Απλή ερώτηση:
Γιατί η μανέτα του φρένου μου σκλήρυνε εν μία νυκτί και θέλει πολύ ζόρι να πατήσω μπροστινό φρένο??![]()
![]()
![]()
(Παπάκι Daytona έχω με δισκόφρενο...)
Απλή ερώτηση:
Γιατί η μανέτα του φρένου μου σκλήρυνε εν μία νυκτί και θέλει πολύ ζόρι να πατήσω μπροστινό φρένο??![]()
![]()
![]()
(Παπάκι Daytona έχω με δισκόφρενο...)
"Qu ils mangent de la brioche"
Είμαι στα 7000 χλμ και ούτε τακάκια δεν έχω αλλάξει. κανείς δεν το έχει ακουμπήσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Έπαιξε εξαέρωση αυτές τις μέρες καθόλου;
Αν το μηχανάκι το παρκάρεις όχι σε στεγασμένο και βρέχεται πιθανά θέλει λίγο λάδωμα στο σημείο που η μανέτα σπρώχνει το εμβολάκι. Από τα νερά και τις σκόνες πιάνει μάκα. Καλού κακού λάδωσε όπου υπάρχει πίρος και βίδα. Μεγάλη πιθανότητα να λύσεις το πρόβλημα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μήπως "μάσησε" το oring του εμβόλου της τρόμπας?
Yup! Έξω το έχω. Θα τα λαδώσω το πρωί, αν και η αντίσταση είναι πολύ μεγάλη για να είναι βρώμα και δημιουργήθηκε κυριολεκτικά σε μία νύχτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Αν το μηχανάκι το παρκάρεις όχι σε στεγασμένο και βρέχεται πιθανά θέλει λίγο λάδωμα στο σημείο που η μανέτα σπρώχνει το εμβολάκι. Από τα νερά και τις σκόνες πιάνει μάκα. Καλού κακού λάδωσε όπου υπάρχει πίρος και βίδα. Μεγάλη πιθανότητα να λύσεις το πρόβλημα.
Πες μου πως να το εντοπίσω και θα το κοιτάξω!Αρχικά δημιουργήθηκε από HORNET600F
Μήπως "μάσησε" το oring του εμβόλου της τρόμπας?
ειναι η λαστιχενια καποτα που σπρωχνει η μανετα στην τρομπα. το νουμερο 5 στο σχεδιο http://www.oemmotorparts.com/oem5.as...=HO-ANF1257-RPΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Πες μου πως να το εντοπίσω και θα το κοιτάξω!
RIDE MORE TALK LESS
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgos76
ειναι η λαστιχενια καποτα που σπρωχνει η μανετα στην τρομπα. το νουμερο 5 στο σχεδιο http://www.oemmotorparts.com/oem5.as...=HO-ANF1257-RP
Ω!
Ευχαριστώ!
Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω!
![]()
Το λοιπόν: Εντόπισα το Ω δαχτυλίδι και ήταν μια χαρά. Μετά έριξα μισό μπουκάλι WD40 και έφτιαξε!!![]()
![]()
Νικητής: Ο VASKA!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Οι υπόλοιποι, ευχαριστούμε που παίξατε......![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
(ευχαριστώ, με γλιτώσατε από το συνεργείο)