Αυτο το λες για κατόρθωμα τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
1.Εσενα σ εχω χαλαρα ακομα και με το μπουσα.[...]
![]()
![]()
:rotflmao:
Αυτο το λες για κατόρθωμα τώρα;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
1.Εσενα σ εχω χαλαρα ακομα και με το μπουσα.[...]
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτο το λες για κατόρθωμα τώρα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε χεστη.Ξεχνα το για τις αδειες,μην κλεβουμε και εκκλησιες.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ωχ...το εριξες και στις μπυρες Μπαοκ εκτος απο τα ναρκωτικα???φερανε και στα αθηναικα σουπερ μαρκετ???παλιοχουλιγκαν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. το εφτιαξες ρε το μηχανακι???![]()
http://www.youtube.com/watch?v=OpG0c_IPw28
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
μολις το χαρεις λιγακι παμε μια μεχρι το σουβλατζιδικο...της μπυρες θα τις φερεις εσυ ομως...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ναι ρε χεστη.Ξεχνα το για τις αδειες,μην κλεβουμε και εκκλησιες.:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=OpG0c_IPw28![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα που το βρηκες το βιντεακι???![]()
![]()
![]()
Τι μλκς εισαι.:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτο το λες για κατόρθωμα τώρα;![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Ταλιμπαν λεμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχει κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μολις το χαρεις λιγακι παμε μια μεχρι το σουβλατζιδικο...της μπυρες θα τις φερεις εσυ ομως...![]()
![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα που το βρηκες το βιντεακι???![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=oT3EK...eature=relatedΑρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ταλιμπαν λεμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εχει κι αλλα πολλα αλλα βαριεμαι.![]()
στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Κατσε καλα ρε,τι ηταν αυτοι?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.youtube.com/watch?v=oT3EK...eature=related
στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.youtube.com/watch?v=oT3EK...eature=related
στο 1.03 ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
![]()
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ!!!
χικ...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
τι έγινε, άνοιξε το forum??
υγεία σε όλους και προπάντων στα μπαόκια![]()
![]()
![]()
εντάξει είσασταν καλύτεροι από μας γιατί πήρατε το κέντρο από νωρίς και παίξατε με πάθος, χάσατε γιατί είμασταν πιο αποτελεσματικοί (έστω και με δόση τύχης) και επειδή πληρώσατε την μέγιστη βλακεία του Ιβιτς.
αλλά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, και μεις χάσαμε από τον βάζελο ενώ είμασταν καλύτεροι, είναι σκρόφα η μπάλα χρόνια τώρα![]()
![]()
![]()
sfero επειδή σέβομαι τη γνώμη σου γιατί δεν γράφεις π@π@ριές, ειλικρινά πιστεύεις ότι ήταν πέναλτυ κανένα από αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ???
οκ ο Παμπορίδης στον πειθαρχικό έλενγχο τα έκανε σκ@τ@ αλλά πέναλτυ δεν ήταν κανένα από τα 2 που ζητάτε, το τρίτο δεν έχω καταλάβει καν πιο είναι![]()
![]()
Υ.Γ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τέλεια αλλά δυστηχώς ακούστηκε 2 φορές το γνωστό και απεχθές και ανθελληνικό σύνθημα πράγμα που με έκανε να ντραπώ πολύ![]()
έλεος ρε γαμώτο μα πόσο μαλάκες είναι κάποιοι έλληνες
+ρατσιστικαΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
τ
Υ.Γ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τέλεια αλλά δυστηχώς ακούστηκε 2 φορές το γνωστό και απεχθές και ανθελληνικό σύνθημα πράγμα που με έκανε να ντραπώ πολύ![]()
έλεος ρε γαμώτο μα πόσο μαλάκες είναι κάποιοι έλληνες
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Είπα πριν ότι δεν ήταν. Τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η τηλεόραση, γιατί δικοί μας παίχτες είπαν ότι ο Αβραάμ κρατούσε τον Σάλπι από πίσω κι από εκεί δεν είχε ριπλέϊ. Δεν είδα, δεν ξέρω. Απ' ότι φάνηκε δεν ήταν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί τα ίδια και χειρότερα, αλλά αυτό δεν το κάνει πέναλτι.Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
sfero επειδή σέβομαι τη γνώμη σου γιατί δεν γράφεις π@π@ριές, ειλικρινά πιστεύεις ότι ήταν πέναλτυ κανένα από αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ???
Κατά τη γνώμη μου του Βιεϊρίνια ήταν περισσότερο γιατί τον σταματάει περισσότερο με τα χέρια κι όχι στα ίσια με ώμο... Όμως ούτε κι αυτό είναι κατά τη γνώμη μου γιατί ο κοντός είχε στο μυαλό του το πέσιμο παρά την ντρίμπλα (όπως έκανε και με ΑΕΚ στη φάση με τον Λαγό). Σε σοβαρές διαιτησίες δεν δίνεται. Μόνο όταν το κοράκι θέλει δίνεται αυτό και φυσικά όχι μέσα στο Καραϊσκάκη...!
Γενικώς είμαι της άποψης ότι οι διαιτητές στην Ελλάδα σφυρίζουν πολύ και χωρίς λόγο, κόβοντας τον όποιο ρυθμό και εκνευρίζοντας τους παίχτες. Σε γνεικές γραμμές καλά έκανε και δεν τα σφύριξε, αλλά στις κάρτες μάλλον τα σκ@τωσε... Ο Ντούντου έκανε κρα!
Δεν έχει σημασία. Η ομάδα μου μού άρεσε γενικώς και σίγουρα το σκορ δε λέει τίποτε γιατί μετά την αποβολή παίχτηκε άλλο ματς. Όλοι ήταν γενικώς καλοί πέραν του επιθετικού τομέα που ο κοντός ήταν ανύπαρκτος. Πέραν της γενικής του εικόνας που δεν ήταν καλή, είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στη θέση του ένας δυνατός παίκτης στυλ Σισέ ή Μούσλι, ο Αβραάμ δεν είχε ελπίδα. Θα τον έβαζε μέσα στην εστία, αλλά με τα αν δεν κάνεις τίποτα.
Για την κερκίδα... μην τα ξαναλέμε. Όσο δεν θέλουν να κάνουν κάτι, μπουρδέλα θα είναι. Όλοι οι οπαδοί όλων των ομάδων, αρκεί να τους δοθούν οι αφορμές...
ΥΓ Το τρίτο πέναλτι ήταν και καλά στο φάουλ που σούταρε ο Πορτογάλος και η μπάλα "βρήκε" σε χέρι. Μην το ψάχνεις. Ούτε καν το συζητώ αυτό... Ο ορισμός του κολλητού.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
καλα ρε σφαιροΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Είπα πριν ότι δεν ήταν. Τουλάχιστον με αυτά που έδειξε η τηλεόραση, γιατί δικοί μας παίχτες είπαν ότι ο Αβραάμ κρατούσε τον Σάλπι από πίσω κι από εκεί δεν είχε ριπλέϊ. Δεν είδα, δεν ξέρω. Απ' ότι φάνηκε δεν ήταν. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν δοθεί τα ίδια και χειρότερα, αλλά αυτό δεν το κάνει πέναλτι.
πλακα ΜΕ κανεις?
οταν σου λεω οτι γινεστε γελοιοι(οσοι το λενε τελως παντων) οταν μιλατε ΓΙΑ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΥ
γιατι τα παιρνεις με μενα
και μου λες οτι να ναι για μεγκα
σκαι
για τον βυντρα?
ειναι ή δεν ειναι γελοιοι απο διοικηση και μη που βγαινουν και λενε οτι δεν σας δωσαν 3 πεναλντι
οχι πες μας γιατι θα τρελαθουμε στο τελος..
και ελεος με την καραμελα τι κανουν οι αλλοι..
οταν μιλαμε για τον Παοκ ας μιλησουμε για τον Παοκ
γιατι εγω ρωταω για τον Παοκ και η ΜΟΝΙΜΗ απαντηση σου ειναι τα ντιβιντι του παο και οι δηλωσεις του ενα και του αλλου..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
και αυτο εδω τι ειναι ?
μλκς δεν πατε καλα τελευταια εχετε αρχισει να παθαινετε παρακρουση απο την ελλειψη τιτλων
κοιταχτε εδω επιχειρημα και κλαφτε![]()
![]()
δηλαδη τι επιχειρημα ειναι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Όταν προσπαθείς να βγάλεις το πέναλτι του Λουκά σωστό και λες ότι δεν έγινε πέναλτι στον κοντό είσαι τουλάχιστον αδαής. Τα χέρια του Αβραάμ με τον Βιεϊρίνια τα είδες; Αν του Λουκά ήταν άγγιγμα, του Αβραάμ τί ήταν;
Δε λέω ότι ήταν παράβαση, αλλά να κοροϊδεύει ο οπαδός της ομάδας με το "άγγιγμα" πάει πολύ!
παιρνουμε ενα πεναλντι του παο που δεν ηταν(που επαναλαμβανω ειπα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ οτι ΔΕΝ ηταν)
και ο σφαιρο
μας λεει, του σαλπι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ πεναλντι, αλλα ΣΕ ΣΧΕΣΗ με το ΒΥΝΤΡΑ ηταν ποιο πολυ πεναλντι..
ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ γιατι λεω οτι δεν ηταν πεναλντυ, μια φαση που και ο ιδιος λεει οτι δεν εγινε παραβαση,
δηλαδη λεμε το ιδιο πραγμα, αλλα εγω ειμαι αδαης αλλα αυτος οχι..
ρε σοβαρευτειτε ρε να μιλαμε λιγο για μπαλα
και αφηστε τις τρελες
τι παει να πει, ητανε ποιο πολυ και ποιο λιγο, και π@π@ρια μεντολες..
συγκεντρωθειτε μαγκες γιατι το χανουμε το μυαλο μας..
ξαναβαλτε τα παντελονια οσοι τα χετε ξεχασει αν ειναι να μιλαμε για μπαλα,
αλλιως αφηστε το οκ..
καλα ο αλλος ακομα θα ψαχνει μπυρες..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σκεφτείτε να ξεκινήσουν και οι βροχές και να κλειστούμε σπίτι
τι μαλακίες που έχουμε να γράψουμε και να διαβάσουμε εδώ μέσα................![]()
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης