Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: athens supercross 2010

Παλαιό μέλος
    εγιναν πολλα στραβα που δεν μου αρεσαν

Θα μας πεις κι εμας????

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εγιναν πολλα στραβα που δεν μου αρεσαν
    οπως?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Λοιπον...ειχα παει και το 2006 στο σουπερκρος. Φετος εχω να πω τα εξης...τα οποια φυσικα ειναι με τα δικα μου δεδομενα...1) τα μικροφωνα τον παρουσιαστων ηταν στη διαπασων με επιασε πονοκεφαλος απο τις φωνες (και αλλους γυρω μου ενοχλησε) 2)εδωσα 25 ευρω που ΔΕΝ μου περισευαν με τιποτα και ειδα 15 αγωνιζομενους (με τα ...παιδια και τα μωρα που τα σπασαν και φετος εννοειτε) εκ των οποιων ο ενας εσπερνε σε ολους τους αγωνες και Ω!ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ στο τελευταιο αγωνα αποφασισε να τα παρατησει για να νικησει καποιος με ΧοΝδΑ...ΠΟΥ Ω!τι συμπτωση ηταν ο χορηγος...

πεφτει αναβατης και σπαει χερι ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΩΠΤΟΥΝ τον αγωνα να τον μεταφερουν????ειναι δυνατον?εδω σε τρακ ντει ΟΧΙ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΚΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟ και αν δεν πεσουν σημαιες σε πτωση μουρμουραμε 2 χρονια!!!!!!! 4) ας μου λεγαν οτι θα ετρωγα 1 ωρα ...να βλεπω ποδηλατες να περνανε καλα μεταξυ τους , gaidoyria και χαρλευ!!!!! να μην ερχωμουν...μονο μπαλετα δεν βγαλανε!τες πα!!!!αξιζαν τα παιδια φυσικα ειδικα ο ενας απο αυτους ηταν πολυ καλος! αλλα εγω ΠΛΗΡΩΣΑ για κατι αλλο...αν ηθελα θα πληρωνα για bmx. 5) αυτα ειναι τα αρνητικα...ολα τα αλλα ηταν καλα και ευχωμαι οταν ξαναγινει να ειναι ποιο φθηνο τετοιους καιρους δυσκολους 6) οι freestylers ηταν καταπληκτικοι αλλη μια φορα και χαρηκα που υπηρχε και ελληνας μεσα ο οποιος εκανε ΦΟΒΕΡΗ δουλεια!!!! ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    ηταν στη διαπασων με επιασε πονοκεφαλος απο τις φωνες (και αλλους γυρω μου ενοχλησε) 2)εδωσα 25 ευρω που ΔΕΝ μου περισευαν με τιποτα και ειδα 15 αγωνιζομενους (με τα ...παιδια και τα μωρα που τα σπασαν και φετος εννοειτε) εκ των οποιων ο ενας εσπερνε σε ολους τους αγωνες και Ω!ΤΙ ΑΤΥΧΙΑ στο τελευταιο αγωνα αποφασισε να τα παρατησει για να νικησει καποιος με ΧοΝδΑ...ΠΟΥ Ω!τι συμπτωση ηταν ο χορηγος...
    Γενικοτερα κι εμενα κουραστηκε το κεφαλι μου...
    Οι αγωνιζομενοι ηταν λιγοι οντως...
    Μου αρεσε η κατηγορια junior
    Τα λεφτα ηταν μαλλον πολλα

Για ποιον λες οτι εσπερνε σε ολους τους αγωνες???

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Γενικοτερα κι εμενα κουραστηκε το κεφαλι μου...
    Οι αγωνιζομενοι ηταν λιγοι οντως...
    Μου αρεσε η κατηγορια junior
    Τα λεφτα ηταν μαλλον πολλα

Για ποιον λες οτι εσπερνε σε ολους τους αγωνες???
    o γαλλος ο λορενς ( της αραβιας )

καλα ολα ειναι πταισματα μπροστα στο τραυματισμο στο τελος ...
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ μόνο το freestyle ευχαριστήθηκα και το babycross

Εγώ δεν έχω ξαναπάει ποτέ σε αγώνα μοτοκρός και όντως μου έκανε εντύπωση που δεν σταμάτησαν για τον τραυματισμό.. Ακόμα και του ΕΚΑΒ(?) ο κύριος έτρεχε μόνος του μέσα στην πίστα να πάει προς τον τραυματία... Το δε τραυματία, διορθώστε με αν δεν είδα καλά, μπήκε καποιος από το κοινό και τον έβγαλε εγώ σηκώνοντας τον από τους ώμους....Όσο για τα μικρόφωνα, η Δεσποινης αυτή, γιατί φώναζε τοοοσοο πολύ??

Κατά τα άλλα, γούσταρα τρελά... Όσο για την τιμή, μια χαρά άξιζαν τα 25 ευρώ Πλέον με 25 ούτε το ντεπόζιτο δεν γεμίζει..
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Παλαιό μέλος
    Το δε τραυματία, διορθώστε με αν δεν είδα καλά, μπήκε καποιος από το κοινό και τον έβγαλε εγώ σηκώνοντας τον από τους ώμους.
    Πραγματι το παρατηρησα οτι μπηκε καποιος απο το κοινο μεσα αλλα δε καταλαβαινω τι ηταν...
    Ισως γιατρος????
    Η συγγενης???
    Αν ξερει καποιος.....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Στηριξτε τους εγχωριους αγωνες ( σκραμπλ ---εντουρο--μοτο κροςς ) σε συνδυασμο με μια καλη βολτα ειναι οτι καλλυτερο....

Το συγκεκριμενο ειναι μια μορφη εκδηλωσης για το Θεα Αθηναι και μονο αυτο !!

Πανε οι καποιες παλιες καλες χρονιες οπου ηταν πολλοι οι αγωνιζομενοι και ειδικα μαχες σαν του Παπανικολακη --- Καρετσου μπροστα σε 20000 κοσμο να ουρλιαζει εδιναν την πραγματικη διασταση αγωνα στην εκδηλωση....

οντως ο ηχος δεν ξερω αν θα μπορουσε να ειναι καλυτερος σιγουρα ομως δεν θα μπορουσε να ειναι χειροτερος
    βεβαια να πω την αληθεια οταν παιρναν μπρος τα μοτορια δεν ακουγες τιποτ'αλλο!

ευχαριστηθηκα με τον αγωνα και δεν θεωρησα οτι τα 25 ευρω ηταν πολλα. πολλοι ανθρωποι δουλεψαν για να στηθει ολο αυτο.
    καταευχαριστηθηκα τα παιδια(ηταν και δυο κοριτσια αναμεσα τους!), το φρισταιλ(φυσικα!), τα bmx(ο χιπχοπας ηταν ο καλυτερος παρουσιαστης νομιζω) και το donkey-cross (και ψαχνω ρε γμτ στο Youtube το promo για τον Απριλιο του 2011 αλλα δεν βρισκω τπτ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από +1 άτομο
    δεν θεωρησα οτι τα 25 ευρω ηταν πολλα. πολλοι ανθρωποι δουλεψαν για να στηθει ολο αυτο.
    συμφωνοι... ειχαν και χορηγους

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    συμφωνοι... ειχαν και χορηγους
    οκ δεκτο αλλα δεν αρκουν.
    σκεφτομαι οτι ειναι μια φορα τον χρονο και 25 ευρω δεν ειναι πολλα (ειναι απλως δυσκολοι καιροι).

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    Πηγα και γω ,και σαν κακος που ειμαι εβγαλα τα εξης συμπερασματα ......

1ον Η οργανωση ηταν αρπα κολα...

2ον Ολοι (εκτος απο τον αμερικανο και τον γαλλο που βγηκαν πρωτοι!)ουτε τα σαμαρακια δεν μπορουσαν να περασουν !!!Το θεαμα ηταν τραγικο !!!!!!

3ον Το μονο που αξιζε ηταν τα αλματα και τα βμχ !!!

4ον ΟΙ ραπερ στην αρχη ουτε καν ακουγαμε τη μ@λ@κιες λεγανε !!Οηχος ηταν τραγικος !!

5ον Ο τραυματισμος ηταν σοβαρος(μαλλον εσπασε αγκωνα) και δεν διακοπηκε ο αγωνας !!!!
    ημουν ακριβως στην φαση και πηδηξε θεατης και ξεπλακωσε το παιδι !!!!
    Επρεπε να διακοψουν τον αγωνα γιατι στην εξοδο τις στροφης ειχαν μαζευτη 6-7 ατομα και
    αμα εβγαινε κανενας θα επεφτε επανω τους !!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!

6ον Ουτε μια γκομενα τις προκοπης,παντελης ελειψη !!!!

7ον Το ποιο γελοιο ηταν το μεγαλο δωρο της κληρωσεις ------------ 250 ΛΙΤΡΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ -----ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ!!!!!!

8ον Καντινα ?????Πανακριβη και τους τελειωσαν ολα γρηγορα !!!!!!

9ον Τα 25 ευρω δεν τα αξιζανε σε καμια περιπτωση !!Το θεαμα ηταν για 15 ευρω !!!

Οι καλυτεροι ηταν οι πιτσιρικαδες,κατηγορια 4,5 ετων ο μικροτερος-9 ετων ο μεγαλυτερος !!!

Ουφ κουραστικα Καληνυχτα !!!:a025: :a025:
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    ...Πανε οι καποιες παλιες καλες χρονιες οπου ηταν πολλοι οι αγωνιζομενοι και ειδικα μαχες σαν του Παπανικολακη --- Καρετσου μπροστα σε 20000 κοσμο να ουρλιαζει εδιναν την πραγματικη διασταση αγωνα στην εκδηλωση....
    Ααααααααααυτό!!!
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

japanesechoppersarthens Το avatar του/της castor
    ...Πανε οι καποιες παλιες καλες χρονιες οπου ηταν πολλοι οι αγωνιζομενοι και ειδικα μαχες σαν του Παπανικολακη --- Καρετσου μπροστα σε 20000 κοσμο να ουρλιαζει εδιναν την πραγματικη διασταση αγωνα στην εκδηλωση....

ΑΑΑ!!!!! Γεια σου !!!!

Ημουν εκει τοτε και πραγματικα ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ
    F/B Team (CHOPPER OWNERS ATHENS ) or (Γιαπωνέζικα Τσόπερς Αθήνα)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Athens Supercross 2006
    από Julius στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2006, 01:04
  2. Athens Supercross 2006
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 16:15
  3. Athens Supercross 2006 7 & 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα