ....μέ τά ΛΑΒΕΡΝΤΑ.....!!!
![]()
Aλη και τρισαλί στους άσχετους που αγοράζουν μοτοσυκλέτα με κριτήριο το τι αρέσει στον γείτονα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ....??
Έπειδή έκανε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ....??
Καί δέν προλάβαινε νά πουλάει....??
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..........
Έχετε δεί κανένα άπό αύτά τά μηχανάκια τού καταλόγου στό ΔΡΟΜΟ...??
ΕΛΕΟΣ....!!!
Έντάξει δέν τρώμε κουτόχορτο...........
Όποιος έχεο 6000 εύρώ γιά πέταμα άς τρέξει νά προλάβει......:rotflmao: :rotflmao:
Καί μετά μπορεί νά τό βάλει τό μηχανάκι στό ΜΟΥΣΕΙΟ....μέ τά ΛΑΒΕΡΝΤΑ.....!!!
![]()
Ας κάνει τότε ένα poll με τα μηχανάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο, και μιας και κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο ας αγοράσει TDM με 10.000?....., Τ-ΜΑΧ με 11.000, transalp με 8500, Vstrom με 7800 και GS με 17.000....
Και μετά ας κάνει γαργάρα τη μαλακία που φορτώθηκε μιας και όλοι τέτοιο έχουν, επομένως κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Φιλε Terens το post σου μου θύμησε το ανέκδοτο με τον τύπο με Hyundai που ρωτάει τον ιδιοκτήτη της Ferrari, αν είναι καλό το αμάξι επειδή δεν βλέπει πολλά στο δρόμο...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φιλε Terens το post σου μου θύμησε το ανέκδοτο με τον τύπο με Hyundai που ρωτάει τον ιδιοκτήτη της Ferrari, αν είναι καλό το αμάξι επειδή δεν βλέπει πολλά στο δρόμο...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Hyundai έχω...
Σου βγήκε καλό αυτό φιλαράκι?:oΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Hyundai έχω...
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αρχικά δημιουργήθηκε από XJR_Billy
Σου βγήκε καλό αυτό φιλαράκι?:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον βλέπω πολλά στο δρόμο.![]()
![]()
![]()
Εγω εχω φεραρι...αστα δραμα...προβληματικα αυτα τα ιταλικα
θα το ακοτώσω και θα πάω να πάρω vw golf gti που είναι τέρατα αξιοπιστίας,γερμανία ρε κ πάλι γερμανία
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957