η καταληξη ειναι μια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάω αργά γιατί βιάζομαι......
![]()
![]()
η καταληξη ειναι μια.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάω αργά γιατί βιάζομαι......
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Στην θεση σου φιλε θα επαιρνα ενα χορνετ για την μπιστα κ ενα χαγια για τις βολτες μεσα στην πολη![]()
![]()
![]()
Ποιο είναι το αστείο έδω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Στην θεση σου φιλε θα επαιρνα ενα χορνετ για την μπιστα κ ενα χαγια για τις βολτες μεσα στην πολη![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ποιο είναι το αστείο έδω;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι να πεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γελάει ο μωρός καν τι μη γελοίον ει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ωπα παιδες με ανησυχησατε τωραδλδ με το ταπεινο χορνετακι μου ειμαι καταδικασμενος να μην χαρω την πιστα σε σημειο να ξενερωσω με το μοτορι μου? :S
Triumph Tiger 800!
Ουτε κανα διανοια.Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
Ωπα παιδες με ανησυχησατε τωραδλδ με το ταπεινο χορνετακι μου ειμαι καταδικασμενος να μην χαρω την πιστα σε σημειο να ξενερωσω με το μοτορι μου? :S
Καταρχας αγνοησε τους αποπανω που το παιζουν οτι πινουν την αγωνιστικη βενζινα με το μπουρι της σομπας.![]()
Το μηχανακι σου ειναι μια χαρα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστα και αμα φοραει καλα λαστιχακια, λαδακια και κανα ελατηριο της προκοπης στο μπροστινο,ακομα καλυτερα.
Αν και πισω φοραει κανα αμορτισερ της προκοπης ακομα ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ.
Για να φτασεις σε σημειο να συνειδητοποιησεις οτι το μηχανακι σου δεν φτουραει πια για πιστα παει να πει οτι εχεις περασει απο καποιο καλιφορνια (για αρχη τα πρωτα 2 λεβελ) και εχεις κανει και ΠΟΛΛΑ τρακντει στα οποια εχεις δουλεψει αυτα που εχεις διδαχτει τα εχεις αφομοιωσει και θες να πας παραπερα με ενα μηχανακι φτιαγμενο για πιστα.
Αλλα μεχρι τοτε εχεις ακομα ΠΟΛΥ καιρο μπροστα σου ΠΟΛΛΑ τρακντεις, ΠΟΛΛΑ ζευγαρια λαστιχα,και ΟΛΟ τον καιρο να φχαριστηθεις το χορνετακι σου στα Μεγαρα και ναι ακομα και στις Σερρες.
Δες στο willow park βιντεακια με τι μηχανακια μπαινουν οι Αμερικανοι που δεν ειναι βεβαια τοοοσο γρηγοροι σαν τον σναιπερκαι μετα ελα και πες μου.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Πληζ ελαμπορειτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τα V τα ξεχνάς.![]()
-..Not Yet!
ενταξει ησυχασα τωρα γιατι ειμαι και κουλαδι και ως τωρα νιωθω το χορνετακι οκ για τις απαιτησεις μουΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ουτε κανα διανοια.
Καταρχας αγνοησε τους αποπανω που το παιζουν οτι πινουν την αγωνιστικη βενζινα με το μπουρι της σομπας.![]()
Το μηχανακι σου ειναι μια χαρα για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πιστα και αμα φοραει καλα λαστιχακια, λαδακια και κανα ελατηριο της προκοπης στο μπροστινο,ακομα καλυτερα.
Αν και πισω φοραει κανα αμορτισερ της προκοπης ακομα ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ.
Για να φτασεις σε σημειο να συνειδητοποιησεις οτι το μηχανακι σου δεν φτουραει πια για πιστα παει να πει οτι εχεις περασει απο καποιο καλιφορνια (για αρχη τα πρωτα 2 λεβελ) και εχεις κανει και ΠΟΛΛΑ τρακντει στα οποια εχεις δουλεψει αυτα που εχεις διδαχτει τα εχεις αφομοιωσει και θες να πας παραπερα με ενα μηχανακι φτιαγμενο για πιστα.
Αλλα μεχρι τοτε εχεις ακομα ΠΟΛΥ καιρο μπροστα σου ΠΟΛΛΑ τρακντεις, ΠΟΛΛΑ ζευγαρια λαστιχα,και ΟΛΟ τον καιρο να φχαριστηθεις το χορνετακι σου στα Μεγαρα και ναι ακομα και στις Σερρες.
Δες στο willow park βιντεακια με τι μηχανακια μπαινουν οι Αμερικανοι που δεν ειναι βεβαια τοοοσο γρηγοροι σαν τον σναιπερκαι μετα ελα και πες μου.
btw μολις το πηγα γκαραζ και λεω δε δοκιμαζω αλλη μια μπας και το σηκωσω να δω αν θα τα καταφερω....ε ναι τα καταφερα για 0.01 δευτερα εστω και για τοσο λιγο χαρηκα
![]()
Triumph Tiger 800!
Τι εννοεις να το σηκωσεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από matas
ενταξει ησυχασα τωρα γιατι ειμαι και κουλαδι και ως τωρα νιωθω το χορνετακι οκ για τις απαιτησεις μουbtw μολις το πηγα γκαραζ και λεω δε δοκιμαζω αλλη μια μπας και το σηκωσω να δω αν θα τα καταφερω....ε ναι τα καταφερα για 0.01 δευτερα εστω και για τοσο λιγο χαρηκα
![]()
-..Not Yet!
μήπως εννοεί σούζα;
ναι σουζα εννοω, ασχετο με τα προηγουμενα αλλα ειναι η πρωτη φορα που τα καταφερνω κλπ
Triumph Tiger 800!
Tα 1000άρια είναι κόλαση...αλλά δεν είναι για κάθε μέρα και σε βάθος χρόνου είναι πάρα πολύ ενεργοβόρα πέρα από επικίνδυνα (δεν είναι για πολλά-πολλά δηλαδή), αλλά είναι κόλαση.
Θέλει να μην έχεις αυταπάτες. Γρήγορος με ένα 1000, τελικά, είσαι μόνον στην πίστα, αν τολμάς. Και λέω τελικά διότι κατέληξα πως στο δρόμο αρκεί μια σκατούλα από μια κατσίκα να σε κάνει ένα μάτσο σάρκες ολόγυρα στη φύση...και πάνω σ'αυτό όποιος πιστεύει το αντίθετο...τρέφει αυταπάτες...ανεξαρτήτως κυβικών, οπότε και δεν μπαίνω στον κόπο να χαραμιστώ έτσι...κρίμα είναι, πέρα από ξεφτύλα.
Προσωπικά για την Ελλάδα και σε πραγματικές συνθήκες ένα 600-848 κι όλα τα ενδιάμεσά τους τα θεωρώ πιο ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημά σου. Τα 1000άρια, είναι θηρία μεν, είναι υπερβολή δε. Είναι κόλαση να καείς, είναι το 5% της ματαιοδοξίας.
Εγώ φυσικά 1000άρι θα αγόραζα, αλλά εγώ έχω και κάποια κιλά παραπάνω να κουβαλήσω...οι δίαιτες δεν είχαν αποτέλεσμα οπότε, καταλαβαίνεις για μένα είναι μονόδρομος. Τα άλλα απλώς δεν τραβάνε...τι άλλο να κάνω. :rotflmao:
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
μαρεσει η δικαιολογια σου :rotflmao: οταν επεσα με το Ζ καποτε μου ειπε ο πατερας μου οτι αν ειχα μια ποιο χαμηλη και ποιο ελαφρια μηχανη δεν θα επεφτα!....η απαντηση ηρθε κοφτα <<Εχεις δικιο πατερα....για αυτο θα παρω ενα gsxr-1000 η ενα 10ρι>>...και μου αποκρινετε <<εγω φταιω που σου μιλαω>> :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Εγώ φυσικά 1000άρι θα αγόραζα, αλλά εγώ έχω και κάποια κιλά παραπάνω να κουβαλήσω...οι δίαιτες δεν είχαν αποτέλεσμα οπότε, καταλαβαίνεις για μένα είναι μονόδρομος. Τα άλλα απλώς δεν τραβάνε...τι άλλο να κάνω. :rotflmao:![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone