Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλατε σοβαρα τωρα ετσι....?
![]()
Αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να προσθέσεις, κάνε μας την χάρη και κάνε πιο πέρα....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλατε σοβαρα τωρα ετσι....?
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ντροπη ! Επρεπε να ρωτησουν κ την Τζουλια για την κριση.
http://www.youtube.com/watch?v=8tHlc...eature=related
Υπαρχουν και χειροτερα πραματα απ τον Σφακιανακη παντως ... πολυ χειροτερα και πολυ πιο τραγικα...
Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια συναντάται το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ντόρα Μπακογιάννη, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματός της, Δημοκρατική Συμμαχία. Η κ. Μπακογιάννη θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για το κόμμα και θα συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος έκανε λόγο για «προσωπικό αδιέξοδο» και «γινάτι» της κ. Μπακογιάννη.
Οι κλεφτες επιστρεφουν με αλλη αμφιεση και ο λαος ασχολειται με ... ουτε και ο ιδιος ξερει
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
σιγα μη σπασεις κανα ποδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ε αυτό πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Τουλάχιστον ο Σφακιανάκης και κάποιοι άλλοι έχουν ωραίες φωνές.![]()
Δεν την ξέρω τη γκερία,αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κώλος της θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη φωνή τού Νότις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Εδώ τα
σκάνε μερικοί για να δουν τον κώλο της Μπάστα...![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
αυτο ειναι που λεμε το εντστικο του ανθρωπου που εχει φαει την ζωη με το κουταλιΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν την ξέρω τη γκερία,αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κώλος της θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη φωνή τού Νότις.![]()
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
με πληγώνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν την ξέρω τη γκερία,αλλά είμαι σίγουρος ότι ο κώλος της θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη φωνή τού Νότις.![]()
![]()
![]()
Δεν σού φταίω τίποτα που δεν έχεις φωτογραφήσει ακόμα τη μαντάμ Μπάστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
με πληγώνεις...![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
την εχω κινηματογραφησει όμως... (για 10 λεπτά της ώρας)Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Δεν σού φταίω τίποτα που δεν έχεις φωτογραφήσει ακόμα τη μαντάμ Μπάστα.![]()
![]()
Φωνάρα ε;Μη μού πεις ότι ο Νότις είναι καλύτερος,θα σφαχτούμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
την εχω κινηματογραφησει όμως... (για 10 λεπτά της ώρας)![]()
moto perpetuo
hasta luego.
δεν ξερω..δεν ακουγα εκεινη την ωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φωνάρα ε;Μη μού πεις ότι ο Νότις είναι καλύτερος,θα σφαχτούμε!
Notis ζεις
εσυ μας οδηγεις![]()
Υ.Γ. Και βγαλτε επιτελους αυτο το ΠΡΑΓΜΑ (σ.σ. τον Παρθενωνα![]()
![]()
)
πισω απο τον αρχοντα:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Εντάξει, κλαίω... το ομολογώ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
Υ.Γ. Και βγαλτε επιτελους αυτο το ΠΡΑΓΜΑ (σ.σ. τον Παρθενωνα![]()
![]()
)
πισω απο τον αρχοντα:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(έγραψες...)
Dura lex, sed lex.
μια χαρά τα είπε ο Νότης![]()
Το ότι δεν έχει της λύσεις να προσφέρει δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τα λέει η να μην τα βλέπει/ενοχλούν κιόλας.
Και μαγκιά του που τα έχει καταφέρει μια χαρά στην ζωή του και όπως σωστά είπε δεν έγινε θύμα του συστήματος όπως το 90% από εμάς εδώ μέσα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει πει λάθος ο άνθρωπος?
Αν όλα αυτά τα έλεγε π.χ. ο γείτονας μας και όχι ο Νότης θα μας πείραζε άραγε το ίδιο?
Δεν μπορεί να γίνει κριτήριο η φωνή για τα λεγόμενα του.
![]()