δίπλωμα για απεριορίστων κυβικών έχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
Φίλε ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς...
δίπλωμα για απεριορίστων κυβικών έχεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
Φίλε ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς...
ρε οτι ναναι λεμε http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=106955Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δίπλωμα για απεριορίστων κυβικών έχεις?
Νταξει κλασικα πραγματα τον φορουμ... θα βγουμε και φτεχτες απο πανω επειδη δεν ειχαμε ασφαλεια ναι διπλομα εχω...
δεν ειπαμε οτι φταις ρε φιλε, αλλα το θεμα ειναι να μαθαινουμε απ'αυτα που παθαινουμε.
Λιγο νομιζεις θελει να στουκαρεις απο πισω κανα αμαξι το οποιο κοκκαλωσε τα φρενα;
Και θα τα πληρωσεις ολα απ'την τσεπη σου, και αν ερθει και τροχαια πληρωνεις επιτοπου 500αρικο!
Να μην μιλησω καν για περιπτωση τραυματισμου.. Εκει δεν θα φτανεις απλα...
Οταν θα ερθει η ωρα να εμπλακει η ασφαλιστικη του αλλου, τοτε θα διαπιστωσει οτι δεν ειχες ασφαλεια την συγκεκριμενη ημερομηνια.
Οποτε και διπλωμα να εχεις, την πηδηξες αφ'υψηλου...................και καλα να παθεις φυσικα![]()
![]()
![]()
κανε την παπια που λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
μα είσαι φταίχτης ρε αγορίναΑρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
Νταξει κλασικα πραγματα τον φορουμ... θα βγουμε και φτεχτες απο πανω επειδη δεν ειχαμε ασφαλεια ναι διπλομα εχω...
ανασφάλιστο όχημα ΔΕΝ κυκλοφοράει σε δημόσιο δρόμο,
τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
ευτυχώς που σου έτυχε "καλός" ο κουτάκιας γιατί αν έπεφτες σε νομοταγή πολίτη
όχι μόνο δεν θα έπαιρνες λεφτά αλλά θα του επισκεύαζες και το αμάξι του!
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, το οτι δεν ειχε ασφαλεια δεν εχει να κανει με κατι στην προκειμενη περιπτωση...
αμα ημουν εγω αυτος με το αυτοκινητο νασαι σιγουρος οτι θα ΜΕ πληρωνες αν δεν ειχες ασφαλειαΑρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
το κραξιμο το τρως για να βαλεις μυαλο.ουτε σε ξερω ουτε το κακο σου θελω
αυτη τη φορα τη γλιτωσες με ενα καρουμπαλο οπως λες.αυριο θα σαι τοσο τυχερος???
αν χτυπαγες εσυ καποιον αλλον και εφταιγες δεν χρειαζετε να σου πω τι θα γινοταν.ξεβρακωμα κανονικο.
μαθε και το αλλο.αν ειχες ασφαλεια και φωναζες αστυνομια και πηγαινες και μια εξεταση σε ενα
νοσοκομειο τωρα θα κονομαγες ωραια λεφτακια απο την ασφαλιστικη του.τωρα.......?????
α και που σαι. μην μαθει ο αλλος οτι δεν ειχες ασφαλεια.μπορει να στην κατσει πολυ ομορφα.μαρτυρες βρισκει οσους θελει και αντε να ξεμπερδεψεις μετα
![]()
κοιτα δεν εχεις αδικο αλλα απο την στιγμη που εφτεγε απλα θα πηγεναμε δικαστικος και εκει θα φενοταν... καποτε ποιο πιτσιρικαδες ενας φιλος μου ειχε ενα παπακι TCB λοιπον και πηγε ενα subaru να τον κανει προσπερασει σε διπλη λωριδα και το σακατεψε το παιδι 1μισι χρονο σε καροτσακι και τωρα με αποτελεσμα 1μισι εκατοστο ποιο κοντο το ποδι του... το παιδι ειχε μονο αδεια τπτ αλλο... και στο δικαστηριο πηρε 17 χιλιαρικα... δεν σημενει οτι επειδη δεν εχουμε ασφαλεια η διπλομα μας μαμησανε απο την στιγμη που ειπαρχουν μαρτηρες κτλπ λιγο δισκολο να βγει απο πανω !!! αλλα εδω που τα λεμε τα χαρτια ειναι χαρτια τελως !!!! δεν λεω.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μα είσαι φταίχτης ρε αγορίνα
ανασφάλιστο όχημα ΔΕΝ κυκλοφοράει σε δημόσιο δρόμο,
τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
ευτυχώς που σου έτυχε "καλός" ο κουτάκιας γιατί αν έπεφτες σε νομοταγή πολίτη
όχι μόνο δεν θα έπαιρνες λεφτά αλλά θα του επισκεύαζες και το αμάξι του!
ρε φιλε, δεν σε ξερω και σε παρακαλω επετρεψε μου να σε χαρακτηρισω τουλαχιστον ανεγκεφαλο.
για σενα το λεω ρε φιλαρακι. Γιατι τοσο οτι να ναι?? Μερικα πραγματα ειναι αυτονοητα, οπως το να αναπνεουμε, να κατουραμε, να τρωμε και να κανουμε sex. Eτσι λοιπον και το ΔΙΠΛΩΜΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και το γ@μω κρανος... Γιατι δεν σκεφτεσαι πρωτα τον εαυτο σου?? Ειδες τωρα?? Τελος παντων, δεν μας θες να σου κανουμε κυρηγμα αυτη την στιγμη. Γνωμη μου, να βγαλεις AΣΦΑΛΕΙΑ και να εισαι νομιμος εκει εξω.
ΟΚ, ναι θα σου κανουν δηλωση. Οταν δουν οτι εισαι οκ ομως ολα μπορει να ερθουν τουμπα. ΜΗΝ εμπιστευεσε κανεναν. Ναι ηρθε να σε δει! ε και??
Να εχεις το νου σου και να μην αφησεις τιποτα στον αερα.
ππφφφ ...αυτα...τυχερος εισαι!!
να σαι καλα.
![]()
Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-
Fz6
CB500
XT600E
XR250
C50
το θέμα ξέρεις ποιό είναι αγορίνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
κοιτα δεν εχεις αδικο αλλα απο την στιγμη που εφτεγε απλα θα πηγεναμε δικαστικος και εκει θα φενοταν... καποτε ποιο πιτσιρικαδες ενας φιλος μου ειχε ενα παπακι TCB λοιπον και πηγε ενα subaru να τον κανει προσπερασει σε διπλη λωριδα και το σακατεψε το παιδι 1μισι χρονο σε καροτσακι και τωρα με αποτελεσμα 1μισι εκατοστο ποιο κοντο το ποδι του... το παιδι ειχε μονο αδεια τπτ αλλο... και στο δικαστηριο πηρε 17 χιλιαρικα... δεν σημενει οτι επειδη δεν εχουμε ασφαλεια η διπλομα μας μαμησανε απο την στιγμη που ειπαρχουν μαρτηρες κτλπ λιγο δισκολο να βγει απο πανω !!! αλλα εδω που τα λεμε τα χαρτια ειναι χαρτια τελως !!!! δεν λεω.....
να είσαι νόμιμος 100% να μη τραβάς ζόρια με δικαστήρια κτλ.
κάλλιστα ο άλλος μπορεί να σου πει: Ξέρεις τι? δν είχες ασφάλεια, πάρτ'αρχίδια μου. Απλά.
Άντε εσύ μετά τρέχα τον στα δικαστήρια να βρείς το όποιο δίκιο σου.
Ενώ άμα είχες και την μηχανή σου ασφαλισμένη θα ήσουν εσύ ο άρχοντας
Κατάλαβες?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
το θέμα ξέρεις ποιό είναι αγορίνα?
να είσαι νόμιμος 100% να μη τραβάς ζόρια με δικαστήρια κτλ.
κάλλιστα ο άλλος μπορεί να σου πει: Ξέρεις τι? δν είχες ασφάλεια, πάρτ'αρχίδια μου. Απλά.
Άντε εσύ μετά τρέχα τον στα δικαστήρια να βρείς το όποιο δίκιο σου.
Ενώ άμα είχες και την μηχανή σου ασφαλισμένη θα ήσουν εσύ ο άρχοντας
Κατάλαβες?![]()
Δεν εχεις και αδικο...... τι να σου πω τωρα.....![]()
απλά το πάθημα να γίνει μάθημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
Δεν εχεις και αδικο...... τι να σου πω τωρα.....![]()
εξάλλου κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει μαλακία στη ζωή μας.
καλά μυαλά και καλά ξεμπερδέματα![]()
Νασε καλα ρε παλικαρι.....![]()
δεν μπορω να καταλαβω.
αμα ακουσετε οτι καποιος πηγε και εχασε ενα μισθο στο τζογο θα σκεφτειτε τι μαλακας.
εσεις που βγαινετε εξω χωρις ασφαλεια, διπλωμα,αδεια, κρανος σε τι μπιλια εχετε πονταρει? μαυρο η κοκκινο?
μιλαμε για μεγαλο τζογο....![]()
(με αφορμη εσενα τα γραφω φιλε, και επειδη ευτυχως ΕΙΧΕΣ την τυχη να εισαι εδω τωρα για να στα κανουμε τσουρεκια)
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι