Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 103

Θέμα: Πάει το μωρό μού....

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    δεν μπορω να καταλαβω.
    αμα ακουσετε οτι καποιος πηγε και εχασε ενα μισθο στο τζογο θα σκεφτειτε τι μαλακας.
    εσεις που βγαινετε εξω χωρις ασφαλεια, διπλωμα,αδεια, κρανος σε τι μπιλια εχετε πονταρει? μαυρο η κοκκινο?
    μιλαμε για μεγαλο τζογο....
    (με αφορμη εσενα τα γραφω φιλε, και επειδη ευτυχως ΕΙΧΕΣ την τυχη να εισαι εδω τωρα για να στα κανουμε τσουρεκια )
    μαμησετα και ουτε ξερω και εγω που πονταρα...

Ο παππούς με τη γριά.
    Φαντάσου να πει η ασφάλεια του άλλου: μεταξύ σας το κανονίσατε , θέλω αντίγραφο από το δελτίο συμβάντων της τροχαίας με ημερομηνία κλπ (και εκεί βλέπει ότι δεν ήταν ασφαλισμένη η μηχανή την ημερομηνία του συμβάντος και αρχίζουν τα δύσκολα) ..
    Βασικό: πάντα καλείς την τροχαία να καταγράψει το ατύχημα..
    Τώρα τα περι κράνους κλπ , ας μην πω τίποτα , κεράκι να ανάψεις που ζεις ακόμα..
    Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας , αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς.

ΤDM 850.

καλα οτι ναναι...αν δεν ξερετε μην γραφετε μαλακιες....

το οτι δεν εχει διπλωμα/ασφαλεια δεν εχει καμμια σχεση με το περιστατικο...οποιος εχει κανει την παραβαση πληρωνει....βεβαια μενει να αποδειχτει και χωρις την αναφορα της τροχαιας τα πραγματα περιπλεκονται αρκετα...μακαρι να ξεμπερδεψεις χωρις δικαστηρια αν και το βλεπω δυσκολο...και βεβαια μακαρι να μην αλλαξει γνωμη ο μπαμπας/γιος...

καλα ξεμπερδεματα...

ναι εχετε δικιο και για το κρανος και για την ασφαλεια απλα η δικαιολογια για την ασφαλεια ειναι οτι δεν προλαβενα να παω να την βγαλω και στην ουσια ειναι 10 λεπτα υποθεση.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

το οτι δεν εχει διπλωμα/ασφαλεια δεν εχει καμμια σχεση με το περιστατικο...οποιος εχει κανει την παραβαση πληρωνει....βεβαια μενει να αποδειχτει και χωρις την αναφορα της τροχαιας τα πραγματα περιπλεκονται αρκετα...μακαρι να ξεμπερδεψεις χωρις δικαστηρια αν και το βλεπω δυσκολο...και βεβαια μακαρι να μην αλλαξει γνωμη ο μπαμπας/γιος...

καλα ξεμπερδεματα...
    [/
    QUOTE]

μάλλον εσύ φίλε δεν τα ξέρεις καλά και σόρυ.
    εμένα ένας μου χτύπησε το αυτοκίνητο στην πόρτα λίγο και μου την έχωσε μέσα.
    μου έκανε δήλωση αλλά,τώρα την υπόθεση την έχει αναλάβει η δική μου εταιρία (εμπειρογνώμονα κ.λ.π) απο μόνη της.
    όταν ρώτησα τον ασφαλιστή,μου είπε ότι τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και τρέχει η δική σου εταιρία και μετά τα βρίσκει με την άλλη.
    με μια μέρα ΜΕΤΑ ασφάλιση,μάλλον το παλικάρι τον ήπιε.

βέβαια σκέφτομαι και μια λύση,μπορεί και κοτσάνα..
    απο την στιγμή που δεν έχει καταγραφεί στην αστυνομία,ίσως αν κλαφτεί στους άλλους και τους εξηγήσει το πρόβλημα και ξέρει και τον ασφαλιστή, να αλλάξουν την ημερομηνία του συμβάντος για να μην πληρώσει την νυφη κάποιος που δεν φταίει..

αλλά και εσύ ρε φίλε,εύχομαι το πάθημα να σου έγινε μάθημα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Σκεφτομαι μονο ενα πραγμα...
    Αν ηταν το ΙΧ ανασφαλιστο θα ελεγες το ιδιο αγαπητε φιλε μου.
    Να ξερεις μονο οτι αν τρεξεις στα δικαστηρια σιγουρα θα σου κανει αυτεπαγγελτω η τροχαια αφου θα φανει οτι ησουν ανασφαλιστος.

Καλα ξεμπερδεματα..μυαλο δεν βαζουμε σε κανεναν ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του...ας ελπισουμε να υπαρχει καποιος εκει πανω που μας προστατευει παντα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

καλα ξεμπερδεματα...
    [/
    QUOTE]

μάλλον εσύ φίλε δεν τα ξέρεις καλά και σόρυ.
    εμένα ένας μου χτύπησε το αυτοκίνητο στην πόρτα λίγο και μου την έχωσε μέσα.
    μου έκανε δήλωση αλλά,τώρα την υπόθεση την έχει αναλάβει η δική μου εταιρία (εμπειρογνώμονα κ.λ.π) απο μόνη της.
    όταν ρώτησα τον ασφαλιστή,μου είπε ότι τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα και τρέχει η δική σου εταιρία και μετά τα βρίσκει με την άλλη.
    με μια μέρα ΜΕΤΑ ασφάλιση,μάλλον το παλικάρι τον ήπιε.

βέβαια σκέφτομαι και μια λύση,μπορεί και κοτσάνα..
    απο την στιγμή που δεν έχει καταγραφεί στην αστυνομία,ίσως αν κλαφτεί στους άλλους και τους εξηγήσει το πρόβλημα και ξέρει και τον ασφαλιστή, να αλλάξουν την ημερομηνία του συμβάντος για να μην πληρώσει την νυφη κάποιος που δεν φταίει..

αλλά και εσύ ρε φίλε,εύχομαι το πάθημα να σου έγινε μάθημα!
    μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις...μειλαω για το περιστατικο....το συγκεκριμενο....οχι τι γινετε γενικα και αοριστα...και βεβαια το παραδειγμα που λες αφορα μοναχα εταιριες που εχουν μεταξυ τους τον φιλικο διακανονισμο...και για ποσο μεχρι καποια ευρω...δεν θυμαμαι ακριβως ποσα(οπως και βεβαια αλλαζει απο ασφαλιστικη σε ασφαλιστικη)...και βεβαια λες για περιπτωση που επρεπε να πληρωθεις εσυ...και σε χτυπησε καποιος που δεν εχει ασφαλεια...

διαβαζετε λιγοπριν ποσταρετε....σε τοσο σοβαρα θεματα εστω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Σκεφτομαι μονο ενα πραγμα...
    Αν ηταν το ΙΧ ανασφαλιστο θα ελεγες το ιδιο αγαπητε φιλε μου.
    Να ξερεις μονο οτι αν τρεξεις στα δικαστηρια σιγουρα θα σου κανει αυτεπαγγελτω η τροχαια αφου θα φανει οτι ησουν ανασφαλιστος.

Καλα ξεμπερδεματα..μυαλο δεν βαζουμε σε κανεναν ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του...ας ελπισουμε να υπαρχει καποιος εκει πανω που μας προστατευει παντα
    βαριεμε να τα ξαναγραψω γιατι εχουν ξαναειπωθει απειρες φορες....αν ηταν ανασφαλιστο την ειχε πατησει ασχημα...οπως και βεβαια αν εκανε ατυχημα και εφταιγε ο suzukik8gr...

το να σου κανει η τροχαια δικαστηριο για ελλειψη χαρτιων ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ...γινετε αλλο δικαστηριο....και στο κανει το ελληνικο κρατος...οχι αυτος που σε τρακαρε...τοχουμε???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Μια χαρα το χουμε..Δεν αναφερουμουν σε αυτα που εγραψες εσυ μαν στο φιλο με το ατυχημα τα ελεγα ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΦΤΕΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ πιο μεγαλη απο το ξεκρανωτος κατα την δικη μου ταπεινη αποψη
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Μια χαρα το χουμε..Δεν αναφερουμουν σε αυτα που εγραψες εσυ μαν στο φιλο με το ατυχημα τα ελεγα ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΕΦΤΕΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ πιο μεγαλη απο το ξεκρανωτος κατα την δικη μου ταπεινη αποψη
    αυτα ειναι τα αυτονοητα...και δεν ειμαι σε θεση να κρινω η να κατακρινω...ο καθενας οτι κανει το πληρωνει...εγω απλα αναφερομουν στο περιστατικο και μαλλον παρανοησα...

φιλε, εσυ που τρακαρες... ασχετα με τις ασφαλειες κλπ... (η λυση ειναι να αλλαξετε ημερομηνια στο ατυχημα και τελειωσε η υποθεση)

να ξερεις οτι εισαι παρα μα παρα πολυ τυχερος...

ειχες κυριολεκτικά Αγιο!

εγω ημουν εκεινη τη στιγμη απεναντι και εμπαινα στον νονο του βρωμικου

όπου άκουσα τα μεταλλα και τον χαρακτηριστικο ήχο και γυριζω και σε βλεπω να σηκωνεσαι κατω απο την μηχανη και να εχεις παθει σοκ

ετρεχες πανω κατω στην καβαλας και επιανες το κεφαλι σου αφου δεν μπορουσες να πιστεψεις οτι δεν το εσπασες...

αλλοι πέφτουν με δρματα και κρανη και γινονται κομματιαν κι εσυ σηκωθηκες σα να μην εγινε τιποτα...

εκει απο πισω στο στενακι που παρκαρες την μηχανη μετα εχει μια εκκλησια, πανε αναψε ενα κερακι , φτιαξε την μηχανη σου , βγαλε ασφαλεια και παρε ενα γαμωκρανος. γιατι μακαρι να ειμαστε παντα τοσο τυχεροι στη ζωη μας.

ολα τα αλλα ειναι πολυ μικρα μπροστα σε αυτο που σου συνεβει... απο θαυμα σωθηκες. ο γδουπος ηταν πολυ δυνατος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    φιλε, εσυ που τρακαρες... ασχετα με τις ασφαλειες κλπ... (η λυση ειναι να αλλαξετε ημερομηνια στο ατυχημα και τελειωσε η υποθεση)

να ξερεις οτι εισαι παρα μα παρα πολυ τυχερος...

ειχες κυριολεκτικά Αγιο!

εγω ημουν εκεινη τη στιγμη απεναντι και εμπαινα στον νονο του βρωμικου

όπου άκουσα τα μεταλλα και τον χαρακτηριστικο ήχο και γυριζω και σε βλεπω να σηκωνεσαι κατω απο την μηχανη και να εχεις παθει σοκ

ετρεχες πανω κατω στην καβαλας και επιανες το κεφαλι σου αφου δεν μπορουσες να πιστεψεις οτι δεν το εσπασες...

αλλοι πέφτουν με δρματα και κρανη και γινονται κομματιαν κι εσυ σηκωθηκες σα να μην εγινε τιποτα...

εκει απο πισω στο στενακι που παρκαρες την μηχανη μετα εχει μια εκκλησια, πανε αναψε ενα κερακι , φτιαξε την μηχανη σου , βγαλε ασφαλεια και παρε ενα γαμωκρανος. γιατι μακαρι να ειμαστε παντα τοσο τυχεροι στη ζωη μας.

ολα τα αλλα ειναι πολυ μικρα μπροστα σε αυτο που σου συνεβει... απο θαυμα σωθηκες. ο γδουπος ηταν πολυ δυνατος.
    Σωπα ρε φιλε εισουν μπροστα ??? με ειδες να πεφτω ??? γιατι δεν θυμαμε καν περασα πανω απο το αμαξι πραγματικα ειχα σοκαριστει και ναι οντος κοιταγα την κεφαλα μου να δω πως ειναι ειδες και την ωρα που επεφτα η απλα ακουσες το θορυβο ????

Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
    Σωπα ρε φιλε εισουν μπροστα ??? με ειδες να πεφτω ??? γιατι δεν θυμαμε καν περασα πανω απο το αμαξι πραγματικα ειχα σοκαριστει και ναι οντος κοιταγα την κεφαλα μου να δω πως ειναι ειδες και την ωρα που επεφτα η απλα ακουσες το θορυβο ????
    ημουν γυρισμενος πλάτη και μολις γυρισα το μηχανακι ακομα σερνοταν κι εσυ απ'οσα συγκρατησα στα σκοταδια ησουν γραπωμενος πανω του.

σηκωθηκες και αρχισες να τρεχεις περα δωθε , μετα βγηκε ενα παιδι απο ενα ασημενιο 206 (δε ξερω αν ηταν αυτος που σε χτυπησε) και σε αγκαλιασε να σε καθησυχασει.

εγιναν ολα τοσο γρηγορα , δεν μπορεσα να καταλαβω τι συνεβει, αφου νομισα πως εσυ προσπαθουσες να περασεις την καβαλας απεναντι και καποιος δε σε ειδε και σε χτυπησε...

πανε αναψε ενα κερι λεμε, και κρανος πλεον

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ημουν γυρισμενος πλάτη και μολις γυρισα το μηχανακι ακομα σερνοταν κι εσυ απ'οσα συγκρατησα στα σκοταδια ησουν γραπωμενος πανω του.

σηκωθηκες και αρχισες να τρεχεις περα δωθε , μετα βγηκε ενα παιδι απο ενα ασημενιο 206 (δε ξερω αν ηταν αυτος που σε χτυπησε) και σε αγκαλιασε να σε καθησυχασει.

εγιναν ολα τοσο γρηγορα , δεν μπορεσα να καταλαβω τι συνεβει, αφου νομισα πως εσυ προσπαθουσες να περασεις την καβαλας απεναντι και καποιος δε σε ειδε και σε χτυπησε...

πανε αναψε ενα κερι λεμε, και κρανος πλεον
    Κατσε ρε σι δεν πρεπει να εγινε ακριβως ετσι.... η μηχανη δεν συρθηκε απλα καρφοθικε με την μουρη στο αμαξι στο πλαι και επεσε.... και οταν σηκοθηκα ειχα βρεθει κανα 2 μετρα μπροστα απο την μηχανη δλδ πρεπει να περασα το αμαξι του χαζου... δεν ετρεχα απλα ψαχνομουν να δω τι εχω παθει... το παιδι (μαρτυρας το θυμαμαι αλλα δεν θυμαμε το αμαξι του...) ναι εντελει το αλλο το χαζο με το αμαξι 19 χρονον ακομα το προσορινο διπλομα ειχε μου την εκανε και περασε με κοκκινο... δλδ ο ηχος ηταν τοσο δυνατος ??? ποπο δεν θυμαμαι τπτ !!!! και κοιτα συμπτοση να ησουν εσυ εκει και τωρα να μου το λες.... χαιδαριωτης εισαι ???

veteran of the physic war Το avatar του/της bocaros

αποψη

Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
    μαμησετα και ουτε ξερω και εγω που πονταρα...
    προφανως φιλε μου πονταρεις εδω και 6-7 μηνες απο οτι εχω καταλαβει.

και προφανως σε πηγε καλα μεχρι τωρα αυτος ο "τζογος".
    ελπιζω να ηταν το τελευταιο πονταρισμα αυτο.
    αν και μου επιτρεπεις να αμφιβαλλω.
    και επειδη διαβασα διαφορα για δικαστηρια και αλλα τετοια , αν και σου ευχομαι να ξεμπερδεψεις , καλα θα κανεις να μαζευεις απο τωρα λεφτα οχι μονο για τη μηχανη σου , αλλα και για τα δικαστηρια και για τον αλλο τυπο.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παει το ποδαρακι μου παειειειειειιε
    από danaos75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 11:16
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2007, 23:36
  3. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  4. Το μωρό μου ήρθε!
    από McGyver στο forum Off topic