Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 125

Θέμα: Σάββατο 17/9 - Πεντέλη

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Όπως προείπε και ο After πριν ήταν και πάλι πολύ καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν έχει βενζινάδικο κοντά και εγώ τουλάχιστον σχεδόν έμεινα από βενζίνη (είχα ήδη 50χλμ όταν έφτασα εκεί)............:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επίσης ο After πρέπει να βγάζει την καρίνα όποτε πάμε εκεί για...........ευνόητους λόγους πλέον!

Τέλος............λέω να ξαναπάω σε κανά μισάωρο............

Σταυρο πολυ καλες οι φωτο σου(και ολων βασικα)
    Πολυ καλα τα panning σου,την επομενη φορα δοκιμασε και πιο χαμηλη ταχυτητα κλειστρου!

Το επομενο ΣΚ λοιπον

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Σταυρο πολυ καλες οι φωτο σου(και ολων βασικα)
    Πολυ καλα τα panning σου,την επομενη φορα δοκιμασε και πιο χαμηλη ταχυτητα κλειστρου!

Το επομενο ΣΚ λοιπον
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΙΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ .........

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΣΗ ????? :rotflmao:
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο BADBOY ΕΚΕΙ ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ... ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ????? ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ .... ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ????

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΤΙΓΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο BADBOY ΕΚΕΙ ???? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ... ΤΙ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΗΡΕΣ ????? ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ .... ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ????
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΗΜΟΥΝ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ
    Ο ΤΙΓΚΑΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑ 12-9.ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΙΠΕ
    ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΜ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 34 ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ 34 ΠΙΣΩ:wacko:
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟ
    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΖΖΖΟΥΠΕΡ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΟΥPER BADBOY .......EIXEΣ ΞΑΝΑΣΤΡΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ??? ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ???? ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ .... ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ .... ΖΗΛΕΥΩ ....

Τελικά εγώ όπως έγραψα και παραπάνω ξαναπήγα και σήμερα (Κυριακή) κατά τις 11:30. Έχω 2-3 συμπεράσματα σχετικά:

1. Πήγα από ΕΟ και ανέβηκα από έξοδο της Βαρυμπόμπης, συνέχισα από Ερυθραία και Εκάλη και ανέβηκα από Διόνυσο. Μεγαλύτερη διαδρομή από πλευράς χιλιομέτρων αλλά πιο άνετη από πλευράς κίνησης και ζέστης με τη φόρμα σε σχέση με την διαδρομή από Χαλάνδρι κτλ.
    2. Ο δρόμος στο Διόνυσο είναι χάλια! Ούτε για αστείο δεν τρέχεις εκεί. Απλά περιμένεις να περάσει να φτάσεις στο Πανόραμα και να μπεις στο «δικό» μας σημείο.
    3. Την Κυριακή έχει την τριπλάσια κίνηση σε σχέση με το Σάββατο. ΔΕΝ λέει Κυριακή λοιπόν.
    4. Στην πηγή είναι ωραία για...............πικ νικ......... Μάλιστα που και που σκάνε και κάτι παρουσίες που............βγάζουν μάτι!!! (Μα είναι δυνατόν να κυκλοφορεί έτσι? Μα με αμάνικο και χωρίς τίποτα άλλο.......? Μα........? Πως θα συγκεντρωθούμε στην οδήγηση εμείς μετά??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

Και..........

5 και βασικότερο: ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΤΕ ΜΕ ΜΙΣΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ.......! Πράγμα το οποίο και έπαθα βεβαίως........... Δυο φορές όλες κι όλες με έχει τσιμπήσει μέλισσα και ήταν και οι δυο οδηγώντας. (Η πρώτη είχε μπει μέσα στο κράνος....... )

Ε μετά από αυτό γύρισα γρήγορα γρήγορα σπίτι καθώς δεν θυμόμουν αν είμαι αλλεργικός ή όχι...

Επίσης κάτι ακόμα. Πέρασαν γύρω στα 6-7 μηχανάκια σύνολο από την περιοχή τα οποία έκαναν τις (γρήγορες) βόλτες τους εκεί. Από αυτούς μόνο οι 2 είχαν πλήρη προστασία. Οι υπόλοιποι ήταν με κοντομάνικα και κοντά παντελονάκια. Μάλιστα ένα από αυτά ήταν ένα ζευγάρι με Κ5 αλλά από ότι φαίνεται ο τύπος πέρα βρέχει......ούτε καν κράνος, ούτε αυτός ούτε η κοπέλα! Για αυτό λοιπόν ας μην ξανακούσω ότι εμείς παρασύρουμε τον κόσμο να κάνει βλακείες. Ο κόσμος έχει έμφυτη την ικανότητα να είναι ηλίθιος. Όποιος είναι αρκετά βλάκας να κυκλοφορεί έτσι με ένα μηχανάκι με 170 άλογα στο τροχό δεν χρειάζεται κανέναν να τον «παρασύρει» να κάνει οτιδήποτε..........

Τα λέμε μάγκες και αναμένουμε και την απόμενη συνάντηση βεβαίως.......

PS. Οι φωτό του FZR1000Exup ήταν οι τέλειες, οι δικές μου απλά ερασιτεχνικές Βάζω παρακάτω και την φωτό του πιο τίγκα πλάσματος της ημέρας. Ήταν στην πηγή αλλά όταν έβγαλα τις φωτό ήταν πτώμα από το παιχνίδι και δεν κουνιόταν ούτε για αστείο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p9180004.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	92,3 KB 
ID:	24091

.
    Μονο Σαββατο και καθημερινες αξιζει Σταυρο

Οσο για τα σχόλια που αναφερθηκες δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε...βαλε σε μια ζυγαρια τα θετικα και τα αρνητικα και παμε παρακατω.....

.
    Ο Κυριακος ειναι φοβερος φωτογραφος εφοσον εχει "ματι" αλλα και το καταλληλο εργαλειο για αποκλειστικες photo......

Μιλτο μας την εκανες παλι - θα σε φτιαξω το επομενο ΣΚ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Ο Κυριακος ειναι φοβερος φωτογραφος εφοσον εχει "ματι" αλλα και το καταλληλο εργαλειο για αποκλειστικες photo......

Μιλτο μας την εκανες παλι - θα σε φτιαξω το επομενο ΣΚ......
    ΑΛΗΘΕΙΑ ?????? ΑΝΟΙΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΣΤ.....

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΟΥPER BADBOY .......EIXEΣ ΞΑΝΑΣΤΡΙΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΜ ??? ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ???? ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ .... ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΜΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ .... ΖΗΛΕΥΩ ....
    ΟΧΙ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΣΤΡΙΨΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΚΟΡΙΝΘΟ,ΙΣΘΜΟ,ΠΑΛΟΥΚΙΑ ,ΠΕΡΑΜΑ,ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣΚΛΠ :rotflmao:
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΚΑΡΙΝΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ .........

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΣΗ ????? :rotflmao:
    Νομιζα, τουλαχιστον, οτι δεν βρισκει..............
    Στο τελειωμα του ελαστικου ομως βρισκει,σε συγκριση με αυτη που ειχε ο badboy η οποια εβρισκε 1 εκατοστο πριν τελειωσει το λαστιχο!
    Φοβαμαι μην μου κανει μοχλο καμια φορα και φαω τα μουτρα μου....

Αυτη παντως εχει αψογη προοπτικη,με λιγο crop ειναι φοβερη φωτογραφια!
    Ευγε

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΩΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
    ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.

THANX ΚΥΡΙΑΚΟ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΕΣ, ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑΣ RCV211 ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ME ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΗΧΟ.
    ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ RACING Ο ΗΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΤΟΥ GS ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ROSSI.

ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΓΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΡΩΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΓΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΡΩΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΕ
    Ε όχι και Ρωσάκι, "ΡΩΣΑΡΑ" μάλλον καλύτερα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΣΑΒΒΑΤΟ 17/01/2009
    από ftsmf στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2009, 16:35
  2. Σάββατο 17 Μαϊου 2008
    από Tsakalaki στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 14:25
  3. Σαββατο 17/5 just11