Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
μωρή παλιο honda ένα VTR Sp με V4 γιατί δεν βγάζεις να μπουκώσεις τίποτα στόματα στα sbk![]()
H R C
RESPECT!!!!!!
gate 7
red or dead
Τι χάλια είναι αυτά;απογοητεύτηκα!
![]()
Αντί να βγάλουν ένα 750-800 κοντά στα 190kg με 80-90 άλογα, με 21'' μπροστά να πηγαίνει παντού, να είναι οικονομικό, επιμένουν στα μαστόδοντα...![]()
Τι να πεις; Το μάρκετινγκ βέβαια θα το σπρώξει. Κι αν πιάσει και κοντά 12 χιλιάρικα full-extra τότε η άφρικα του '95-'00 που ήταν έξω απ' όλες τις καφετέριες, θα είναι σαν ένα μικρό, γλυκό παραμύθι... Πιο vstrom και beverly! Θα γεμίσει ο τόπος από αυτή τη μαλακία!
Και θα βγει και σε XRV edition :rotflmao::rotflmao:
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Ρε τι είναι τα κιλά, στραγάλια? 190 κιλά σε τέτοιου είδους μηχανάκι μην περιμένετε να δείτε. Ειδικά από Ιαπωνία μεριά.Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Τι χάλια είναι αυτά;απογοητεύτηκα!
![]()
Αντί να βγάλουν ένα 750-800 κοντά στα 190kg
Αν καταφέρει το 690 adv, όταν με το καλό έρθει, να είναι κάτω απ τα 200 κιλά γεμάτο ζήτημα είναι.
Sent from me using a computer.
Είσαι σίγουρος? Για δες μερικές απαντήσεις σε αυτό το θρεντ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ως ενα βαθμο. Δεν υπαρχει υποκειμενικη γνωμη που να λέει οτι ο ιπποποταμος ειναι όμορφος![]()
![]()
![]()
![]()
edit. Εδώ μονοκύλινδρο έφτιαξαν οι Ιάπωνες και το κάνανε πάνω από 200 πλάκα ΜΕ κάνετε?Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Ρε τι είναι τα κιλά, στραγάλια? 190 κιλά σε τέτοιου είδους μηχανάκι μην περιμένετε να δείτε. Ειδικά από Ιαπωνία μεριά.
Αν καταφέρει το 690 adv, όταν με το καλό έρθει, να είναι κάτω απ τα 200 κιλά γεμάτο ζήτημα είναι.
Α καλά! Έκανα παράθεση στον εαυτό μου. Άντε να με πάρετε στα σοβαρά τώρα. :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα μου αρέσει πολύ τόσο σε εμφάνιση όσο και σαν συνολικό concept. To VFR είναι έτσι και αλλιώς κάτι απίστευτα ολοκληρωμένο αλλά το CT θα είναι μια πολύ καλή εναλλακτική του και ας ελπίσουμε φθηνότερη. Και δεστε το από την άλλη - τι κόστος εξέλιξης έχει αυτό, μάλλον μηδαμινό ενώ μπορεί να τραβήξει αγοραστές από άλλες κατηγορίες. Οπότε μη σας φαίνεται περίεργη η κίνηση αυτή της Honda.
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το όνομα, που δεν χρησιμοποίησαν ανεστραμμένο μπροστινό και την μη ενσωμάτωση της λύσης του CB1000R για το τελικό ώστε να αφήνει εντελώς ακάλυπτο το πανέμορφο μονόμπρατσο. Για να δούμε και την τιμή του με το συνδυαζόμενο ABS.
Όμορφο είναι
κλίκι
edit: ωπ υπήρχε ήδη post!![]()
ΕΝΑ GS ΜE LOGO HONDA .....TI KRIMA TI KRIMA.......... ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΙΣ GSIASEIS
OLA GS ΚΑΡΤΑΝ ΑΞΟΝΑ ΜΟΝΟΜΠΡΑΤΣΟ ΦΤΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ......ΑΡΕ ΑΦΡΙΚΑΚΙ ΑΧ ΑΧ
http://www.youtube.com/watch?v=oU0OMVNJ7Vk
Βησιγοτθικα αλλα δε γμ@ιεται....μ' αρες!
Mην ανησυχείς. Ούτε ΠΡΙΝ σε παίρναμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Α καλά! Έκανα παράθεση στον εαυτό μου. Άντε να με πάρετε στα σοβαρά τώρα. :rotflmao: :rotflmao:![]()
Dura lex, sed lex.
Το είχα υποψιαστεί!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Mην ανησυχείς. Ούτε ΠΡΙΝ σε παίρναμε...![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
http://www.youtube.com/watch?v=oU0OMVNJ7Vk
Βησιγοτθικα αλλα δε γμ@ιεται....μ' αρες! [/QUOTE
]
και μενα μ΄αρες
και μαλλον θα ειναι και το επομενο
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Α καλά! Έκανα παράθεση στον εαυτό μου. Άντε να με πάρετε στα σοβαρά τώρα.![]()
![]()
![]()
Τί έγινε? Ήλθε στην Ελλάντα? Το αγόρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις?
"Qu ils mangent de la brioche"
δεν νομιζω να εχει ερθει ακομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
![]()
![]()
![]()
Τί έγινε? Ήλθε στην Ελλάντα? Το αγόρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις?