Για να πιστεύει κανεις ότι αν καταρρεύσουν οι τράπεζες θα βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση πρέπει να είναι το λιγότερο αφελής...
Για να πιστεύει κανεις ότι αν καταρρεύσουν οι τράπεζες θα βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση πρέπει να είναι το λιγότερο αφελής...
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
UP !!!!
(για τον φιλο μου τον Καπ10)![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μπουρλοτο στις πουτ@νες τις τραπεζες λεμε![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
σύμφωνοι....αλλά θα είχε τζέρτζελοΑρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Για να πιστεύει κανεις ότι αν καταρρεύσουν οι τράπεζες θα βελτιωθεί η οικονομική μας κατάσταση πρέπει να είναι το λιγότερο αφελής...![]()
+1000 στη μαυριλα ειμαστε, ας το διασκεδασουμε τουλαχιστον...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
σύμφωνοι....αλλά θα είχε τζέρτζελο![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Οι Τράπεζες παίζουν σοβαρότερα παιχνίδια αυτήν την περίοδο. Επίσης, ο καθένας από μας θα έχει κάποιον "γνωστό" που τον τελευταίο χρόνο σήκωσε τα πολλά ή λίγα του και τα οδήγησε προς Κύπρο μεριά ή σε άλλα σίγουρα σεντούκια, από φόβο εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη. Πάλι πρωτοπορήσαμε λοιπόν ως Έλληνες (στη @@@@), μεσιέ Καντονά...
ΛΟΙΠΟΝ
ηθελημενη απο τον κοσμο καταρρευση τραπεζων ισουται με συνειδητη ανατροπη του πολιτικου συστηματος
εαν θελουμε ή "θέλουμε" να διατηρειται το υπαρχον πολιτικο συστημα (με λιγοτερο ή περισσότερο χρηματοπιστωτικο καπιταλισμό) η λειτουργια των τραπεζων ειναι υπερ αναγκαια
κοινως: οι τραπεζες ειναι η βαση, ο μηχανισμος πανω στις οποιες ειναι στημενος ολος ο μηχανισμος. αλλαζοντας τη βαση πρεπει να αλλαξουμε το συστημα
αλλιως απλα και τιποτα δεν πετυχαινουμε και δινουμε ενα οπλο να μας γμσ περισσοτερο
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Που να δεις σαμα γυρισουμε στη δραχμη ποσα μηνιατικα θα κοστιζει το Shoei και το ARAI
και αν βγουμε κι απτη Ευρωπα'ι'κη Ενωση ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ να πληρωνεις τελωνειο απο την Γερμανια
![]()
σηκώσουμε δε σηκώσουμε τα λεφτά μας αυτό θα γίνει έτσι κι αλλιώς.
όλη η Ελλάδα χρωστάει σε τράπεζες... θα τους κλάσουμε τα @@....
Μην ακούτε πολλές μαλ@κίες, δεν παίρνουν χαμπάρι οι τράπεζες...![]()
Απ'ότι είχα ακούσει, οι τράπεζες διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την εκταμίευση μεγάλων ποσών και να ζητήσουν μια περίοδο μερικών ημερών.Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Μην ακούτε πολλές μαλ@κίες, δεν παίρνουν χαμπάρι οι τράπεζες...![]()
Επίσης, νομίζω έχουν κάποιες δικλείδες ασφαλείας για την περίπτωση μαζικών αναλήψεων, χωρίς να ξέρω περισσότερα...
Πάντως, αν πιστεύετε πως όλα αυτά δεν είναι μελετημένα από τις τράπεζες και πως θα καταρρεύσουν, τότε....
"Qu ils mangent de la brioche"
Καντονά: «Ας αποσύρουμε όλοι τις καταθέσεις μας»
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=209168&cid=5
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
ο γνωστός καθηγητής του LSEΑρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
Καντονά: «Ας αποσύρουμε όλοι τις καταθέσεις μας»
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=209168&cid=5![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Απ'ότι είχα ακούσει, οι τράπεζες διατηρούν το δικαίωμα να αρνηθούν την εκταμίευση μεγάλων ποσών και να ζητήσουν μια περίοδο μερικών ημερών.
Και μηνών μπορώ να σου πω...![]()
δεν ειναι καθηγητης ο Καντονα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
ο γνωστός καθηγητής του LSE![]()
![]()
![]()
διδακτορικος φοιτητης του καθηγητη Μαραντονα ειναι...![]()
Keep on rocking in a free world !!!
Παιδιά εμένα μην με υπολογίζετε. Δεν έχει αρκετό χώρο κάτω από το στρώμα και για τα 9,31 ευρώ μου.
Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.