Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ρε μαν.... τι νευρα είναι αυτά πουχεις τελευταια;;;![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
ρε μαν.... τι νευρα είναι αυτά πουχεις τελευταια;;;![]()
![]()
![]()
Εμείς οι κοινοί θνητοί, πως μπορούμε να μάθουμε τους νέους διαχειριστάδες;; (Για να προσέχουμε πως μιλάμε...)![]()
Στην αρχική δεν φαίνεται κάποια αλλαγή.
Πηγαινε κατω δεξια και κανε κλικ στο "Forum Leaders"Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Εμείς οι κοινοί θνητοί, πως μπορούμε να μάθουμε τους νέους διαχειριστάδες;; (Για να προσέχουμε πως μιλάμε...)![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Eίναι οι users με bold username.Αρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Με italics είναι οι admins
Και υπάρχει και κουμπί Forum Leaders
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Άντε επιτέλους...
Αυτό λέω από την αρχή.
Και εκεί είναι που ενοχλήθηκα.
Ας είμαστε μπουρδέλο, μην το κάνουμε και θέμα...
Τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί...Που λέει και ο Πάγκαλος...
Ξέρουμε τι φταίει, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε να γίνει καλύτερο, ξέρουμε ποιοι μπορούν να πάρουν δύο τρεις αποφάσεις γι' αυτό, αλλά μόνο να γελάμε με τα χάλια μας και να την λέμε αλλήλους είμαστε ικανοί...
Για να δω και άλλους να λένε την άποψή τους...
Καπετάνιε, Βάντα, Μάκης, Ζεύκας, Βάσκας, εςβουχου και λοιποί καθημερινοί εδώ, δεν έχετε άποψη;
Για το τεχνικό του θέματος τουλάχιστον.
Πάνο φυσικά κι έχω άποψη και την διάθεση να βοηθήσω όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά φίλε είναι τέλος μήνα κι από χρόνο ο vaska πάπαλα. Θα πω τι σκέφτομαι, δώστε μου λίγο χρόνο.
Ένα είναι το σίγουρο, το αγαπάμε το φόρουμ και γενικά συμφωνώ με αυτούς που είπαν ότι το παιδί μεγάλωσε πια και πρέπει να πάρει τον δρόμο του. Θα είμαι αναλυτικότερος λίγο αργότερα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ανατρίχιασα...Μου απάντησε η Αυτού μεγαλειότης!Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Eίναι οι users με bold username.
Με italics είναι οι admins
Και υπάρχει και κουμπί Forum Leaders
Τι άλλο να ζητήσω...
![]()
(Ευχαριστώ).
Πες μου ότι κι εσύ αστειεύεσαι σαν τον από πάνω.... Σημερα δεν εχω πολύ χιούμορ..... σορρυΑρχικά δημιουργήθηκε από Elesun
Ανατρίχιασα...Μου απάντησε η Αυτού μεγαλειότης!
Τι άλλο να ζητήσω...
![]()
(Ευχαριστώ).
αστειέυομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πες μου ότι κι εσύ αστειεύεσαι σαν τον από πάνω.... Σημερα δεν εχω πολύ χιούμορ..... σορρυ
Έτσι θα γίνω κι εγώ;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
αχχχχαχχχχααχχ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
παιδες το μοτο ειναι ιδιωτικος χωρος...τσιφλικι που λενε...και φιλοξενει ολους εμας...
προτασεις μπορειτε να κανετε,αλλα κανεις δεν υποχρεωνει το αφεντικο να τις δεχθει...
εγω προσωπικα ,την μη αποδοχη οποιασδηποτε βοηθειας,ακομη και αφιλοκερδους,την αντιλαμβανομαι και την σεβομαι τα μαλα...
το γιατι ειναι απλο...οταν δεν δεχεσαι βοηθεια δεν υποχρεουσαι να δωσεις λογαριασμο για το οτιδηποτε κανεις ...
επισης,στο θεμα συνδρομης,οταν πληρωνεις εχεις και απαιτησεις...
καλιστα λοιπον ο ιδιοκτητης μπορει να θελει να το διατηρησει και να μην εχει "υποχρεωση" απεναντι στον οποιονδηποτε...
αναφορικα με την θεματολογια...
το συγκεκριμενο φορουμ λειτουργει επι παντος επιστητου και καλυπτει τα παντα απο πλευρας θεματολογιας...εγω προσωπικα αυτο το θεωρω προσον...
οταν μπαινω ειναι σαν να πηγαινω για καφε με φιλους ,καφε στον οποιο συζηταμε απο μηχανακια,μεχρι γκομενες μεχρι πολιτικη και γενικοτερα οτι μας κατεβει...
το μερικο "χαος" που επικρατει εγω το γουσταρω διοτι δημιουργει εναν ατυπο παρεϊστικο χαρακτηρα που δεν τον συναντας πουθενα αλλου...
και δουλευει...
και τελος...το μοτο ειναι το μοναδικο μερος που οτιδηποτε και να ρωτησεις,ανεξαρητως αντικειμενου,θα απαντηθεις...αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τοτε τι ειναι?
και τελος(2)![]()
short dick blames the hair...(ελληνιστι, της κοντης ψ@λης τα μαλλια της φταινε)...
![]()
+ Οσα !!!![]()
( Μονο να το φτιαξουν να ανεβαινουν και οι φωτο μην χεστουμε εδω μεσα...... )![]()
![]()
Στο χέρι σου είναι νομίζω.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έτσι θα γίνω κι εγώ;![]()
![]()
Μια και τωρα πήρα χαμπάρι τι παίχτηκε, καλά κουράγια!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
sniper , τώρα που έγινες αδμιν, μπορείς να επαναφέρεις τον banαρισμένο λογαριασμό μου?![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
άμα του κάνεις δώρο μια πίπαΑρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
sniper , τώρα που έγινες αδμιν, μπορείς να επαναφέρεις τον banαρισμένο λογαριασμό μου?![]()
![]()
![]()
για κανονική πίπα μιλάω ρε, απο αυτές που καπνίζουν![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
+ Πολλά σε XT_Billy και Rein
Προσωπικά δεν με χαλαει που το φόρουμ έχει "απ' όλα", δεν με υποχρεώνει κανείς να διαβάσω
τα πάντα.
Υστερα ο καθ' ένας κρίνετε απο αυτά που γράφει, έχω ξεχωρίσει αρκετούς αξιόλογους
ανθρώπους εδώ μέσα, με κάποιους είχα τη χαρά να γνωριστώ, με άλλους δε έτυχε.
Και να σας πω κάτι, πιστέυω πως όποιος έχει μια καλή ιδέα, για ένα ξεχωριστό ταξίδι, για ένα
restoring, για ένα κουφό προτζεκτ, θα μπορέσει να βρει υποστίριξη εδώ, ανάμεσα στους 100
που θα σπαμάρου, που θα κάνουν χαβαλέ, θα βρεθούν 5 άνθρωποι που θα μοιραστούν
την τρέλα σου, το πάθος σου και θα θέλουν να συμετέχουν.
Για μένα αυτό είναι η ουσία του φόρουμ![]()
Travel, Grow, Share