Εχετε βγει βολτα,πατε στη δουλεια,πατε για ψωνια κλπ με το αγαπημενο σας αυτοκινητο.Την ιδια ιδεα-αναγκη ειχαν και αλλοι οδηγοι με αποτελεσμα το γνωστο σε ολους μας μποτιλιαρισμα.Βγαινετε στην εθνικη οδο και πατε προς Αθηνα.Το μποτιλιαρισμα γινεται σχεδον ακινησια.Τι κανετε τοτε?
Μα φυσικα αρχιζετε τις αλλαγες λωριδας κατα προτιμηση χωρις να κοιτατε καθρεπτες και χωρις να βγαζετε φλας.Οταν βρεθειτε στο σημειο κορεσμου(λαιμομπουκαλο) θυμαστε οτι στη ΛΕΑ ισως μπορειτε να κινηθειτε και να κερδισετε λιγα ακομα μετρα.Ετσι πατε τερμα δεξια.Ελα ομως που κι αλλοι ειχαν την ιδια πρωτοτυπη ιδεα με εσας.Τι κανετε τοτε?
Τιποτα απολυτως.Βαζετε μια πρωτη που και που και τσουλατε για κανα δυο μετρα.Στη ΛΕΑ μπαινουν κι αλλα αυτοκινητα η προσπαθουν να μπουν,λιγο παρακατω πρεπει η να στριψετε δεξια η να ξαναμπειτε σε λωριδα οποτε αρχιζουν παλι οι σφηνουλες,οι κοντριτσες με τους "μαλακες" που δεν σας αφηνουν να ξαναμπειτε στο δρομο,τα νευρα,οι εντασεις,τα μπινελικια και η ασκηση θαρρους(θα μπω τσαμπουκα).Αφου ξαναμπειτε λιγο παρακατω ανοιγει η ΛΕΑ παλι.Τι κανετε τοτε?
Τα γνωστα περιγραφομενα παραπανω.Ξαφνικα απο πισω ερχεται αυτοκινητο με φωτα και αλαρμ αναμμενα κορναροντας μανιωδως.Τι κανετε τοτε?
Τοτε ρε μιζεροι υπανθρωποι κανετε δεξια,οσο πιο δεξια γινεται και αφηνετε τον αλλο να περασει.ΔΕΝ συνεχιζετε την πορεια σας,δεν τον εμποδιζετε να φυγει μπροστα,κλεινετε το γαμωκινητο σας η το αφηνετε κατω για λιγο,δεν προσπαθειτε να εκμεταλευθειτε την "κατασταση"και να σφηνωσετε πισω απο το οχημα που αγωνιωδως και με δυσκολια προσπαθει να ανοιξει λιγο δρομο και μετα μπορειτε να μποτιλιαριστειτε ξανα με την ησυχια σας.
Υ.Γ1 Ρε κωλογερε,εσενα λεω που σε ξεχασε ο χαρος,τι εγινε,σου χαλασαμε την ησυχια σου με την κορνα?Που ξερεις ρε ηλιθιε(εσυ κι ολοι οι αλλοι) αν εκεινη τη στιγμη εγω μεσα στο αυτοκινητο μου δεν εχω το γιο,τον αδερφο η την κορη σου και τους πηγαινω σε ενα νοσοκομειο?
ΥΓ2 Φιλε με το Οπελ? στο φαναρι του Υγεια,ελπιζω να μην σου εσπασα τον καθρεφτη.Αν εχεις ζημια και ειδες το νουμερο να σου κανω δηλωση.Σορυ αλλα δεν ειχα την ψυχραιμια και το χρονο για να κανω αυτο που επρεπε.