Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
καθομαι ωρες ατελιωτες περιμενοντας τις απαντησεις του τρουπερ (τον οποιο λατρευω σαν θεο...)
GAY ALERT.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από motomaniac
καθομαι ωρες ατελιωτες περιμενοντας τις απαντησεις του τρουπερ (τον οποιο λατρευω σαν θεο...)
GAY ALERT.......
![]()
![]()
![]()
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Είναι η ρουφιάνα, είναι. Με το χαμόγελο στο στόμα αυτό το κορίτσι. Και πλάτες δυνατές, στις άσχημές μου πάντα εκεί, βράχος να με στηρίζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
@ Vaska
Άπειρεςκαι φιλιά στη γυναίκα σου που είναι εξεχόντως συμπαθής....
![]()
Είναι ένας από τους πολλούς λόγους που την λατρεύω. Ένας ακόμα λόγος είναι αποτυπωμένος στο avatar μου. Μου την χάρισε πριν από 6 χρόνια......
ERRIKA ευχαριστώ κι ανταποδίδω
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
για τα 2 πρώτα πολλά :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Είναι η ρουφιάνα, είναι. Με το χαμόγελο στο στόμα αυτό το κορίτσι. Και πλάτες δυνατές, στις άσχημές μου πάντα εκεί, βράχος να με στηρίζει.
Είναι ένας από τους πολλούς λόγους που την λατρεύω. Ένας ακόμα λόγος είναι αποτυπωμένος στο avatar μου. Μου την χάρισε πριν από 6 χρόνια......
ERRIKA ευχαριστώ κι ανταποδίδω
![]()
![]()
για τα αλλά ,τι να σου πω...
Πολύ γλύκανάλατος είσαι τελευταία μωρ αδερφακι μου...κανόνισε στην επόμενη ετήσια που σίγουρα θα είσαι λίντερ στο ίδιο κορυφαίο γκρουπ μας να έχεις πάρει λίγο τα πάνω σου...
Re εισαι τρελος?!Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
να έχεις πάρει λίγο τα πάνω σου...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
για τα 2 πρώτα πολλά :a19:
για τα αλλά ,τι να σου πω...
Πολύ γλύκανάλατος είσαι τελευταία μωρ αδερφακι μου...κανόνισε στην επόμενη ετήσια που σίγουρα θα είσαι λίντερ στο ίδιο κορυφαίο γκρουπ μας να έχεις πάρει λίγο τα πάνω σου...
:rotflmao: :rotflmao:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Re εισαι τρελος?!![]()
![]()
![]()
οχι αυτα τα πανω του ρε...
εκει ειναι κομπλε ο ανθρωπας...![]()
![]()
ερικα ευχαριστω.
ρειν. το ξερω οτι με απαντησες, απλα ηθελα να σ(ου)ε τονισω οτι ειχα δυο αποριες κι οχι να αφησω αλλους να σε φανε τα μυστικα.. μπουγατσα??? οτι θες. (στη βεροια εχουμε και με κιμα...)
και στο λευκο πυργο απο κατω για μπυρες.. παρεα με τους φοιτητες.
βασκα... βασταααα... ραντεβου στα τυφλα το καναμε το θρεντ????? αχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε.. κρυβε λογια ρε... τατιανα ασε το σταρ κι ελα στο μοτο gr...