Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 108

Θέμα: Τότε και τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    γιατι ετσι ρε Γιωργο...
    Αφου δεν τον συμφερει τον captain να κανουμε την κοντρα μηχανοκινητη
    Το tiger στις πρωτες κολωνες θα χασει (και αλλον) κυλινδρο ... και ο "Βεδουινος" δεν κλεβει εκκλησιες
    Για αυτον τον κρατω σε ετοιμοτητα με πολιτικες αντιπαραθεσεις!
    Εχει κανει τοσσες μαλακιες η αριστερα στην Ελλαδα που σιγουρα καπου θα ρεφαρει
    και θα πει τα δικα του(και με το δικιο του)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(όπου και οποτε θες ρε )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γιατι ετσι ρε Γιωργο...

να σου πω γιατι:

1.γιατι βαρεθηκα εδω μεσα τις πολιτικες και κοινωνικες αντιπαραθεσεις.
    2.γιατι σε μια βδομαδα εχω μετρησει 3 κατω και σε ενα μηνα 5 και αντι να ασχοληθουμε στο ΜΟΤΟ.GR με διαφορα πραγματα που θα επρεπε κανονικα να μας απασχολουν, σε ενα τετοιο φορουμ, εμεις παιζουμε το πουλακι μας.
    3.γιατι η ανεκτικοτητα απο την ομαδα διαχειρισης σε ορισμενες κατηγοριες δεν γινεται σεβαστη απο τους χρηστες.
    4.γιατι αντι να πειραζομαστε και να γελαμε (οπως εχει γινει κατα καιρους με τα θρεντακια που μου ανοιγουνε) το μονο που κανουμε ειναι να προσπαθουμε να αποδειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη (τη γνωση) και σωστοτερη αποψη.
    5.γιατι δεν υπαρχει μετρο.
    6.γιατι η γκρινια εχει γινει μονιμο φαινομενο.
    7.γιατι το απροσωπο του θεματος δινει δυνατοτητες απυθμενου αυνανισμου (και ο λογος που δημιουργηθηκε αυτο το φορουμ ηταν για να γνωριστουμε ολοι εμεις που ειμαστε σε 2 ροδες και σαν ζογκλερ προσπαθουμε να επιζησουμε στη ζογκλα εχουμε μια κοινη καψα η οποια θα επρεπε να μας ενωνει).
    8.γιατι κοντευουμε να γινουμε πολιτικο φορουμ.

θες κι αλλα?

καλημερα.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    να σου πω γιατι:

2.γιατι σε μια βδομαδα εχω μετρησει 3 κατω και σε ενα μηνα 5 και αντι να ασχοληθουμε στο ΜΟΤΟ.GR με διαφορα πραγματα που θα επρεπε κανονικα να μας απασχολουν, σε ενα τετοιο φορουμ, εμεις παιζουμε το πουλακι μας.
    3.γιατι η ανεκτικοτητα απο την ομαδα διαχειρισης σε ορισμενες κατηγοριες δεν γινεται σεβαστη απο τους χρηστες.
    4.γιατι αντι να πειραζομαστε και να γελαμε (οπως εχει γινει κατα καιρους με τα θρεντακια που μου ανοιγουνε) το μονο που κανουμε ειναι να προσπαθουμε να αποδειξουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη (τη γνωση) και σωστοτερη αποψη.
    7.γιατι το απροσωπο του θεματος δινει δυνατοτητες απυθμενου αυνανισμου (και ο λογος που δημιουργηθηκε αυτο το φορουμ ηταν για να γνωριστουμε ολοι εμεις που ειμαστε σε 2 ροδες και σαν ζογκλερ προσπαθουμε να επιζησουμε στη ζογκλα εχουμε μια κοινη καψα η οποια θα επρεπε να μας ενωνει).

θες κι αλλα?

καλημερα.

+1000 γιωργο

τελικά τι ψηφισες??

εχω να διαβάσω αμιγώς μοτοσυκλετιστικο θέμα πολυ καιρο. Σιγουρα με ενδιαφερει η πολιτικη και αυτα που περνάμε αυτές τις μέρες. Αλλά θα παω αλλού να τα συζητήσω!!!! Σιγουρα δεν πάμε βόλτες για να ποστάρουμε φωτο, δεν κανουμε ταξιδια για να γράψουμε ταξιδιωτικά, αλλα υπάρχουν και αλλα πραγματα που εχουν σχεση με την μοτο μας ρε γμτ, για να αναλώνουμε τοσο χρονο στην πολιτική σε αυτό το φορουμ
    Εχει χαθεί απλά το μέτρο!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ...εχω να διαβάσω αμιγώς μοτοσυκλετιστικο θέμα πολυ καιρο. Σιγουρα με ενδιαφερει η πολιτικη και αυτα που περνάμε αυτές τις μέρες. Αλλά θα παω αλλού να τα συζητήσω!!!! Σιγουρα δεν πάμε βόλτες για να ποστάρουμε φωτο, δεν κανουμε ταξιδια για να γράψουμε ταξιδιωτικά, αλλα υπάρχουν και αλλα πραγματα που εχουν σχεση με την μοτο μας ρε γμτ, για να αναλώνουμε τοσο χρονο στην πολιτική σε αυτό το φορουμ
    εχουμε φτασει σοφ να μην τολμαμε να πουμε οτι πηγαμε βολτα γιατι θα μας πουνε οτι δεν πηγαιναμε με ορια ταχυτητας αν πεσει κανεις,να μη βαζουμε φωτογραφιες γιατι θα μας πουνε κλικα (λες και τις συναντησεις τις κανουμε ανοιχτες για πλακα),εχουμε φτασει να μη λεμε οτι πηγαμε στη πιστα και στριψαμε γιατι θα μας πουνε ποζεραδες...

ε αι στα κομματια.....

αντιθετα εχουμε κουβεντα καθημερινα για τη κυβερνηση για τους μπατσους,τους μεταναστες τους μπαχαλους και τους νοικοκυραιους.και αντε να τοδεχτω και αυτο.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ??????ΕΛΕΟΣ.οι ιδιοι και οι ιδοι,τα ιδια και τα ιδια.

να σου πω γιατι:

θες κι αλλα?

καλημερα.

+ όσα θες

μηπως κανεις καταλαβε λοιπον γιατι κατα καιρούς ξεθάβονται θέματα 4ετίας????

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Re: Τότε και τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Παρατήρησα κάτι και σίγουρα δεν είναι ιδέα μου.
    Πως γίνεται όταν στη κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία να καίγεται η Αθήνα και τώρα να μην ανοίξει μύτη;

Πως γίνεται;
    Θα σου πω αγαπητε νεοδημοκρατη, γιατι ο Γιωργακης εχει ξεφορτωθει την πολιτικη ευθυνη των μετρων που παιρνει.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    να σου πω γιατι:

θες κι αλλα?

καλημερα.

Χαλαρωσε Γιωργο ...

Δεν ειναι αντιπαραθεση αλλα απλα ανταλλαγη αποψεων.

(Μονο με τον Captain κανω αντιπαραθεσεις )

Αν δεν θες να διαβαζεις πολιτικα θεματα ειναι δικαιωμα σου

Εμενα ειναι δικαιωμα μου να θεωρω πιο ενδιαφερον να διαβασω
    για μια κινητοποιηση στα διοδια (που περναμε σαν μοτοσυκλετιστες)

ή Για μια αντιπαραθεση μεσα σε σωστα πλαισια για την τιμη της βενζινης
    και ποσο απαθεις ειμαστε ωρες ωρες που δεν μποικοταρουμε τα παντα.

Και στην τελικη στις γενικες καλα κανουν και βαζουν πολιτικα θεματα.

Ωρες ωρες νομιζω οτι εγκλωβιζεσαι σε ενα μοτοσυκλετιστικο καλουπι
    ,ενω δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση ενος απαθους ατομου για τα κοινα.

υγ. Η αληθεια ειναι οτι θεωρω λιγο βαρετο να διαβαζω για το ποσα αλογα
    βγαζει ενα πειραγμενο Gsxr λες και αυτοι που το εχουνε στοκ ειναι αργοι...Ελεος δλδ...

.Παρολα αυτα ο καθενας γραφει και διαβαζει αυτο που γουσταρει
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    +1000 γιωργο

εχω να διαβάσω αμιγώς μοτοσυκλετιστικο θέμα πολυ καιρο. Σιγουρα με ενδιαφερει η πολιτικη και αυτα που περνάμε αυτές τις μέρες. Αλλά θα παω αλλού να τα συζητήσω!!!! Σιγουρα δεν πάμε βόλτες για να ποστάρουμε φωτο, δεν κανουμε ταξιδια για να γράψουμε ταξιδιωτικά, αλλα υπάρχουν και αλλα πραγματα που εχουν σχεση με την μοτο μας ρε γμτ, για να αναλώνουμε τοσο χρονο στην πολιτική σε αυτό το φορουμ
    εγώ δεν συμφωνώ

οι γκρινιάρηδες είναι γκρινιάρηδες

είτε είστε γκρινιάρηδες στα πολιτικά είτε είστε γκρινιάρηδες στα μοτοσικλετιστικά

γκρινιάριδες είστε και εσείς που ποστάρετε συνέχεια παράπονα για το γεγονός οτι δεν έχουμε αρκετά μοτοσυκλετιστικά πόστς

ποστάρετε εσείς κάτι και άμα είναι καλό θα ακολουθήσουν και άλλοι.

τώρα άν δεν ποστάρετε μοτοσυκλετιστικά πόστς τα οποία να εμπνεύσουν και άλλους οι οποίοι όμως εμπνέονται με άλλα θέματα τότε δεν φταίνε αυτοί

αν υπάρχει πολύ κόσμος που θέλει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τα πολιτικά καλά κάνει, μην τα διαβάζετε. (εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ) αλλά είναι και οι καιροί δύσκολοι. Το γεγενός οτι έχουμε πολλά πολιτικά πόστς είναι χαρακτηριστικό των καιρών μας. Υγεία δείχνει δεν είναι κακό. Ο κόσμος καίγεται εκεί έξω.

PS. ένα παράδειγμα όμως για να με καταλάβετε καλύτερα .... ο cap10 όλο γκρινιάζει στα πόστς περι πολιτικής αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις όλο εκει μέσα ποστάρει και αυτός ... άσε που δεν του ξεφευγει και κανένα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    εχουμε φτασει σοφ να μην τολμαμε να πουμε οτι πηγαμε βολτα γιατι θα μας πουνε οτι δεν πηγαιναμε με ορια ταχυτητας αν πεσει κανεις,να μη βαζουμε φωτογραφιες γιατι θα μας πουνε κλικα (λες και τις συναντησεις τις κανουμε ανοιχτες για πλακα),εχουμε φτασει να μη λεμε οτι πηγαμε στη πιστα και στριψαμε γιατι θα μας πουνε ποζεραδες...

ε αι στα κομματια.....

αντιθετα εχουμε κουβεντα καθημερινα για τη κυβερνηση για τους μπατσους,τους μεταναστες τους μπαχαλους και τους νοικοκυραιους.και αντε να τοδεχτω και αυτο.ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ??????ΕΛΕΟΣ.οι ιδιοι και οι ιδοι,τα ιδια και τα ιδια.
    Kάπου στη Ζώνη έχω αφήσει μία ντάνα από εγχειρίδια αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων, δεν τα διάβασες;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χαλαρωσε Γιωργο ...

Δεν ειναι αντιπαραθεση αλλα απλα ανταλλαγη αποψεων.

(Μονο με τον Captain κανω αντιπαραθεσεις )

Αν δεν θες να διαβαζεις πολιτικα θεματα ειναι δικαιωμα σου

Εμενα ειναι δικαιωμα μου να θεωρω πιο ενδιαφερον να διαβασω
    για μια κινητοποιηση στα διοδια (που περναμε σαν μοτοσυκλετιστες)

ή Για μια αντιπαραθεση μεσα σε σωστα πλαισια για την τιμη της βενζινης
    και ποσο απαθεις ειμαστε ωρες ωρες που δεν μποικοταρουμε τα παντα.

Και στην τελικη στις γενικες καλα κανουν και βαζουν πολιτικα θεματα.

Ωρες ωρες νομιζω οτι εγκλωβιζεσαι σε ενα μοτοσυκλετιστικο καλουπι
    ,ενω δεν μου εχεις δωσει την εντυπωση ενος απαθους ατομου για τα κοινα.

υγ. Η αληθεια ειναι οτι θεωρω λιγο βαρετο να διαβαζω για το ποσα αλογα
    βγαζει ενα πειραγμενο Gsxr λες και αυτοι που το εχουνε στοκ ειναι αργοι...Ελεος δλδ...

.Παρολα αυτα ο καθενας γραφει και διαβαζει αυτο που γουσταρει
    κωστα χαλαρος ειμαι.και δεν ειχα προθεση να σου ''ριχτω''!!!με συγχωρεις αν παρεξηγησες...

εγραψα το τι μου την εχει δωσει πλεον (και οπως ειδες πολλοι συμφωνουνε).

εγω δε θα δωσω εκταση στο θεμα μια που αυτα που ηθελα να πω τα ειπα στο προηγουμενο μου ποστ.θα απαντησω μονο σε αυτο που εγραψες για μενα.ναι εδω μεσα μπηκα με προθεση να μενω (ως επι τω πλειστον) σε ενα μοτοσυκλετιστικο καλουπι.οποιος θελει να ασχοληθει με τα κοινα δεν ειναι αναγκη να το κανει στο μοτο.το κανει στη καθημερινοτητα του η σε αλλα φορα.το να γινει και μια κουβεντα στο τοσο σαφως και ειναι θετικο και εποικοδομητικο αλλα εδω μιλαμε το χουμε χεσει το ζητημα...!

υ.γ.δε θα θελα να συνεχισουμε την κουβεντα γιατι θεωρω οτι θα αναμασαμε οσα ηδη ειπαμε.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εγώ δεν συμφωνώ

είτε είστε γκρινιάρηδες στα πολιτικά είτε είστε γκρινιάρηδες στα μοτοσικλετιστικά

γκρινιάριδες είστε και εσείς που πουστάρετε συνέχεια παράπονα για το γεγονός οτι δεν έχουμε αρκετά μοτοσυκλετιστικά πόστς

τώρα άν δεν ποστάρετε μοτοσυκλετιστικά πόστς τα οποία να εμπνεύσουν και άλλους οι οποίοι όμως εμπνέονται με άλλα θέματα τότε δεν φταίνε αυτοί

αν υπάρχει πολύ κόσμος που θέλει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με τα πολιτικά καλά κάνει, μην τα διαβάζετε. (εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τόσο πολύ) αλλά είναι και οι καιροί δύσκολοι. Το γεγενός οτι έχουμε πολλά πολιτικά πόστς είναι χαρακτηριστικό των καιρών μας. Υγεία δείχνει δεν είναι κακό. Ο κόσμος καίγεται εκεί έξω.

PS. ένα παράδειγμα όμως για να με καταλάβετε καλύτερα .... ο cap10 όλο γκρινιάζει στα πόστς περι πολιτικής αλλά που τον βρίσκεις που τον χάνεις όλο εκει μέσα ποστάρει και αυτός ... άσε που δεν του ξεφευγει και κανένα
    + ολα

Παλαιό μέλος
    Εμένα με ψήνει να διαβάζω τεχνικά (καθότι αδαής), ταξιδιωτικά και τέλος. Αλλά δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά, προς το παρόν.

Απ την άλλη, έχω την εντύπωση πως όταν σφίγγουν οι κώλοι και σοβαρεύουν οι όποιες "σοβαρές" συζητήσεις, τσινάνε πολλοί. Το είχα απορία, αλλά εξηγείται. Είναι πολύ είναι εύκολο να λέμε μαλακίες 24 ώρες το 24ωρο, αλλά είναι πολύ ξενέρα και ντεκαβλε να μιλάνε άνθρωποι σοβαρά.

Για κάποιο λόγο αντί κάποιος να έχει την περιέργεια ν ακούσει κάτι άλλο, οχυρώνεται στις απόψεις του και μάλιστα επιτίθεται (εκείνο το αλήστου μνήμης "το γαμήσατε το θέμα, θα φάτε ντομάτες" θα θέλαν να το πουν πολλοί, αλλά έβγαλαν το φίδι απ την τρύπα άλλοι)... Εγώ γουστάρω κάργα να διαβάζω κάτι που δεν κέρω, το βουλώνω και όταν ξεστραβώνομαι δίνω και τα συγχαρίκια στο "διαφωτιστή". Εδώ έχουμε φτάσει στο σημείο να "ζορίζεται" ο "πολύς λαός" όταν του λένε τα πράγματα ωμά, δεν ψήνεται μια να ξεκουνήσει το μυαλουδάκι του ή να συνειδητοποιήσει τη βλακεία του. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα πρέπει να υπερασπίζομαι την άποψή μου ως σωστότερη, αλλά ν ακολουθώ το προφανές ηλίθιο "όλες οι απόψεις έχουν την ίδια αξία". Ε όχι, κάποιες απόψεις, είναι (για τα) σκουπίδια και κάποιες όχι.

Και επειδή έχω μετάσχει σε αρκετές "άσχετες" κουβέντες, πρέπει να υπερασπιστώ αυτή τη μικρή συμμετοχή και τα λόγια μου. Δεν έχει γίνει πολιτικό φόρουμ, απλά η εποχή βγάζει σε πολλούς τη διάθεση συζήτησης αυτών των "τετριμμένων". Μόνο που τετριμμένα δεν είναι τα ζητήματα αλλά οι απόψεις που διατυπώνονται πλειοψηφικά. Έγω και αν έχω βαρεθεί να διαβάζω τους ίδιους να λένε συνεχώς τα ίδια όταν είναι προφανές ότι είναι από άσχετοι, ως βλάκες, ξιπασμένοι, τηλεορασάκηδες και τα ρέστα. Αλλά τι να κάνω; Να αναμετρηθώ με τη βλακεία ή να ζητήσω λογοκρισία υπέρ εμού του "γαμάτου"; Όχι, δικαίωμα στο λόγο έχουν όλοι και καλώς συμβαίνει.

Θα πρέπει να γίνει ανεκτό λοιπόν στις κατηγορίες που υπάρχουν ήδη τις ανοιχτές ας πούμε, να συζητιώνται και τέτοια. Επίσης όποιος θέλει, ας μην τα διαβάζει, να διαβάζει ό,τι γουστάρει.

Αυτές τις δύο ρόδες τις καβαλάνε τελικά τόσο διαφορετικοί άνθρωποι, που η εικόνα των "αλητήριων" με τη μπύρα στο χέρι και το σκισμένο τζιν, που ξεχείλιζαν από παρεϊστικη διάθεση, τρέλα σε σημείο αυτοκαταστροφής, ανοχή για τον περίεργο διπλανό τους και επίσης κάτι άλλες παραδεισένιες καταστάσεις των "αθώων 80s", θα πρέπει να θεωρείται πλέον παρελθούσα ανεπιστρεπτί, δυστυχώς.

Re: Re: Re: Re: Τότε και τώρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από S.Nikos
    Γιατί το ''ψωμί παιδεία ελευθερία'' είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
    εννοεις το "ψωμι" για τα αλλα δε σφαζονται κιολας
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    εγώ δεν συμφωνώ

γκρινιάριδες είστε και εσείς που πουστάρετε συνέχεια παράπονα για το γεγονός οτι δεν έχουμε αρκετά μοτοσυκλετιστικά πόστς

ρε συ σπύρο, μπορω να καταλαβω το πνεύμα σου αφού πλέον εισαι παντρεμένος αρα δεν εισαι ολοκληρος ανθρωπος...

...αλλα, ειμαι ολη την μέρα στην δουλειά και ερχονται διάφοροι και απαιτούν συζητηση πολιτικοοικονομικη, και πρέπει να την κάνω. Επειτα συναντιέμαι με φίλους που συζηταμε πάλι για τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε πλεον όλοι μας και πάλι αγχωνόμαστε. Γυρνάμε σπίτι και το θέμα ειναι πάλι τα λεφτά και τα προβλημάτα...

...και μπαίνουμε στο moto.gr όπου θα βρούμε την παρεουλα που τα προβληματα μας μέχρι τώρα ήταν αν θα πρέπει να βάλουμε λάδια motul ή torco, και ότι τα bridgestone κρατανε λιγοτερο στην βροχή απο τα michelen. Που χαβαλες ακομη και οταν εχανε καποιος την δουλεια του ήταν γιατί ήταν αργός και καβαλούσε τριμπουρδελο αγγλικο τελικα (και απο πισω στα κρυφα ολοι ψαχναμε να τον βοηθησουμε).

Πλεον ειμαστε πολυ politicaly correct, για την εικονα, και το μονο που μας νοιαζει ειναι ότι αφου εχουμε δικιο ΕΓΩ, ολοι οι υπολοιποι να σκάσουν. Θα συνεχιζω ενα θεμα μεχρι να σου σπάσω τα @@@@ ή να γονατισεις μπροστά μου.

Στην τελική μπορεί και να μεγαλώσαμε μερικοι αρκετά και να ειμαστε εκ φυσεως γκρινιάρηδες. Πάντως στο moto του 2005 που εμπαινα, ήταν για να "τσακωθω" με φιλους, και μετά να τα βρούμε μαλακιζομενοι πάνω απο ενα τραπέζι γεμάτο μπύρες, εχοντας γραμμένα ολα τα προβληματα στις παλιές μας μποτες. Αλλωστε θα τα βρίσκαμε μπροστά μας λιγη ωρα αργοτερα στο σπιτι...

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Adventure Riding.....Τότε και Τώρα....
    από SVX στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2009, 13:34
  2. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    από ΜΠΙΦΑΣ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 13:14
  3. Και τώρα τι κάνω ???
    από THEOD στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 16:32
  4. Και Τωρα Τι??????