VERBUND
ξερει κανεις τπτ?το εχει κανει καποιος?
μιας πελατισσας μου η αδερφη της σχετιζεται με την verbund κ κανει αλλαγη στον λογαριασμο της δεη προς verbund....λεει για μειωση στον λογαριασμο εως κ 20%.....ξερει κανεις κατι?
VERBUND
ξερει κανεις τπτ?το εχει κανει καποιος?
μιας πελατισσας μου η αδερφη της σχετιζεται με την verbund κ κανει αλλαγη στον λογαριασμο της δεη προς verbund....λεει για μειωση στον λογαριασμο εως κ 20%.....ξερει κανεις κατι?
Το εχουμε εδω στο μαγαζι. Δεν εχω μετρο συγκρισης για τιμες γιατι απλος το βρηκα εδω και δεν ειχα δει παλιοτερους λογαριασμους, αλλα απο τι ακουσα ειναι πιο φθηνα. Αυτο που με ξυνησε ειναι οτι δεν γλυτωνεις την ΔΕΗ, θα συνεχισεις να πληρωνεις ΔΤ, ΕΡΤ και τις υπολοιπες μαλακιες.. Πιο πολυ πληρωνουμε στην ΔΕΗ παρα για το ρευμα στην Verbund..
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
είχαν έρθει κι από μένα............... είναι μια ιδιωτική εταιρεία που στην ουσία αγοράζει ρεύμα από τη
Δεη και το μεταπουλά πιο φτηνά...... για τα [ρώτα 140 ευρώ 4μηνιαίας κατανάλωσης έχεις έκπτωση 20 % από 140-280 ευρώ 15 % και από 280 ευρώ και πάνω 10%........ δηλαδή σε μια κατανάλωση 300 ευρώ το τετράμηνο γλιτώνεις περίπου 50 ευρώ.....και απ'ότι μου είπαν δεν έχεις και έξοδα μεταφοράς από τη Δεη.. Ένας γνωστός μου που την έχει βάλει λέει ότι όντως είναι πιο φτηνά εκτός από ένα μπέρδεμα που έχει με την έκδοση των λογαριασμών..
κατα τ'αλλα προσωπική άποψη δεν μπορώ να εκφέρω...
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!