μολις τωρα διαβασα το τελευταιο κειμενακι καμεν...
το μονο που εχω να πω, εινα πραγματικα κριμα...και τουλαχιστον σε μενα δεν επρεπε να τα γραψεις αυτα που εγραψες(τις αρχιδιες δηλαδη που εγραψες)
τωρα τα οτι δε σε ξερω, δε ξερω τι ξερεις κλπ, ειναι μαλακιες ετσι για τις εντυπωσεις στο φορουμ...σωστα???
τωρα ναι εχεις δικιο τι να πω...περιμενω να δω τι θα πεις για να σου την πω...το να μη στεκουν αυτα που γραφεις εσυ οταν σου την λεω, δε σου εχει περασει απο το μυαλο σου προφανως![]()
τωρα τα περι ειρωνιας...ουτε σε ειρωνευτικα πουθενα ουτε τιποτα...σε αντιθεση με σενα(που εμεις την πηραμε τη γνωση και εσυ κραταγες ομπρελα)
δε θυμαμαι και ποτε, στις απειρες αποριες σου, να σε ειρωνευτικα, η να σε κοροιδεψα, η να στο παιξα θεος...εκτος φορουμ παντα...και οχι μονο...
φυσικα αυτα που εγραψες, θα μπορουσες να μου τα στειλεις και κατ ιδιαν, να σου λυσω ολες σου τις αποριες, και τα κομπλεξ που εχεις(το οτι νομιζεις δηλαδη οτι σε δουλευουμε και δε σεβομαστε τη ''φλωγα'' της γνωσης που εχεις μεσα σου)...αλλα οπως ειπα, το να αρμενιζεις στραβα δε σου εχει περασει απο το μυαλο
κανε οτι νομιζεις με το μηχανακι σου, δικο σου ειναι και δικο σου και το προβλημα με το τι θα του κανεις...εγω θα εξακολουθησω να ειμαι διαθεσιμος για οτι θες, κακιες δε κραταω σε κανεναν...τα υπολοιπα απο κοντα, για να σε ''γνωρισω'' και καλυτερα οπως λες...
![]()