Σελίδα 21 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 1116171819202122232425263171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

kalhspera

καποιος να μου δωσει μια εμπεριστατωμενη αποψη για το τι παιζει στα διοδια μαλγαρων αλλα και κοζανης??? 2,80 αμφοτερα... σαλονικη κοζανη μονο για διοδια 5,60 πανε κι αλλα τοσα ελα... αμα πασ με 250αρι ειναι οση κι η βενζινα... παμε καλα ρε???

Πραγματικα βλεποντας τα νεα και ανατιμημενα διοδια εχω τρομαξει (να μην αναφερω οτι μετακομισα και πλεον για να παω στη γενετειρα μου θα πρεπει να χρησιμοποιησω αττικη οδο αν δεν θελω να φαω τρομερη ταλαιπωρια). ΦΟβαμαι τη στιγμη (που αναποφευκτα θα ερθει αφου ολο και περισσοτεροι αρνουνται να πληρωσουν) που θα αναλαβει η αστυνομια (με καποιο προσχημα), την τιμωρια των "παραβατων" . Οταν ερθει αυτη η στιγμη, μαλλον θα ειναι καλυτερα να πουλησω τη μηχανη και να παρω κατι χωματινο

Διοδια δεν πληρωνω, οχι γιατι ειμαι μαγκας, αλλα γιατι δεν δεχομαι να δινω με το ζορι το μισο μου μεροκαμματο σε διοδια, ''απολαμβανοντας'' βομβαρδισμενους δρομους.
    Οσον αφορα τις μηνυσεις, τις αγωγες, και τις λοιπες παπαριες...:rotflmao: :rotflmao:

Η μεγαλυτερη παπαρια ομως ειναι τα ηλεκτρονικα διοδια.
    Ενα αρθρο της προηγουμενης σελιδας, που επι της ουσιας δεν λεει τιποτα, δεν στεκεται ικανο να φοβερισει κανεναν....ισως κανεναν γραφικο μοιρολατρη που μπηκε σε προοωρη κλιμακτηριο.
    Ας δουμε τι σημαινουν ''ηλεκτρονικα διοδια'' επι του πρακτεου και μετα βλεπουμε.

Μεχρι τοτε απλα σηκωνουμε την μπαρα και φευγουμε.
    Ηρεμα, πολιτισμενα, και χαλαρα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αν δεν κάνω λάθος θα μπουν έξι σταθμοί συνολικά στο Κόρινθος Καλαμάτα όταν τελειώσουν πλήρως τα έργα.

Ορέ Καπ σε λιγο θα τη βλέπουμε τη διαδρομή με το κυάλι απ τον Αχλαδόκαμπο ψηλά αλλά έχουμε κι άλλες εναλλακτικές εμείς έτσι δεν είναι; Διότι η ΣΠΑΠ κι ο Κωλοσούρτης ποτέ δεν πεθαίνει ορε...
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    η απαντηση στην ερωτηση σου εδω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αθηνα-θεσσαλονικη

πηγα πριν καμια βδομαδα με κτελ

απολογισμος (στο ελα μετρησα)

11 αν εχετε το θεο σας 11 διοδια

απο τα οποια πληρωνεις τα 9

τιμες

αμαξια καπου στο 3 ευρο τα περισσοτερα. μερικα κ στα 2

μηχανες

2 ευρο στα τεμπη ελεος δηλαδη κ φοβασαι μη πεσει κανας βραχος κ τραβηξεις κανα σουπερ εντο

τα περισσοτερα στο 1 κατι ητανε

με αμαξι θες καμια 40αρα κ κατι πηγε ελα μονο στα διοδια. δηλαδη μισο ντεποζιτο βενζινης κ κατι

με μηχανη κανα 25 αρι . δηλαδη ενα ντεποζιτο

δρομος , σε αρκετα μεγαλο μηκος, καλος θα ελεγα. αλλα φωτα γιοκ. μονο σε λιγα σημεια.

συμπερασμα.

δεν πληρωνω δεν πληρωνω δεν πληρωνω
    με τα λαμογια σε 500 κμ δρομο να βαλουν 11 διοδια . που τον εχουμε πληρωσει 10 ετιες ολοκληρες.
    ανεβαζουμε μπαρα κ δρομο.

πραγματικα , σιχτιριζα σε ολο το ελα μες στο κτελ
    δε μπορω να καταλαβω ποση μεγαλη μιζα πηραν οι υπουργοι κ οι λοιποι αρμοδοιοι , για να αφησουν τις κατασκευαστριες εταιριες να γεμισουν στη πραγματικοτητα το κυριοτερο οδικο δικτυο τις χωρας, με διοδια.

για να μη μιλησουμε για τα πλευρικα , που εκτος απο αττικη , τα παρατηρησα κ στο δρομο προς αραχωβα.
    να θελεις να πας στη δουλεια σου κ να πρεπει να πληρωσεις γ@μισιατικα.
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

εγω παντως

πριν απο λιγο περασα αμεσως πισω απο αυτοκινητο στα διοδια των μαλγαρων και δεν πληρωσα. κι ειχα και πινακιδα κανονικα. το μονο που εκανα ηταν αρνητικο νοημα νοημα με το κρανος στον ταμια... ειδομεν...

ρε παιδια αν κ εχω κανει αρκετα ταξιδια θεσ/νικη-αθηνα (vstrom 1000), πολλες ηταν εκεινες οι φορες που με αφησαν να περασω ετσι, χωρις να πληρωσω...
    τι να πω, τοσο μεγαλοψυχοι ηταν ή βαριοντουσαν να περιμενουν το ''σταματα-βγαλε γαντια-ψαξε τσεπη-....''????:wacko: :wacko:
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

όπου γης Το avatar του/της iosif
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 73-75 , Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ
    Διοργάνωση: ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ KAWASAKI- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
    Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, 19:30
    Ελεύθεροι Δρόμοι- Ελεύθεροι χώροι για όλους
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

ΠΡΟΜΗΘΕΩΣ 73-75 , Κ.ΠΑΤΗΣΙΑ
    Διοργάνωση: ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ KAWASAKI- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ
    Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010, 19:30
    Ελεύθεροι Δρόμοι- Ελεύθεροι χώροι για όλους
    ετσι...ετσι....οπου μπορει να συμμετεχει ο καθενας καλο ειναι....
    κ να το διαδιδει κ σε αλλους....χθες στον μωλο φθιωτιδας μαζευτηκαμε
    καμμια 100αρια ατομα ισως κ λιγο παραπανω...φαγαμε κ λιγο βροχουλα
    αλλα οκ...κανω up στην πανελληνια της κυριακης.....ο καιρος θα ειναι ιδανικος....!!!

http://img529.imageshack.us/img529/2...olospanell.png

http://img16.imageshack.us/img16/343...bbcebfcf82.png

Αρχικά δημιουργήθηκε από lagman
    ρε παιδια αν κ εχω κανει αρκετα ταξιδια θεσ/νικη-αθηνα (vstrom 1000), πολλες ηταν εκεινες οι φορες που με αφησαν να περασω ετσι, χωρις να πληρωσω...
    τι να πω, τοσο μεγαλοψυχοι ηταν ή βαριοντουσαν να περιμενουν το ''σταματα-βγαλε γαντια-ψαξε τσεπη-....''????:wacko: :wacko:
    πριν ποσα χρονια το εκανες ρε σκουλικακι???τα τελευταια 3-4 κοπηκανε αυτα...

διαβασα,διαβασα,διαβασα και τελικα....ζαλιστικα!

ας μου απαντησει οποιος εχει την ευγενη καλοσυνη:

οταν περνατε μαζι με αμαξι η πινακιδα ειναι στη θεση της η την εχετε κρυμενη/καμουφλαρισμενη/βγαλμενη??????

γτ αμα πειραξεις τη πινακιδα δινεις δικαιωματα σε μπατσους.....και αν ενα πραμα δε επιτρεπω στον εαυτο μου ειναι η να συναναστρεφεται μπατσους.....

εγω εχω ενα gsxr 600(χεστηκατε ε??????!!!!!!) και μπορω να αναδιπλωσω τη βαση αλλα δε ξερω κατα ποσο φαινεται η πινακιδα σε τυχουσα φωτογραφηση......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Η πινακίδα στη θέση της κανονικά! Πλυμμένη γυαλισμένη και φωτιζόμενη! Και σε αυτοκίνητο και σε μοτοσυκλέτα.

Τυπικά κρατάνε την πινακίδα σου ώστε να μπορέσουν να κινηθούν μετά νομικά εναντιόν σου. Η Ολυμπία οδός νομίζω έχει στείλει κάποιες αγωγές. Το θέμα είναι ότι αν κριθούν υπέρ αυτών που πέρασαν χωρίς να πληρώσουν μετά δεν θα ξαναπληρώσει ποτέ και κανένας.

Άντε γιατί πολύ κράτησε κι αυτό το καρκίνωμα...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παραπληγικε τα παιδια σε φωναζουν

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF