ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε κανείς με το ακόλουθο type error μου![]()
"γκρινιάρηδες είστε και εσείς που πο(υ)στάρετε συνέχεια"
τώρα το συνειδητοποίησα που ξαναδιάβασα τι έγραψα
γράψτε λάθος ....
γράψτε λάθος ....
Αντιθετα, εγω το θεώρησα πετυχημενο λογοπαίγνιοΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
γράψτε λάθος ....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αντιθετα, εγω το θεώρησα πετυχημενο λογοπαίγνιο![]()
αλλα που να καταλαβει ο spyro απο λογοπαίγνια....ΑΧΡΗΣΤΟΣ και κουλάδι ακομη και σ αυτο
Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.
ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!
μηπως ενιωσες και πιο άνετα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
μηπως ενιωσες και πιο άνετα?![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
eat my dust ρε BMWδάκια που βρήκες και το θράσος να τα βάλεις με ΚΤΜάΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
αλλα που να καταλαβει ο spyro απο λογοπαίγνια....ΑΧΡΗΣΤΟΣ και κουλάδι ακομη και σ αυτο![]()
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά.. να πω μια γνώμη δική μου.
Εγώ γουστάρω τρελά το Moto.gr έτσι και οχι ενα μόνο αμιγώς μοτοσυκλετιστικό forum που απλά θα με έκανε να βαρεθώ απίστευτα!!! Όπως και πολλά άλλα fora που έχουν ελάχιστο κόσμο όπως έχετε παρατηρήσει γιατί θέλουν να είναι αμιγώς και μόνο μοτοσυκλετιστικά.
Οι άνθρωποι που οδηγούν μηχανές είναι σαν όλους τους υπόλοιπους. Με ανησυχίες καθημερινές και προβλήματα που μπορεί να μην έχουν σχέση μόνο με την μοτοσυκλέτα.
Ο λόγος που το moto.gr έχει γίνει τόσο διάσημο είναι ακριβώς επειδή δεν ασχολείται μόνο με μηχανολογικά και TD που ειλικρινά απο ενα σημείο και μετά , στην δική μου σκέψη πάντα, είναι για καυλωμένους παλιμπαιδισμούς που έχουμε κατά καιρούς όλοι... οχι συνέχεια όμως.
Ενα επίσης ακόμα σημείο είναι πως ο κοινός πόθος για την μοτοσυκλέτα, μας έχει φέρει όλους εδώ ακόμα και αν στην πραγματικότητα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε χωριό ακριβώς λόγω της διαφορετικότητας μας. Να ανταλάσσουμε απόψεις για αυτά που ζούμε όλοι , είτε στον επαγγελματικό χώρο , είτε στην καθημερινότητα μας.
Σίγουρα θα υπάρχουν και υπερβολές και προσπάθειες καπελώματος απο κάποιους, ισχυρογνωμίες κτλ.. κτλ... ενα λεπτό όμως.. δεν θα είχαμε και τα ίδια όμως αν μιλούσαμε μόνο για μηχανές;;; Δηλαδή δεν έχουμε πέσει ποτέ σε κάποιον που να λέει πως είναι έτσι αυτό και οι άλλοι είναι μαλάκες που δεν συμμερίζονται την δική του πεποίθηση;
Προσωπικά εδώ και καιρό είπα να μην ασχολούμαι τόσο με πολιτικά και κοινωνικά εδώ, να το προσπαθώ τουλάχιστον , αλλά αυτό πλέον γίνεται αδύνατο με αυτά που ζούμε....
Το να πάω μια βόλτα με την μηχανή είναι ακόμα και έτσι δύσκολο, ... λόγω υποχρεώσεων , συνθηκών , οικονομικών ,... βάλτε οτι θέλετε...
Οπότε εδώ βρίσκω ενα χώρο με 100-200-300 άτομα που ναι μεν θα μιλήσω για μηχανές και προβλήματα που έχω με το χρέπι που οδηγώ ή με το χρέπι άλλου...όμως θα έχω και πολλά άλλα να μοιραστώ μαζί τους όπως θα έκανα και με κάποιον άλλον , σε διάφορα άλλα forums με αντικείμενα άσχετα.
Αυτά ώς γνώμη δική μου...
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
eat my dust ρε BMWδάκια που βρήκες και το θράσος να τα βάλεις με ΚΤΜά![]()
ΛΑΣΤ ΓΙΕΡ ΜΑΙ ΦΡΕΝΝΤ
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
-Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
το μοτο εχει αρχισει να με ξενερωνει αφανταστα....
ΣΚΑΣΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΡΙΤΖΟΛΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!
![]()
με αμαξι, δε γ@μιεται?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.........
εν μερη συμφωνουμε....αλλα...Παν Μετρον Αριστον....
δεν ειπε κανεις να μην υπαρχουν αυτες οι συζητησεις (ενταξει το ειπαμε αλλα δεν το εννοουσαμε), αλλα να υπαρχουν με μετρο.
Κανεις αναζητηση νεων μυνηματων, και βλεπεις δυο σελιδες με πολιτικοαθλητικα, και μιση με χαβαλε και μοτοσυκλετιστικα
Να μπει, να συζητηθει, αλλα οχι 3876 σελίδες, και 50000 δισκοι για ΔΝΤ (παράδειγμα λέμε τωρα).
Ειναι αυτο που ειπε καποιος πριν. Η ανεκτικότητα της διαχειρησης βρεθηκε να εκμεταλεύται απο κάποιους!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
και μετα λεμε γιατι μας ξενερωνει το μοτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
με αμαξι,![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αυτοκίνητο ρε μάστορα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
.....με αμαξι....![]()
![]()
Τ' αμάξια τα σέρναν βόδια....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ειναι απο χωριο ρε sniper....
δεν ξερει το παιδι!!!!
ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ!
-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
κατ' αρχήν?Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ειναι απο χωριο ρε sniper....
δεν ξερει το παιδι!!!!
ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ!
έχει κέφια για πλακες ή πάλι θα μας διαολοστείλει;![]()
με το συμπάθειο μάγε, αλλά στα κοινωνικο-πολιτικά θέματα, τα ίδια 50 άτομα ανακυκλώνονται τα τελευταία 3-4 χρόνια ... δεν είναι διασημότητα για ένα φόρουμ αυτόΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
...
Ο λόγος που το moto.gr έχει γίνει τόσο διάσημο είναι ακριβώς επειδή δεν ασχολείται μόνο με μηχανολογικά και TD ...
![]()
τα χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη στο φόρουμ που παρακολουθούν σιωπηλά, τα αμιγώς μοτοσικλετιστικά θέματα διαβάζουν και ψάχνουν (ξέρουν οι mods)
τις καλημέρες μου![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις