Ε βάλτε τότε μια μπεκάτσα στο τέρμα όχι τον Κύρο...
Πάντως Γιώργο δε μας τα λες καλά. Προχτές μας έλεγε ότι έχασε το μέτρημα...
Ε βάλτε τότε μια μπεκάτσα στο τέρμα όχι τον Κύρο...
Πάντως Γιώργο δε μας τα λες καλά. Προχτές μας έλεγε ότι έχασε το μέτρημα...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
SANTA MARIA............
Κάνε τό θαύμα σου.........
Καί βόηθα τή Μπάρτσα νά σπάσει τό ρεκόρ τού γαύρου....
ΜΠΑΡΤΣΑ...........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με κραζει ο Cirus και του απανταω κομπλεξικα εχοντας πιει μπυρα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Για ξαναπέ το αυτό...![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και ρε μαλακα τι απο ολα αυτα εχεις εσυ που με κραζεις???το μονο κοντρολ που ξερεις ειναι της τελεορασης...απο πασα δεν ξερω αν ξερεις τον Αλη Πασα γιατι απο το ενα ποδι σου στο αλλο δεν την δινεις....κρατας βεβαια την μπαλλα οταν την μαζευεις απο τα διχτυα...οσο για τα 10 μετρα...μολις κανεις 3-4 ζητας time out...
:
πάλι με ξένους όρχεις;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
SANTA MARIA............
Κάνε τό θαύμα σου.........
Καί βόηθα τή Μπάρτσα νά σπάσει τό ρεκόρ τού γαύρου....
ΜΠΑΡΤΣΑ...........ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε κομπλεξικέ, control έχω, αντοχές δεν έχω:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
με κραζει ο Cirus και του απανταω κομπλεξικα εχοντας πιει μπυρα....![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε ναι ρε μαλακα...αφου εχεις γερμανο κοντα σου...http://www.youtube.com/watch?v=BVNLdEzYNYoΑρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
ρε κομπλεξικέ, control έχω, αντοχές δεν έχω:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
[Quote] [i] Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia [/ i]
[B] πάλι με ξένους όρχεις??: Lol:: lol: [/ B] [/ quote]
ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ.........
ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ....??
Ξεχασιάρηηηηηηη...........
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ε ναι ρε μαλακα...αφου εχεις γερμανο κοντα σου...http://www.youtube.com/watch?v=BVNLdEzYNYo
ti ilithios![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αισχος το σημερινο στο Παγκρητιο...
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο.
Apo ti stigmi pou o Santos fenete toulaxiston na litourgi axiokratika na milai kapios pou itan stin...klika rehagel afou effige kiolas o Germanos AFTO me tsadizi!(leme tora)allios as min...anakaliptoume tin....Ameriki xronia meta!afta pou lei o ....Gagatsis sto vivlio tou pou perilamvani KE gegonota sto EURO ine poli xirotera ...(apoditiria klp)exalou Katsou Kara exoun mini Gia ligo akoma.dikeoute o Sados na doulepsi ligo irema...kala fenete na pai tin omada na doume epitelous ke Kati alo...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Συμφωνώ με τον kalgeorge! Στην τελική δεν έγινε και τίποτα γι' αυτούς, απλά τους ψιλοξεφτιλίζει γιατί επιβεβαιώνει κι επίσημε αυτά που λέγαμε έστω και σαν ανέκδοτα τόσα χρόνια.
Και το να υπάρχουν αυτά σε μια ομάδα πάει κι έρχεται, γιατί εκεί είναι η δουλειά τους και όπως στις περισσότερες δουλειές υπάρχουν κλίκες. Η Εθνική όμως είναι άλλο πράγμα και δεν επιτρέπεται να τη χρησιμοποιείς για να κάνεις καριέρα, ιδίως όταν σου έχουν δοθεί ευκαιρίες και τις πέταξες στον κάλαθο.
Ελπίζω ο Σάντος να μην λειτουργήσει έτσι και να αρχίσει να παίρνει παίκτες σε φόρμα, όπου κι αν παίζουν. Πάντως παίχτη που ΔΕΝ παίζει ούτε στην Αρλ, εγώ δε θέλω να τον βλέπω στην Εθνική μου, ότι κι αν είχε κάνει 6 χρόνια πριν. Άλλο ο σεβασμός γι' αυτό που έκαναν τότε κι άλλο το να μας γαμήσουν. Όλοι κρίνονται σ' αυτή τη ζωή μηδενός εξαιρουμένου!
ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ.........
Τύφλα νάχει τό γαμήσι........
:a5:
[Quote] [i] Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313 [/ i]
[B] Αισχος το σημερινο στο Παγκρητιο ...
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο. [/ B] [/ quote]
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ...........ΔΕ ΣΟΥΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ Ε.....??
Περίμενε τώρα σέ λίγο οί είδικοί θά μάς τό άναλύσουν.....
![]()
Ine gegonos oti to ...anapodo korner pou malon exi proigithi foul sto Romedal ine o...orismos tis sfagis!idika s ena mats pou exi akirothi KANONIKO goal!(eki vevea dexomaste to anthropino lathos dietiti/epopti)Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Πραγματικα ντρεπομαι και λυπαμαι. Ντρεπομαι για οσους χαρηκαν με τον τροπο που κερδισαν, λυπαμαι που ειμαι τοσο μαλακας και ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο.
Ego Ida Mia omada pou prospathouse na pexi balla (para tin idieterotita tou pexnidiou)ke Mia Ali na kathisteri opos na ne (mono banio den ekane o alos Gia na ...desi ta kordonia tou lol)!!!
ELEOS!!!
τι εγινε, για πες γιατί δεν το είδα, μόνο το αποτέλεσμα έμαθα από το ραδιόφωνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
από ότι ξέρω ο πανηλίθιος διαιτητής άρχισε πολύ κακώς ενα ματς που δεν έπρεπε να αρχίσει και μας ακύρωσε και ένα πεντακάθαρο γκολ του Τοροσίδη.
τι περιλάμβανε το ρεπερτόριο αυτή τη φορά και αισθάνεσαι μαλάκας???
edit: καλά τώρα το είδα, έδωσε ένα ανάποδο σφύριγμα κόρνερ αντί για αουτ και κλαίγεσαι έτσι, πλάκα μας κάνεις ρε φίλε!!!!! Εδώ ακύρωσε κανονικό γκολ δικό μας και μας λες ότι έσφαξε τον εργοτέλη για ενα κορνερ. καλά κάνεις μάλλον και αισθάνεσαι έτσι, μην ασχολείσαι άλλο με το ποδόσφαιρο. Οταν έπεφτε ο βύντρα γιατί τον τσίμπησε αλογόμυγα και πήρες πέναλτυ δεν αισθανόσουν όμως μαλάκας, ούτε ντράπηκες για αυτούς που πανηγύρισαν νίκη ε??
ΚΑΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ...........ΣΤΟΠΠΕΡ
Κί άς πεθάνωωωωωωωωωω..........
Όχι τίποτε άλλο, άλλά νά δικαιώσουμε καί τό φίλο μας
τό γνώστη τού ποδοσφαίρου....
ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΠΑΝΤΩΣ..........πού άκουσε ό Κατσούρ,
χρόνια είχα ..........
Μέ Ήρακλή λίρα 100...!!!
Έν πάσει περιπτώσει ό άνθρωπος είναι γεννημένος γιά στόππερ.
Μετά τά 35του βεβαίως στήν Παναχαίκή ξανά γιά χόμπυ..... :rotflmao:
στήν Δ' Έθνική.......:rotflmao: