Σελίδα 207 από 217 ΠρώτοΠρώτο ... 107157197202203204205206207208209210211212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.091 έως 3.105 από 3247

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread V

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

μπας και μου την πεις
    να νιωσεις καποιος, κατι..

τι να σου την πω....μονο σου βαζεις αυτογκολ...και φταιω εγω???μαλλον σε πειραξε το κρασι dapipa που επινες...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    αντε ρε

ακομα εδω εισαι?

τραβα στα σουπερ μαρκετ να μας φερεις και αποδειξη για να ολοκληρωσεις το σατανικο σου σχεδιο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

όπου γης Το avatar του/της iosif
    το μαρκετινγκ της παε παοκ ειναι για τα μπαζα

ρετσινα παοκ επρεπε να βγαλει οχι μπυρα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

αγενεστατε συμφορουμιτη μου

αν δεις τα ποστακια μου

συμμεριστηκα την πλακα σου και γελασα

μεχρι που εγραψες το κομπλεξικο αυτο μυνημα, που εκει φαινοταν γιατι αρχισες ολη αυτην τη ιστορια
    μονο και μονο για να μου την πεις και να νιωσεις οτι εκανες κατι..

αντε γεια τωρα γιατι εχω βαρεθει να εκνευριζομαι με τις μαλακιες σου(και αλλονων)
    τελικα δεν πας καλα....πας να κοροιδεψεις τα παοκια που εβγαλαν μια μπυρα...γελας....σου βρισκω κατι αντιστιχο της ομαδας σου...μου λες οτι δεν ειναι απο την επισημη ομαδα σου και συνεχιζεις να κοροιδευεις τα παοκια...παλι βαζεις γελακια(μονο για τα παοκια)...μολις διαβαζεις οτι και η δικια σας μπυρα ειναι απο τον επισημο βαζελο...κοβονται τα γελακια...μετα με λες κομπλεξικο γιατι ηξερα και σου εδειξα οτι τα ιδια κανατε και εσεις....εσυ προσπαθεις να το δικαιολογησεις ακομα οτι η μια μπυρα πουλιετε στα σουπερμαρκετ...και του βαζελου για τα 2-3 χρονια που εβγαινε εκει πουλιοταν....και βεβαια ολες οι απαντησεις ειναι απαντηση στα ποστακια σου...

υ.γ. την λεξη κομπλεξικος εσυ την εβαλες...εγω σε ειπα κολοτουμπα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    το μαρκετινγκ της παε παοκ ειναι για τα μπαζα

ρετσινα παοκ επρεπε να βγαλει οχι μπυρα
    καλα και εμεις δεν παμε πισω...δεν βγαζουμε κανα καλο χαρμανι...με τετοιο καφενειο που εχουμε μπλεξει θα χεστουμε στα φραγκα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τελικα δεν πας καλα....πας να κοροιδεψεις τα παοκια που εβγαλαν μια μπυρα...γελας....σου βρισκω κατι αντιστιχο της ομαδας σου...μου λες οτι δεν ειναι απο την επισημη ομαδα σου και συνεχιζεις να κοροιδευεις τα παοκια...παλι βαζεις γελακια(μονο για τα παοκια)...μολις διαβαζεις οτι και η δικια σας μπυρα ειναι απο τον επισημο βαζελο...κοβονται τα γελακια...μετα με λες κομπλεξικο γιατι ηξερα και σου εδειξα οτι τα ιδια κανατε και εσεις....εσυ προσπαθεις να το δικαιολογησεις ακομα οτι η μια μπυρα πουλιετε στα σουπερμαρκετ...και του βαζελου για τα 2-3 χρονια που εβγαινε εκει πουλιοταν....και βεβαια ολες οι απαντησεις ειναι απαντηση στα ποστακια σου...

υ.γ. την λεξη κομπλεξικος εσυ την εβαλες...εγω σε ειπα κολοτουμπα...

εσυ δεν πας καλα γιατι εισαι κομπλεξαρα

και απο την αρχη ολο αυτο το εκανες για να την πεις σε μενα, γιαυτο αλλωστε εψαξες μπυρα του παο.
    ενα αυτο

δευτερον, το ξαναγραφω, γιατι γραφεις οτι θελεις

γελασα με την πλακα σου, δες το ποστακι, και σου εξηγησα, ολες οι παε εχουν προιοντα,
    αλλα οπως εγραψα απο το 1ο ποστ, μου φανηκε ΕΜΕΝΑ αστειο οτι την πουλανε σε σουπερ μαρκετ ενω δεν εχω δει καμμια αλλη παε σε σουπερ μαρκετ

και εσυ εγραψες αυτο το κομπλεξικο ποστ, για να αποδειξεις οτι εκει το πηγαινες απο την αρχη,
    και οχι στην πλακα,
    που δεν χρειαζοταν βεβαια αυτο το ποστ για να το καταλαβω, αλλα ετσι το καταλαβαινει και ο καθε ενας που δεν εχει παρακολουθησει την προιστορια μας
    βλεπω σου κοπηκαν τα γελακια...

το αν πουλιοτανε η μπυρα του παο στα σουπερ μαρκετ εγω δεν το θυμαμαι..
    και δεν την εχω δει ποτε
    και να πουλιοτανε ωραια

το καταλαβαινεις οτι γ@μισες και ψοφισε ε?

και σου ξαναλεω, τραβα τωρα να βρεις μπυρα παο στο σουπερ μαρκετ
    να χαρείς

και μην μας σκοτιζεις τα @@ αλλο
    κομπλεξαρα..

υ.γ. οταν αρχισεις να εισαι ευγενικος μαζι μου και οχι προκατειλλημενος και με προθεση να μου την πεις, θα σου μιλαω ωραια, οπως μιλαω σε οσους μιλανε ευγενικα, οκ, φιλικα, και με διαθεση για χιουμορ και οχι κομπλεξισμο
    αν οχι θα σου μιλαω ετσι..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    touba libre
    νταξ...ο Χρηστος (who) ξερω οτι ειναι κουλαδι και τρωει τουμπες...ξερεις εσυ για τον Σφαιρο???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ρεεεε..... Η καλλυτερη μπυρα ειναι η Θρυλεων λεμε.......

Αντε ασχετοι............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. οταν αρχισεις να εισαι ευγενικος μαζι μου και οχι προκατειλλημενος και με προθεση να μου την πεις, θα σου μιλαω ωραια, οπως μιλαω σε οσους μιλανε ευγενικα, οκ, φιλικα, και με διαθεση για χιουμορ και οχι κομπλεξισμο
    αν οχι θα σου μιλαω ετσι..
    δεν μπορω να ειμαι ευγενικος γιατι ειμαι κομπλεξαρας...και ολη μου η ζωη ειναι να σε δω να γραφεις εδω μεσα για να στην πω....για να μην σου πω οτι ειπα εγω στον Ζαγορ να βγαλει μπυρα...να τις βαλουν στα σουπερ μαρκετ...να τις δει ο φιλος σου...να σου το πει...να το γραψεις εδω μεσα...και να ειμαι εγω ετοιμος στην γωνια να σε μειωσω...τελικα ειμαι πολυ σατανικος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ρεεεε..... Η καλλυτερη μπυρα ειναι η Θρυλεων λεμε.......

Αντε ασχετοι............. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    αυτη ειναι στα σουπερ μαρκετ η την πουλανε μονο στις εκλεκτες καβες????Χαλαρη και πανω???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν μπορω να ειμαι ευγενικος γιατι ειμαι κομπλεξαρας...και ολη μου η ζωη ειναι να σε δω να γραφεις εδω μεσα για να στην πω....για να μην σου πω οτι ειπα εγω στον Ζαγορ να βγαλει μπυρα...να τις βαλουν στα σουπερ μαρκετ...να τις δει ο φιλος σου...να σου το πει...να το γραψεις εδω μεσα...και να ειμαι εγω ετοιμος στην γωνια να σε μειωσω...τελικα ειμαι πολυ σατανικος...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    μπραβο γυρνα το τωρα στην πλακιτσα..

αυτο βεβαια δεν θα σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο..

και οταν θες να κανεις κατι να εισαι ξεκαθαρος με τον εαυτο σου
    να ρωτας απο μεσα σου
    τωρα θελω να κανω πλακα
    ή
    θελω να την πω στον ακατανομαστο?

γιατι διαφορετικα ξεφτυλιζεσαι στον κοσμο που σε διαβαζει και ο κομπλεξισμος "καρφωνετε"..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

μπραβο γυρνα το τωρα στην πλακιτσα..

αυτο βεβαια δεν θα σε κανει λιγοτερο κομπλεξικο..

και οταν θες να κανεις κατι να εισαι ξεκαθαρος με τον εαυτο σου
    να ρωτας απο μεσα σου
    τωρα θελω να κανω πλακα
    ή
    θελω να την πω στον ακατανομαστο?

γιατι διαφορετικα ξεφτυλιζεσαι στον κοσμο που σε διαβαζει και ο κομπλεξισμος "καρφωνετε"..
    τελικα εισαι εσυ πολυ σατανικος με τρομερα σατανικο σχεδιο...εβγαλες ολη αυτη την ιστορια για να δειξεις σε ολο το φορουμ ποσο κομπλεξικος ειμαι...για να μην πω ο μεγαλυτερος απο ολους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλαρακι εκει στο Παρι σας βαζουν υποχρεωτικα να διαβαζετε Λουδοβικο και βασιλια Ηλιο κλπ???και το κανετε και υπνοπαιδεια???ξερς...ο κοσμος γυρναει γυρω μου κλπ???

τελικα εισαι εσυ πολυ σατανικος με τρομερα σατανικο σχεδιο...εβγαλες ολη αυτη την ιστορια για να δειξεις σε ολο το φορουμ ποσο κομπλεξικος ειμαι...για να μην πω ο μεγαλυτερος απο ολους...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε φιλαρακι εκει στο Παρι σας βαζουν υποχρεωτικα να διαβαζετε Λουδοβικο και βασιλια Ηλιο κλπ???και το κανετε και υπνοπαιδεια???ξερς...ο κοσμος γυρναει γυρω μου κλπ???
    ξεφτυλιζεσαι ολο και χειροτερα με αυτο
    το δηθεν κουλ-χαλαρο-ανετο-αναλαφρο-χιουριστικο στυλακι..

αντε ρε

μην κλεισουν τα σουπερ μαρκετ
    πηγαινε να μαζεψεις και αλλα αποδεικτικα στοιχεια
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Για πείτε ρε μάγκες..εκεί που "πλακώθηκε" ο Ντουντού με τον Γκαρσία,ο διαιτητής καλά έκανε και τούς έδωσε από μια κίτρινη;:wacko:
    Ου ρε κομπλεξικέ κι εσύ. Αφού ο Παμπορίδης ήταν άριστος λέμε!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ου ρε κομπλεξικέ κι εσύ. Αφού ο Παμπορίδης ήταν άριστος λέμε!
    Ποιόν είπες Παμπορίδη ρε;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17