Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
Μπράβο, όπως πάντα....![]()
Αλλά αυτοί οι χορταριασμένοι δρόμοι σας κολάζουν κάθε φορά και και τους "ροβολάτε" μια χαρά.
Μήπως είναι καιρός να "κοιταχθείς" για HP2 ??![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το χρειάζεται, ήδη έχει αρκετά προβλήματα![]()
Μπράβο, όπως πάντα....![]()
Αλλά αυτοί οι χορταριασμένοι δρόμοι σας κολάζουν κάθε φορά και και τους "ροβολάτε" μια χαρά.
Μήπως είναι καιρός να "κοιταχθείς" για HP2 ??![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν το χρειάζεται, ήδη έχει αρκετά προβλήματα![]()
Φίλε Gallos καλά θυμάσαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
...Δεν το είχα σκεφτεί πότε, για ύπνο σε εκκλησιά... Θυμάμαι στην Αγιά Τριάδα που είχε ένα μπαλκονάκι με ένα κενό...
Όσο το να κοιμάσαι σε εκκλησία είναι καλό γιατί βρίσκονται σχεδόν παντού, είναι οι περισσότερες ανοικτές, παρέχουν προστασία (και αν ανάψεις και καμιά λαμπάδα και ζέστη) και δε χρειάζεται να στήνεις τη σκηνή.
Πάντως εμείς που κοιμόμαστε σε εκκλησίες συχνα, τις κατατάσουμε πλέον σε εκκλησίες τριών αγίων, τεσσάρων αγίων κτλ (κατά το τριών αστέρων, τεσσάρων αστέρων).
Για την ιστορία όμως αυτή χάνει μερικούς πόντους, γιατί λίγα λεπτά αφότου τα μαζέψαμε έσκασε μύτη κόσμος...
Γρηγόρη, οι χορταριασμένοι δρόμοι είναι πραγματικά η αδυναμία μου, γιατί θεωρώ μοναδικό να πηγαίνω κάπου που έχει να περάσει άνθρωπος (ή έστω όχημα) για πολλά πολλά χρόνια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
...Αλλά αυτοί οι χορταριασμένοι δρόμοι σας κολάζουν κάθε φορά και και τους "ροβολάτε" μια χαρά.
Μήπως είναι καιρός να "κοιταχθείς" για HP2 ??...
Όσο για τη μηχανή, εγώ τη δικιά σου ήθελα, αλλά η ανακαίνιση του σπιτιού δυστυχώς με κράτησε πίσω...
ΩραιοοςςςΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
συχνα, τις κατατάσουμε πλέον σε εκκλησίες τριών αγίων, τεσσάρων αγίων κτλ (κατά το τριών αστέρων, τεσσάρων αστέρων).![]()
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
...Και να φανταστειτε οτι ολα αυτα ειναι σχετικα κοντα μου και δεν τα ξερω...
Αυτό θέλουμε κι εμείς. Να σε μπριζώσουμε για να τα επισκεφτείς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
...Δεν το χρειάζεται, ήδη έχει αρκετά προβλήματα...
Μμμμμ, κακίες! Επειδή δηλαδή έχω μείνει δυο, τρεις, δεκαπέντε φορές, πάει να πει ότι έχω προβλήματα...???
Τι να πω... με αποστόμωσες!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Μμμμμ, κακίες! Επειδή δηλαδή έχω μείνει δυο, τρεις, δεκαπέντε φορές, πάει να πει ότι έχω προβλήματα...???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Προέχει η οικία και η οικογένεια (μελλοντικά βεβαίως, αν και δεν θα πάει μακριά η βαλίτσα από ότι φαίνεται...) :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Γρηγόρη, οι χορταριασμένοι δρόμοι είναι πραγματικά η αδυναμία μου, γιατί θεωρώ μοναδικό να πηγαίνω κάπου που έχει να περάσει άνθρωπος (ή έστω όχημα) για πολλά πολλά χρόνια...
Όσο για τη μηχανή, εγώ τη δικιά σου ήθελα, αλλά η ανακαίνιση του σπιτιού δυστυχώς με κράτησε πίσω...
Χάλασε και η τράμπα με το 530 ...![]()
Έρχεται όμως η πανελλήνια χειμερινή στην Ελατιά, αρχές Δεκεμβρίου...![]()
Ωραίοι!!
(Όπως πάντα)
![]()
![]()
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
...Έρχεται όμως η πανελλήνια χειμερινή στην Ελατιά, αρχές Δεκεμβρίου...
Έτσι μπράβο...
μπραβο παιδες
ναμαι ειλικρινης βεβαια αν ειχατε ριξει σημα θα σας κατευθυναμε και σε καποιες αλλες ομορφιες εκει του τοπου πχ μπουχαρια μικροβαλτου μεταξυ λιβαδερου-μικροβαλτο αλλα και στην καβατζα του καταφυγιου στην ελατη μεταξυ πολλων αλλων
επισυναπτω μια φωτο της παλιας γεφυρας -δεν περασατε απο κει-η οποια πια ειναι υδροβιοτοπος κανονικος. το χωριο που φαινεται ειναι το ρυμνιο και τωρα τα νερα ειναι πολυ λιγα λογω δεη. το καλοκαιρι ειναι ολα πλημμυρισμενα
παντα τετοια
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Μπράβο ρε μάγκες... κάτι τέτοια πραγματικά τα ζηλέυω... αλλά που θα μου πάει;
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
αιντααα..... η ομάδα ξαναχτυπάα...χαχαχα![]()
![]()
![]()
να`στε καλά ρε..μας ζωντανεύετε![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Α,ρε Ιωσήφ είχαμε βάλει ανακοίνωση στις συναντήσεις,αλλά φαίνεται δε θα την είδες. Μια άλλη φορά φίλε μου...![]()