Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες. Παρακαλώ θα ήθελα ένα ταχύρυθμο σεμηνάριο.
Πάντα για colori μιλάμε ....
Ποιά από τα μοντέλα της εταιρίας είναι 100% αδιάβροχα. Είχα πάρει ένα μαύρο-μπεζ το 2002, δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο ήταν αλλά απ ότι είχα καταλάβει ήταν ήμιαδιάβροχο. Έχω μάθει ότι το μοντέλο IMMIA έχει ένα ειδικό υλικό που αφήνει να γίνει αναπνοή του δέρματος αλλά δεν αφήνει το νερό να μπει μέσα ... με κάποιο "μαγικό τρόπο".
Ισχύει το τελευταίο ;
Αν ισχύει θα ήθελα να μου πείτε, το διαθέτει μόνο το μοντέλο IMMIA ή και άλλα μοντέλα και ποιά είναι αυτά ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αν ψάξεις λίγο στο site της colori θα τα βρεις.
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
Λοιπόν έχω καταλήξει σε
1) http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...sp?ProductID=9
και
2)
http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=517
Μπορείτε να μου πείτε αφού το 1ο έχει περισσότερα σήματα (που συμβολίζουν τις προδιαγραφές του) είναι πιο φτηνό από το 2ο που έχει λιγότερα σηματάκια ;
πατήστε στο
Δείτε περισσότερα για αυτό το προϊόν »
για να καταλάβετε τι εννοώ
Ιππεα, αν πατησης click στην καθε προδιαγραφη σου εξηγει πολυ καλα την κανει η καθε μια. Αλλα πρεπει να ξερεις καλα Αγγλικα
Λοιπόν το αγόρασα. 192 Ευρωπουλάκια σε προσφορά. Ήταν μετά βίας τα χρήματα που μπορούσα να διαθέσω για καινούργιο μπουφάν.
Πήρα το μοντέλο colori Assos. Είχα το ίδιο και παλιότερα αλλά ήταν μεγαλύτερο απ ότι έπρεπε και μου δίπλωνε στη κοιλιά με αποτέλεσμα να με ενοχλεί στην οδήγηση. Εκτός αυτού είχα δοκιμάσει τις δυνατότητες του συγκεκριμένου τύπου μπουφάν μετά από δύο πτώσεις που είχα στο παρελθόν.
Ωραία και τα νεώτερα μοντέλα αλλά τα βέλκρο και μερικά εφετζίδικα κομάτια που είχαν πάνω τους δεν μου πολυαρέσουν.
Επίσης το θέμα ήταν και οικονομικό καθώς το συγκεκριμένο ήταν διαθέσιμο σε λίγα χρώματα και λίγα μεγέθη. Έχει πάψει να παράγεται από την Colori και δεν θα ξαναβγει. Αυτό δηλαδή που θα ήθελα να σας πω είναι ότι αν πάει κάποιος να ξέρει ότι το Assos δεν είναι διαθέσιμο σε όλα τα χρώματα και μεγέθη και στο μέλλον δεν θα υπάρχει.
Το πήρα σε μαύρο-μπεζ. Αυτό που έψαχνα ήταν γκρι-μαυρο αλλά δεν βρήκα στο νούμερο μου.
Τεσπα, το σκεπτικό μου ήταν να διαθέσω όσο το δυνατόν λιγότερα καθώς έσκασα 146 για Sidi μπότες και άλλα 45 για αδιάβροχο οπότε καταλαβαίνετε ότι έμεινα ταπί και ψύχραιμος![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ,ΕΝΑΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ COLORI ΚΟΡΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ(2,00 Μ!)ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ!ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ,ΔΕ ΜΑΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!!ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ DIANESE,:a12: