Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 79

Θέμα: "...ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΥ...???"

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    Δεν έχω πρόβλημα να οδηγάει την μηχανή της , αλλά την προτιμώ συνοδηγό γιατί μου αρέσει η αίσθηση αυτή!!! είναι κάτι σαν την αγκαλιά, θέλω επαφή!
    Επίσης αν εχω άνεση με τον τρόπο οδήγησης της κοπέλας τότε θα κάτσω αντίσοιχα και εγώ συνοδηγός...
    Και το θέμα ανεση έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο οδήγησης(είτε άντρα είτε γυναίκας) , αλλοι ενστικτωδώς μπορεί να πάνε αργά και να μην μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, και αλλοι να πάνε γρήγορα και να αισθανομαι ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο!

ε ναι! φυσικά την θες συνεπιβάτη, για να της υπενθυμίζεις ποιός είναι ο άντρας κι αν μην τι άλλο, να υπερυψώνεις και λιγουλάκι τον εαυτό σου
    και καλά!!! θές επαφή κι αγκαλιά! για να πέσετε αγκαλιά σε περίπτωση βλακείας τι ρομαντικότης θέε μου!!! :hypnotize
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas NL
    Agapitn Nimbus,

Duskoleuomai na sevasto andres pou apo8aruvouv tnv kopela tous va odngnsei moto, movo kai movo gia egoistikous logous.

Genikotera de sevomai av8ropous pou gia egokentrikous logous prospa8oun na peisoun allous na pra3oun kata sugkekrimeno tropo.

To olo 8ema exei na kanei me sevasmo pros ta gousta kai to xaraktnra tou filou - filns sou.
    Eimaste pia sto 2005 kai oxi ston kairo pou o antra odngouse to trakter kai n guvaika aplone sto spiti tov traxana.

Prosopika mou aresei n odngnsn moto, alla dev 8a eixa kanena provlnma na eimai sunepivatns se gunaika odngo apo th stigmn pou voio8o asfalns.

Tora av autn n odngos einai kai n filn mou, krufa 8a ais8avomoun kai upernfanos gia tn sxesn mou.

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    ε ναι! φυσικά την θες συνεπιβάτη, για να της υπενθυμίζεις ποιός είναι ο άντρας κι αν μην τι άλλο, να υπερυψώνεις και λιγουλάκι τον εαυτό σου
    και καλά!!! θές επαφή κι αγκαλιά! για να πέσετε αγκαλιά σε περίπτωση βλακείας τι ρομαντικότης θέε μου!!! :hypnotize
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    κακα τα ψεματα η μοτοσυκλετα ειναι ατομικο μεταφορικο μεσον , ωραιες η βολτες με το ''μωρο'' μας συνεπιβατη αλλα και κουραζεσαι αν μιλαμε για πολλα χιλιομετρα , και γρηγορα δεν μπορεις να πας...(για πολλους λογους...)προσωπικα οταν εχω συνεπιβατη αισθανομαι τρομερη ευθυνη και υπαιτιοτητα σε περιπτωση που συμβει κανα ''κακο''.

Μαζί με αυτό με κάλυψες απόλυτα...
    Επίσης αν εχω άνεση με τον τρόπο οδήγησης της κοπέλας τότε θα κάτσω αντίσοιχα και εγώ συνοδηγός...
    Και το θέμα ανεση έχει να κάνει καθαρά με τον τρόπο οδήγησης(είτε άντρα είτε γυναίκας) , αλλοι ενστικτωδώς μπορεί να πάνε αργά και να μην μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, και αλλοι να πάνε γρήγορα και να αισθανομαι ότι έχουν τον απόλυτο έλεγχο!
    Μου φαίνεται ότι μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις που πέφτει η μεγαλήτερη βαρύτητα της απάντησης του άλλου , και γενικά έχεις την τάση να δείχνεις ότι διαφωνείς μόνο και μόνο για να δείχνεις ότι διαφωνείς....
    Χαλάρωσε... κουβέντα κανομε... απο ότι φαίνεται κάτι σε έχει ενοχλήσει... ή έχεις πληγωθεί, αλλά όπως είπε και ο gcrook ποιο σωστά , σε ένα άλλο ποστ , εδώ δεν είμαστε για να κάτσουμε να αναλύουμε την αντίδραση του αλλου, ούτε κοινωνιολόγοι είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτα σχετικό, μιλάμε απο καρδιάς σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του ,ο καθένας προσπαθώντας για την αντικειμενικότητα... :o

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
    otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera

ala an ine odigos tote ine ola iperoxa ka8ese apo piso tis tin pernis agkalia tis xaidevis apala tin kilitsa meta proxorai arga to xeri sou pio kato apala ke ftanis ston mistiko tis kipo ke eno proxoras akoma mpenis anamesa apo to dasos sto faragki tis xaras ke xonese mesa stin spilia ton krifon po8on ke .......

eno afti den mpori na antidrasi oute ta xeria den mpori na afisi ke oso ke an kouniete den kataferni tipota ke an ine kalokeri ke ine me to magio akoma kalitera.....

ke ta vradia mporis na xouftonis oti 8elis ine akoma kalitera afti kratai to timoni ke esi dio viza as poume...

ke an ine poli arga mpori na ka8ete epano sou ka8os odigai ke na pigene volta g@mi0nt@s pou lene

ma ine iperoxa na odigai i gineka ego ime latris opados an iparxi kinima iper tou na odigane i ginekes ego ime melos apo tora
    apla pes te mou pou na pao na grafto.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    oxi re malaka esy den tin paleyeis mia re afro :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a5:
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    για να μην ξεφευγουμε τα πραγματα ειναι απλα

δεν μπορω να ειμαι συνοδηγος σε οτιδηποτε οχημα οταν ο αλλος δεν εχει το δικο μου τροπο οδηγισης τσαντιζομε οταν αλλο περιμενω να κανει και αλλο κανει ποσο μαλον αν παει αργα:a29: :a29:

και αυτο δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανδρας ή γυναικα αν και αυτες εχουν κατα παραδοση το χαρισμα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ
    ΑΛΛΟ ΕΘΙΞΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΤΕ ΜΠΑΓΑΣΗΔΕΣ

είναι ωραία αίσθηση να είναι συνεπιβάτης, αλλά όχι δεν έχω προβλημα να οδηγεί εκείνη.Μια χαρά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    για να μην ξεφευγουμε τα πραγματα ειναι απλα

δεν μπορω να ειμαι συνοδηγος σε οτιδηποτε οχημα οταν ο αλλος δεν εχει το δικο μου τροπο οδηγισης τσαντιζομε οταν αλλο περιμενω να κανει και

αυτό το έχω κι εγώ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

...

Μου φαίνεται ότι μερικές φορές δεν καταλαβαίνεις που πέφτει η μεγαλήτερη βαρύτητα της απάντησης του άλλου , και γενικά έχεις την τάση να δείχνεις ότι διαφωνείς μόνο και μόνο για να δείχνεις ότι διαφωνείς.... ΝΟΜΙΖΕΙΣ!!!
    Χαλάρωσε... ΧΑΛΑΡΗ ΕΙΜΑΙ ΛΕΜΕ κουβέντα κανομε... ΤΟ ΞΕΡΩ!!! απο ότι φαίνεται κάτι σε έχει ενοχλήσει... ή έχεις πληγωθεί,Ε ΟΧΙ ΔΑ!!! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΘΙΓΩ... αλλά όπως είπε και ο gcrook ποιο σωστά , σε ένα άλλο ποστ , εδώ δεν είμαστε για να κάτσουμε να αναλύουμε την αντίδραση του αλλου, ούτε κοινωνιολόγοι είμαστε ούτε ψυχολόγοι ούτε τίποτα σχετικό, μιλάμε απο καρδιάς σύμφωνα με την υποκειμενική άποψη του ,ο καθένας προσπαθώντας για την αντικειμενικότητα... :o [/B][/QUOTE]
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
    Agapitn Nimbus,

Duskoleuomai na sevasto andres pou apo8aruvouv tnv kopela tous va odngnsei moto, movo kai movo gia egoistikous logous.

Genikotera de sevomai av8ropous pou gia egokentrikous logous prospa8oun na peisoun allous na pra3oun kata sugkekrimeno tropo.

To olo 8ema exei na kanei me sevasmo pros ta gousta kai to xaraktnra tou filou - filns sou.
    Eimaste pia sto 2005 kai oxi ston kairo pou o antra odngouse to trakter kai n guvaika aplone sto spiti tov traxana.

Prosopika mou aresei n odngnsn moto, alla dev 8a eixa kanena provlnma na eimai sunepivatns se gunaika odngo apo th stigmn pou voio8o asfalns.

Tora av autn n odngos einai kai n filn mou, krufa 8a ais8avomoun kai upernfanos gia tn sxesn mou.

...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Εδω στο φλορουμ ειδα μερικες κοπελλες που εχουν μηχανες και το γλεντανε, αν και δεν ειδα πως σερφαρετε βεβαια στους δρομους (επιφυλασσομαι να πω τη γνωμη μου μιας και δε ξερω) να πω αν αισθανομαι ασφαλης σαν συνεπιβατης.

Απο την αλλη οσες γυναικες ειδα να οδηγουν μηχανες εδω ειναι ολες πολυυυυυυυυυυυυ τυπικες ρε πιδιμ ! Αμαν πια ! Ουτε 1 χλμ παραπανω απο το οριο !!

Ασε που μια μπατσινα μια φορα με εριξε μια κλησαρα 70αρα και τη μισησα !! Αλλα μια βλαμμενη δε συνεπαγεται οτι ολες ειναι ετσι !!

Μια αλλη φορα μια γερμανιδα με χαρλεϋ ηθελε να με βιασει μεσα στο καραβι και επειδη το εσκασα και χωθηκα σε μια βαρκα για να γλυτωσω απ' τα νυχια της με ειπε γκεϊ. Τελικα με βιασε μεσα στη βαρκα και τις εφυγε η ιδεα οτι οι ελληνες ειναι γκεϊ. Θυσιαστηκα στο βωμο της αντριοσυνης.

Αλλα καμμια δε με ειπε να με παει βολτα μεχρι τωρα και τοχω καημο !!!

Βεβαια ο Αφρο με εβαλε σε ενα δρομο γεματο ελπιδες που σε πρωτη ευκαιρια θα το δοκιμασω με ολα τα ρισκα που προϋποθετει μια τετοια συνοδηγηση. . . .

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    emena nimbus mou den mou aresi i gineka sinepivatis mou aresi odigos
    otan tin exis sinepivati to poli na es8anese dio viza stin plati sou ke an ine kalokeri ke ine me to magio akomi kalitera

ala an ine odigos tote ine ola iperoxa ka8ese apo piso tis tin pernis agkalia tis xaidevis apala tin kilitsa meta proxorai arga to xeri sou pio kato apala ke ftanis ston mistiko tis kipo ke eno proxoras akoma mpenis anamesa apo to dasos sto faragki tis xaras ke xonese mesa stin spilia ton krifon po8on ke .......

eno afti den mpori na antidrasi oute ta xeria den mpori na afisi ke oso ke an kouniete den kataferni tipota ke an ine kalokeri ke ine me to magio akoma kalitera.....

ke ta vradia mporis na xouftonis oti 8elis ine akoma kalitera afti kratai to timoni ke esi dio viza as poume...

ke an ine poli arga mpori na ka8ete epano sou ka8os odigai ke na pigene volta g@mi0nt@s pou lene

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ma ine iperoxa na odigai i gineka ego ime latris opados an iparxi kinima iper tou na odigane i ginekes ego ime melos apo tora
    apla pes te mou pou na pao na grafto.....

+1000
    :a19: :a028:
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Μια αλλη φορα μια γερμανιδα με χαρλεϋ ηθελε να με βιασει μεσα στο καραβι και επειδη το εσκασα και χωθηκα σε μια βαρκα για να γλυτωσω απ' τα νυχια της με ειπε γκεϊ. Τελικα με βιασε μεσα στη βαρκα και τις εφυγε η ιδεα οτι οι ελληνες ειναι γκεϊ. Θυσιαστηκα στο βωμο της αντριοσυνης.
    auto mou thimizei to anekdoto
    tha kriftw kai an me vreis tha se gam...
    an den me vreis ... tha eimai stin varka
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΣ Το avatar του/της kawasaki ZX-12
    έτσι σε έκαναν να πιστέψεις???
    Τι σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν μια γυναίκα???
    Υπάρχουν άντρες, που πλένουν καλύτερα τα πιάτα από γυναίκες κι είναι νυκοκύριδες και υπάρχουν γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από κάποιον άντρα

καλή μου,
    θέμα αντίληψης είναι:wacko:
    Έχει να κάνει με το τι τσαγανό διαθέτει ο κάθε άνθρωπος, για να καταφέρει κάποια πράγματα και κατα πόσο του "κόβει".
    Γκε-γκε???

Θέμα Εκμάθησης, αντίληψης, έμφυτες καταστάσεις που προσδιορίζουν τις ανθρώπινες ικανότητες και όχι μόνο!

λοιπον ακου η προηγουμενη μου σχεση ητν μια απο αυτες και γουσταρα πολυ!!!!!!!
    η κοπελια μου ειχε R1 2003 και γουσταρα πολυ που ακολουθουσε σε επιδαυρο και τριπολη και σε πολλες αλλες βολτες με τη στολη της και τα παντα της!!!!!εγω ειμαι υπερ στο να καβαλανε οι γυναικες μηχανη πως να το κανουμε μ αρεσει!!!!πηγαινα με λιμανακια και μολις εβγαζε το κρανος χαζευανε ολοι!!!!!!!!!1

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μιλώντας για γυναικείες ικανότητες πάνω σε μηχανές...

Ακόμα θυμάμαι το χώμα που έφαγα απο νεαρά ξανθιά ύπαρξη με ΜΧ κράνος (!!!!) πάνω σε ΧΤ SM που πήγαινε "τάπα" στην Συγγρού περίπου στο ύψος της Ν.Σμύρνης.
    Οι κινήσεις της , ήταν απίστευτες όπως οδηγούσε και το ελαστικό του ΧΤ, πρέπει να είχε φτάσει στα όρια του.

Είναι πραγματικότητα οτι υπάρχουν γυναίκες που , όντως είναι 10-20 φορές καλύτεροι οδηγοί απο άνδρες, αλλά η αλήθεια είναι , οτι , όπως ειπώθηκε πριν , είναι οι εξαιρέσεις και οχι ο κανόνας.

όσο για το να έχει η γυναίκα μου μηχανή..

Κατά την διάρκεια του γάμου μου , η σύζηγος , είχε και εκείνη enduro 125cc που κινούσε εντός Αττικής ,καθώς με το τετράτροχο δεν προλάβαινε τίποτα. Κάποια στιγμή της έδωσα και το DR αλλά της φάνηκε αρκούντως βαρύ και το άφησε στην άκρη.

Σταμάτησε να οδηγέι μόνη της , όταν διαπίστωσε πόσο επικίνδυνη είναι η κίνηση με την μηχανή στην Αθήνα και ειδικά , όταν ήρθε και η κόρη που ουσιαστικά άλλαξε τα πάντα. Σε καμία περίπτωση δεν την υποχρέωσα εγώ να σταματήσει να οδηγέι , αντίθετα την προέτρεπα να φοράει όλες τις απαραίτητες ασφαλείς ενδυμασίες.(κράνος,γάντια, μπότες-μποτάκια).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Recalibrate... Το avatar του/της stako

Re: "...ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΟΥ...???"

Γιατί ένας άντρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι η γυναίκα που θέλει να είναι μαζί της, οδηγάει και μηχανή!!!??? Γιατί δυσκολεύεται να την δεχτεί έτσι? Γιατί την ανταγωνίζεται? Γιατί προσπαθεί να την μειώσει?
    Γιατί είναι ηλίθιος! Έτσι απλά..........

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 18:39
  2. αντε να το δουμε και στο δρομο...ή στο χωμα..!!!!
    από jinks στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2005, 20:14
  3. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 16:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •