Τι σκέφτεται ο εγκέφαλος ενός αναβάτη μηχανής απο την ώρα που θα πάρει την μηχανή , μέχρι που θα φτάσει στον προορισμό του και θα μπεί στον όποιο χώρο είναι να πάει;
- Μηχανική κίνηση να βάλω κράνος και μπουφάν. (γμτ, σαν τον αστακό νιώθω πάλι)
- Γύρσμα κλειδιού... χίλιες δύο προσευχές να πάρει μπροστά με το κρύο και να μην κάνει το γνωστό «γκρρρ-γκρρρ» δηλώνοντας αδύναμη μπαταρία.
- Ωραία πήρε.. κούμπωμα πρώτης..-ΓΚΑΠ—Το $#@@#@!#@! του μέσα. Πάλι ξέχασα το λουκέτο, ελπίζω να μην χάραξε την δισκοπλακα... ουφ.. ευτυχώς!
- Σιγά σιγά τώρα... ΦΡΕΝΟΟΟΟΟ... (μέσα απο το κράνος) που πας ρε μαλάκα με 1000 μέσα στα στενά;;; Θα μας κάνει και πρωινό σεφτέ.
- (εν κινήσει) .. να περάσω τον κουτάκια μπροστά που πάει σαν την κότα... Στο φανάρι να βγώ μπροστά γιατί θα με πάρει παραμάζωμα ο βλάκας που σκαλίζει την μύτη του και παίζει με το ραδιόφωνο.
- (Παράλληλα με τα Ι.Χ. πάνω στην διαχωριστική)... βλέμα αριστερά δεξιά... Θα βγεί/στρίψει αυτός;,... ο επόμενος;... ο μεθεπόμενος;...Ευτυχώς έχει πήξιμο και δεν έχουν χώρο να κάνουν βλακείες.
- ΩΩΩΩΩΠΠΠΠ!... τι πιπίνι είναι αυτό μέσα στο SMART;.. για κάτσε να πάω πιο σιγά και λίγο πιο πίσω να έχω και θέα. ΤΙ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ;.... ολόκληρη λωρίδα δεν σου φτάνει και έρχεσαι πάνω μου;... α .. κατάλαβα.. σου κόβω την θέα!
- Οχι πάλι ρε γμτ λεωφορείο.. πάλι μαζούτ με το κιλό θα φάμε. (κοιτώντας γύρω-γύρω) και δεν έχει και χώρο να ξεφύγω ρε πστ μου! Κοίτα που φτάσαμε ακόμα και στην διήθηση πήξιμο.
- Γυαλίζει.. γυαλίζει.. ωχ διαγράμμιση που γυαλίζει... Πάμε χαλαρά, σχεδόν όρθια την στροφή.. ουφ.. την γλυτώσαμε και σήμερα.
- Κοίτα να δείς που θα πεταχτεί ο παπάρας μέσα απο τα πηγμένα Ι.Χ. (ΤΣΟΥΠ... Τρέχοντας ενας πεζός-highlander διασχίζει κάθετα τον δρόμο).. έχε χάρη ρε μαλακισμένο που δεν πήγαινα με πολλά να σε κάνω σουβλάκι με ολίγη.
- (φτάνοντας).. που να την αφήσω; .. εδώ;... μπα! Εδώ είναι τόσο στενά θα κάνει πίσω ο βλάκας με το jeep και θα την ρίξει κάτω...Στο πεζοδρόμιο; Ωχ .. δημοτομπάτσος με ραβασάκια και τα μοιράζει πιο πέρα. Το κέρατο μου. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ. Μην την σηκώσει κανά αλάνι και την ψάχνω.
- (Με τα πολλά παρκάρει σε οπτικό πεδίο απο το παράθυρο της δουλειάς). Ωραία , κάτσε να ξαρματωθεί ο Robocop τώρα
- Κλειδαριά μπροστά..που στο διάολο είναι το γαμώκλειδο.. α! Νάτο. Κλειδαριά πίσω.. ωραία.. συναγερμός .. πολύ καλά. ΟΥΦ!!! 5 λεπτά ολόκληρη διαδικασία ρε γμτ... γιατί με κοιτάνε περίεργα;;.. Α! Το κράνος! Θα νομίζουν οτι πάω για καμιά ληστεία. .. να φτιάξουμε και την φράτζα/χαίτη (οι τύπου Σαβάλας κοιτάνε να φτιάξουν το πουκάμισο συνήθως που έχει βγεί απο την κοιλιά!)
- (στον χώρο εργασίας) πρώτο πράγμα .. κάτσε να δούμε αν είναι ακόμα εκεί η μηχανή (κάτι που γίνεται ανά τακτικότατο χρονικό διάστημα). Κράνος στο γραφείο (ΓΚΟΥΠ)... οχι ρε γαμώτο πάλι... άλλο ενα σημάδι, άλλο ενα αυτοκόλητο. Ταπετσαρία το έχω κάνει.
- (Ήχος συναγερμού) .. –Λαχανιασμένος και μάτια γουρλωμένα-... τον μαλάκα .. τόσο χώρο έπρεπε να σπρώξει την μηχανή για να περάσει; Που είναι το control;.. με λαχτάρισες βλάκα.
Το σκηνικό είναι ενα τυπικό δείγμα που σε πολλά απο αυτά τα περνάμε όλοι καθημερινά. Απλά αν έχετε κάτι συμπληρώνετε...