Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εχει βγαλει ρε κουφ@λες![]()
Εμεινε το μπουρδελο... πρωτη φορα. Εκανα το μεταμορφωση-Αγιο Στεφανο 4 ωρες![]()
οσο και οι χαρχαρλεαδες την ετήσια τους δλδ?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
εχει βγαλει ρε κουφ@λες![]()
Εμεινε το μπουρδελο... πρωτη φορα. Εκανα το μεταμορφωση-Αγιο Στεφανο 4 ωρες![]()
οσο και οι χαρχαρλεαδες την ετήσια τους δλδ?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
οχι οσο κοροιδεψαμε εμεις τους χαρχαλεαδες!
:rotflmao: :rotflmao:
Μεχρι και το Βεστρωμ ρε μλκ τους κοροιδευε!
![]()
![]()
![]()
Βλάσφημε!![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βλάσφημε!![]()
![]()
μλκ σου μιλαω για πολυ γελιο!
Σκηνες απειρου καλους ζησαμε!
Ξεκινανε να φυγουνε, γελαμε και σχολιαζουμε ενω ολοι μου λενε "μη μλκ, θα φαμε ξύλο"
"θα μας κλ@σουν μια μαντρα" απαντω... και μαζι μου συμφωνει ο Τρουπερ (οι αλλοι ηταν κοτες) και δειχνει ενα χλεχλε λεγοντας "δειτε ρε σεις φατσα που θα μας γ@μησει κιολας" και καπακια, περναει δικαβαλο στρωμα με γκομενα πισω η οποια λέει γελώντας "ρε τα θεατρα"
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=113381
ειδα δυο απο εσας στην Πετρου Ραλλη κατα τις 8+ το πρωι
![]()
Είδα αγαπημένα Χανιά μετά από 3 χρόνια..
Σας είδα και εσάς, πριν από λίγο,μέσα στα Χανια,άσπρο τζιξερ 1000 με ακραποβιτς, και τζι ες εξ γυμνό ... Σας ζηλεψα γιατί ειμαι με τα πόδια αυτή τη φορά ...![]()
![]()
Με ειδα να καβαλαω το CB1 μετα απο ενα μηνα και να ειμαι τρισευτυχισμενος.
είδα τις προάλλες ένα μοτοσυκλετιστή να είχε στο κράνος του αυτοκόλλητο "ΑΝΤΡΕΑΣ 0+"
σ'ωραίος Αντρέα!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε είδα Μπουσαίε στα επείγοντα. Μου είπες ότι το έχεις κάνει 1400κάτι 220 άλογα. Σου είπα τι πρόβλημα έχει το δάκτυλό σου. Μου άρεσε όμως που είδα και τους φίλους σου από κοντά σου. Περαστικά και πάντα όρθιος
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Σε είδα την τελευταία στιγμή φίλε με το ΧΤ...
Παρότι είχες και την κατάλληλη εξάτμα, ο ήχος της χάθηκε μέσα στους ήχους από τις άλλες εξάτμες της περιοχής και έτσι
χάθηκε το πλεονέκτημα που -νομίζεις ότι- έχεις...
Το θέμα είναι ότι πήγαινες βιαστικός πάνω στο πεζοδρόμιο και εγώ έβγαινα πεζός βέβαια από την εξώπορτα της πολυκατοικίας κρατώντας το παιδί με το ένα χέρι και την τσάντα της με το άλλο.
Τα συγχαρητήρια μου σε εμένα που έχω αναπτύξει και 6η αίσθηση!
Έτσι τα κατάφερα να κρατήσω την μικρή σφιχτά στο σημείο που κανονικά θα της άφηνα το χέρι γιατί ποντάρω (ο βλάκας) ότι το πεζοδρόμιο είναι ασφαλές.
Προτείνω να βάλεις κι άλλη εξάτμα να δείχνει προς τα εμπρός όμως, μήπως την γλυτώσει και κανένας άλλος.
Ούτε που κατάλαβες τίποτα! Απλά συνέχισες πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι την άλλη άκρη του τετραγώνου. Ούτε να σε βρίσω δεν πρόλαβα.
Έχει πρόβλημα το XT στον δρόμο και θέλει πεζοδρόμιο και μόνο; Οι άλλοι πώς τα καταφέρνουν από τον δρόμο;
Υ.Γ. Να θυμηθώ να βάλω δύο σήματα στην έξοδο της πολυκατοικίας για να προειδοποιήσω αυτούς που βγαίνουν.
http://img405.imageshack.us/img405/7370/stopsignl.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/3...oadsign.th.jpg
Σε ειδα γρηγορε μπαρμπα με το παρταλι το αυτοματο που επεμενες να περασεις τα παντα μες στην κινηση και πηγες σκατοχωριατη να περασεις απο δεξια το λεωφορειο γιατι δεν χωρουσες απο αριστερα την ωρα που ηταν να στριψει και μπλοκαρες την κυκλοφορια 5 λεπτα μεχρι να τραβηξεις πισω τη μαλακια σου ...αλλα που να ξες που στριβουν τα λεωφορεια παιζει να ηταν το 2ο χιλιομετρο που κανες με δικυκλο στη ζωη σου..Γιατι μας καθυστερουν παντα οι ηλιθιοι γιατι??
pw tora teleftaia vlepw polloys se megalh hlikia me scooter kai logaroyn to stoxo mprosta den koitane aristera h deksia TROMOS :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
Σε ειδα γρηγορε μπαρμπα με το παρταλι το αυτοματο που επεμενες να περασεις τα παντα μες στην κινηση και πηγες σκατοχωριατη να περασεις απο δεξια το λεωφορειο γιατι δεν χωρουσες απο αριστερα την ωρα που ηταν να στριψει και μπλοκαρες την κυκλοφορια 5 λεπτα μεχρι να τραβηξεις πισω τη μαλακια σου ...αλλα που να ξες που στριβουν τα λεωφορεια παιζει να ηταν το 2ο χιλιομετρο που κανες με δικυκλο στη ζωη σου..Γιατι μας καθυστερουν παντα οι ηλιθιοι γιατι??
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Μη σου πω ουτε μπροστα κοιτανε νομιζουν οτι ειναι στην αυλη τους και τους νοιαζει τι γινεται στους 10 ποντους γυρω τους μονο.Δολοφονοι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
pw tora teleftaia vlepw polloys se megalh hlikia me scooter kai logaroyn to stoxo mprosta den koitane aristera h deksia TROMOS :hypnotize
το είπαμε..ήμαστε η χώρα με τη κατηγορία "μοτοσυκλετιστές απο ανάγκη"....ο κάθε άσχετος,ανεξαρτήτου ηλικίας,παίρνει ένα δίκυκλο,ανεξαρτήτων κυβικών,κ βγαίνει στους δρόμους,μόνο κ μόνο επειδή είναι οικονομικό κ τον πάει γρήγορα στη δουλειά του....
τουλάχιστον ας προσπαθούσαν να μάθουν μερικά πράγματα σχετικά με τον κ.ο.κ.(όχι το γλυκό) κ την σωστή οδήγηση........![]()
![]()
![]()
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Με είδα να παθαίνω κρίση άγχους πάνω στο παπί....
Ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα....
(π@@τάνα δουλειά.....)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"