Εδώ πήγαν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα με κάμερες σε περιπολικά που θα διαβάζουν αυτόματα τις πινακίδες αυτοκινήτων και θα τους βγάζει ένδειξη για κλεμμένες ή πλαστές και κατάφεραν και το ακύρωσαν μόνοι τους![]()
![]()
Εδώ πήγαν να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα με κάμερες σε περιπολικά που θα διαβάζουν αυτόματα τις πινακίδες αυτοκινήτων και θα τους βγάζει ένδειξη για κλεμμένες ή πλαστές και κατάφεραν και το ακύρωσαν μόνοι τους![]()
![]()
Δεν ακυρώθηκε, είναι in progress.Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
![]()
Kοίτα να δεις οι κουτόφραγκοι!
http://www.youtube.com/watch?v=iprAsCibZtM
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κάτι τέτοιες έχουν και στην Αγγλία (όπως ξαναείπα menos) αλλά δεν ξέρω τι δυνατότητες έχουν.Οι εθνικές οδοί είναι γεμάτες
![]()
Στην Αγγλία πάλι, υπάρχει μια "οργάνωση" (ίσως τα τυπάκια του video) που καταστρέφουν τις κάμερες.Το είχα ακούσει στο ραδιόφωνο το 07 που ήμουν εκεί κι αν θυμάμαι καλά ήταν μοτοσυκλετιστέςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kοίτα να δεις οι κουτόφραγκοι!
http://www.youtube.com/watch?v=iprAsCibZtM![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
Αν θυμάμαι καλά, σταματούσαν, έριχναν σπρέυ μαύρο στο φακό και έφευγαν.
Ετσι , ναι μεν τραβούσε φωτογραφίες , αλλά τις έβγαζε μαύρες!!
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.
ΤDM 850.
ego naoum tin kitao kana dekalepto tora ke den tromazo![]()
pezi na exo kapio provlima?![]()
pos 8a eprepe na antidraso diladi![]()
den vlepo ke tipota tromaktiko san moteraki apo solex ine se oreo kitrinouli..
8a tin ksanado avrio mpas ke me piasi kamia tremoula
:rotflmao: :rotflmao:
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
Έχεις διάθεση σήμερα!
Εσυ ρε στραβαδι την κοιτας και χαμογελας.Νομιζεις οτι θα σε βγαλει 6 για διαβατηριο.Σου λεει κι αυτη μ@λ@κ@ς ειναι ας μην τον τρομαξω.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
pezi na exo kapio provlima?![]()
pos 8a eprepe na antidraso diladi![]()
den vlepo ke tipota tromaktiko san moteraki apo solex ine se oreo kitrinouli..
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related