Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 111

Θέμα: Τι λένε ρε!!!!

Οτι κινειται βαφεται Το avatar του/της airpanos
    Με συμπιεση 11/1 και λιγο χαλικακι δε μπλοκαρει?
    Μ'αρεσει που ειστε απολυτοι και με ποσοστα μερικοι
    Ο ενας λεει 99%θα πεσεις
    Ο αλλος 99,9% δεν προκειται να πεσεις
    Εξαρταται παντα απο τις συνθηκες και τα αντανακλαστικα σου σε μεγαλο βαθμο.
    ready to race....
    The right to go insane
    http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e

http://www.sevenstring.org/forum/index.php

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    οχι αμα τσουλαει δε θα μπλοκαρει...

εκτος αν εχεις πρωτη και εισαι λιγο πιο πανω απο το ρελαντι...αντε 2α

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    εσενα θα στη πεσουμε ενας ενας για να στρωσεις....
    κυριε αερονομε.....προσεχε τι λες!!!!!!!θα πεσει ξυρισμα!!!!!!!!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
    εσυ για να βγαζεις τοσο μισος μαλλον σου την ''περιποιηται'' την δικια σου μπατσος η αλλιως πρεπει να εχεις φαει πολυ ξυλικι απο δαυτους....μεθαυριο που θα ειμαι Βολο θα ρωτησω και σας πω,αν και απ οτι ακουσα ο μικρος σαβουρωθεικε μονος του,τωρα αν τις αρπαξε και απο πανω δεν ξερω.....

μαγκα μην μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!!
    δεν με ξερεις και τους προσωπικους χαρακτηρισμους οχι σε
    μενα κρατα τους για τους δικους σου ανθρωπους!!
    η τελος παντων εκει που σε παιρνει!

και για να σου φυγει η απορια,οχι δεν μου την πηδαει
    κανεις μπατσος και ουτε εφαγα ποτε ξυλο!!
    δεν χρειαζεται να γινουν αυτα για να κραξω κατι
    ψευτομαγκες μπατσους!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Προς τους συνομιλούντες.... ο μικρός είναι 17 ετών , οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!! Άρα αυτά που μου λέτε που κάνουμε σχεδόν νηφάλιοι, μόνο με το σόκ της έκπληξης δηλαδή .... είναι ωραία και καλά αλλά δεν ισχύουν στο απο πάνω.

Απο εκεί και πέρα... μιλάω πάντα απο την δική μου εμπειρία. 3 φορές μου έσβυσε μοτέρι.. 3 φορές στο τσακ την γλύτωσα όπως περιέγραψα. Απο θεωρίες λοιπόν ..., δεν με πείθει κανείς. Ξέρω πως την γλύτωσα και τι έκανα.

Όσον αφορά τώρα το θέμα της ΕΛ.ΑΣ... είπα και πριν... εκείνοι που θεωρούν πως πάντα φταίει η ΕΛ.ΑΣ είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Άρα ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Προσωπικά το μόνο που είπα είναι πως μπορεί να έχει υπάρξει και κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε. Και ανέφερα και μερικά πράγματα που μου έκαναν "περίεργα".

Συνεχίστε όμως... δείχνετε πραγματικά πως το απόλυτο της σκέψης σας , ορίζει και την αντίληψη σας. Ξέρετε ποιοί είστε.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    σε ενα περιστατικο που υπαρχουν μπροστα βλεπουν και ακουν 10 αυτοπτες μαρτυρες οταν τους ρωτησεις το τι ακριβως εγεινε θα σουν πουν 3 τουλαχιστον ιστοριες αν οχι 10 αναλογα την ηληκια τους ,την θεση που βλεπουν ακουν και εχει ο καθενας τους τα βιωματα τους την ιδεολογια τους και για πολλους λογους ακομα......
    κανεις δεν ξερει το τι εγεινε και πως εξελιχθηκε το περιστατικο εκτος απο αυτους που διαδραματησαν το περιστατικο!
    υπαρχει η εκδοχη να το σαπισαν στο ξυλο τον πιτσιρικο και αν ειναι αληθεια να δικαστουν για κακουργημα!
    υπαρχει και η εκδοχη να τον ακολουθησαν [καταδιωξη δεν επιτρεπετε λογοι αυτοπροστασιας κλπ] να επεσε και οταν διαπιστωσαν οτι ειναι πιτσιρικος να του την χαρισαν φοβηθηκε τον πατερα του να του πει οτι επεσε και ειπε τον κτυπησαν...
    υπαρχει περιπτωση [1000 ακομα περιπτωσεις]αναλογα πως τοποθετειτε ο καθενας μας!
    ενα ειναι σιγουρο ομως οτι και να προεκυψε και οτι και να συνεβη επρεπε οι αστυνομικοι να φερουν τον πιτσιρικο στο τμημα να καλεσουν τον πατερα του ,το ασθενοφορο και να κανουν ολες τις ενεργειες που προβλεπονται απο τον νομο!
    δυστυχως ειμαστε ελλαδα ο καθενας αυτοσχεδιαζει ,κρατος και πολιτες και δεν εχουμαι ακομα καταλαβει οτι τα δικαιωματα μας σταματουν εκει που αρχιζουν του αλλου και οτι εχουμαι υποχρεωσεις αλλα και δικαιωματα!
    καλαματιανος

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποσες φορές τα χω δει αυτα τα θρεντ

Αντε να ξυνησουν κι οι υπολοιποι να αρχισει καυγας

Για τα αυτονοητα γιατι να αρχισει καυγας?
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν οι μπάτσοι που βαράνε. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι ''απολαμβάνω'' τους επαγκελματιες αστυνόμους και όχι τους wanna be..Όταν ρίχνεις ξύλο, χάνεις και το οποίο δίκιο έχεις...Εκτός άμα αμύνεσαι...

Άσχετο άλλα μου θυμίσατε μια μέρα που ήμουν ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι προς Πειραιά.. Δίπλα μου είχε ένα ζητα, ανάβει το φανάρι, μπαίνουμε στο τούνελ και εγώ πήγαινα χαλαρά. Εκείνος από πίσω μου κολλημένος, θα μας σταματήσει λεω.. Βγαίνουμε από το τούνελ, έρχεται δίπλα μου και μου λέει... Περιμένω από πίσω σου να το πας λίγο τάπα το εργαλείο, άλλα κυρία!!!! Άμα το είχα εγώ λέει...και εξαφανίζεται πλαγιαζοντας επιδεικτικά....
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
    http://www.tvcreta.gr/website/index....%A5&Itemid=775
    ουτε στον εχθρο μου.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
    Σε ολόκληρο τον πλανήτη υπάρχουν οι μπάτσοι που βαράνε. Εγώ το μόνο που ξέρω, είναι ότι ''απολαμβάνω'' τους επαγκελματιες αστυνόμους και όχι τους wanna be..Όταν ρίχνεις ξύλο, χάνεις και το οποίο δίκιο έχεις...Εκτός άμα αμύνεσαι...

Άσχετο άλλα μου θυμίσατε μια μέρα που ήμουν ιχθυόσκαλα στο Κερατσίνι προς Πειραιά.. Δίπλα μου είχε ένα ζητα, ανάβει το φανάρι, μπαίνουμε στο τούνελ και εγώ πήγαινα χαλαρά. Εκείνος από πίσω μου κολλημένος, θα μας σταματήσει λεω.. Βγαίνουμε από το τούνελ, έρχεται δίπλα μου και μου λέει... Περιμένω από πίσω σου να το πας λίγο τάπα το εργαλείο, άλλα κυρία!!!! Άμα το είχα εγώ λέει...και εξαφανίζεται πλαγιαζοντας επιδεικτικά....

Χρονια πριν, κάπου εκει στα τελη της δεκαετίας του 80 με τις αρχες του 90. Κηφισιας στο Κτημα Συγγρου εγω πάνω σε XR προκληση (χωρίς διπλωμα, χωρις πινακίδες), σταματημένος σε φανάρι. Δίπλα μου Ζητάς μεγάλος και ψαρωτικος. Εγω κοιταζω απο την αλλη μερια τον ουρανο σφυρίζοντας αδιάφορα κάνοντας τον Κινέζο, και ελπίζοντας να μην καταλάβει ότι ειμαι Ινδιάνος κάγκουρας. "Να σου πω ρε μαλακισμένο" μου λέει. "Ορίστε κύριε αστυνόμε" του απαντάω εγώ εχοντας γεμίσει το παντελονι μου με κίτρινα υγρα, και παίρνοντας την πιο αδερφίστικη φάτσα που μπορω.
    "Το σηκωνεις ρε συ" μου λεει. "Οχι κυριε αστυνόμε του λεω εγω ¨δεν ξέρω από τέτοια πράγματα".
    "Καλα αν το σηκώσεις μια καλή συνέχισε την βόλτα" μου λεει. "Αν όχι σταμάτα στην άκρη να τα πούμε" συνεχίζει με νόημα.
    Το σηκωσα και το σηκωσα καλα. Κορνάρισε σηκωσε και αυτος την δικιά του και έφυγε
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mumbler
    http://www.tvcreta.gr/website/index....%A5&Itemid=775

Δεν μπορει ο πατερας να αναλαβει την ευθηνη του και ψαχνει να βρει ενοχους,οτι ναναι.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Προς τους συνομιλούντες.... ο μικρός είναι 17 ετών , οδηγεί μηχανή μεγάλου κυβισμού, είναι ΥΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ!! Άρα αυτά που μου λέτε που κάνουμε σχεδόν νηφάλιοι, μόνο με το σόκ της έκπληξης δηλαδή .... είναι ωραία και καλά αλλά δεν ισχύουν στο απο πάνω.

Απο εκεί και πέρα... μιλάω πάντα απο την δική μου εμπειρία. 3 φορές μου έσβυσε μοτέρι.. 3 φορές στο τσακ την γλύτωσα όπως περιέγραψα. Απο θεωρίες λοιπόν ..., δεν με πείθει κανείς. Ξέρω πως την γλύτωσα και τι έκανα.

μαγε απο αυτο δε πεφτεις και μην επιμενεις...αμα κοντεψες να πεσεις, μαλλον ησουν στην αρχη της ''σταδιοδρομιας'' σου στις δυο ροδες, και τρομαξες...το πως μπορει να πεσει ενας απειρος οδηγος δε μας νοιαζει, γιατι μπορει να πεσει με 1002 τροπους...

πχ να δει ενα λαμπακι στα οργανα, να τρομαξει και να πεσει...να δει τη γρατζουνια στο τεποζητο που του καναν, να σαστισει και να πεσει, να θυμηθει οτι ξεχασε το θερμοσιφωνα στο σπιτι ανοιχτο, να τρομαξει και να πεσει...

αυτο δε σημαινει πως οι θερμοσιφωνες ειναι επικινδυνοι για οσους οδηγουν μηχανες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Χρονια πριν, κάπου εκει στα τελη της δεκαετίας του 80 με τις αρχες του 90. Κηφισιας στο Κτημα Συγγρου εγω πάνω σε XR προκληση (χωρίς διπλωμα, χωρις πινακίδες), σταματημένος σε φανάρι. Δίπλα μου Ζητάς μεγάλος και ψαρωτικος. Εγω κοιταζω απο την αλλη μερια τον ουρανο σφυρίζοντας αδιάφορα κάνοντας τον Κινέζο, και ελπίζοντας να μην καταλάβει ότι ειμαι Ινδιάνος κάγκουρας. "Να σου πω ρε μαλακισμένο" μου λέει. "Ορίστε κύριε αστυνόμε" του απαντάω εγώ εχοντας γεμίσει το παντελονι μου με κίτρινα υγρα, και παίρνοντας την πιο αδερφίστικη φάτσα που μπορω.
    "Το σηκωνεις ρε συ" μου λεει. "Οχι κυριε αστυνόμε του λεω εγω ¨δεν ξέρω από τέτοια πράγματα".
    "Καλα αν το σηκώσεις μια καλή συνέχισε την βόλτα" μου λεει. "Αν όχι σταμάτα στην άκρη να τα πούμε" συνεχίζει με νόημα.
    Το σηκωσα και το σηκωσα καλα. Κορνάρισε σηκωσε και αυτος την δικιά του και έφυγε
    Δε ξέρεις απο τέτοια πράγματα ε;;; Ωραίος
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Δε ξέρεις απο τέτοια πράγματα ε;;; Ωραίος

Οχι απλα δεν ξερω τετοια πράγματα....αλλα φαντασου φάτσα ευγενικοπουστροσκιαγμένη...να το λεει οτι δεν ξερει τετοια πραμγατα!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι εγινε ρε παιδια;
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2005, 16:10
  2. Τί έγινε ρε παιδιά;;;
    από makis206 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2005, 14:46
  3. Τα Ζώδια και τι λένε μετά από το sex!!!!!!!
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 22:01
  4. Τί λένε τα ζώδια...
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 19:23
  5. Τι εγινε ρε παιδια;
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 07:37

Κανόνες δημοσιεύσεων