Να ρωτησω κατι αυτους που ειναι απο την περιοχη ή κανουν την διαδρομη συνεχεια...
Τριπολη και Γυθειο παιζουν βενζιναδικα Κυριακη?!![]()
Να ρωτησω κατι αυτους που ειναι απο την περιοχη ή κανουν την διαδρομη συνεχεια...
Παίζουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Υπάρχουν κι άλλα.
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Ο καινούργιος δρόμος προς Σπάρτη ανοίχτηκε ή παραμένει ακόμη κλειστός;Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
παίδες βάλτε και μένα από Σπαρτη και κάτω...
Jurobei Chikanatsu
Α ευχαριστω... Ενταξει μου αρκει να βρω σε αυτα τα σημεια και ειμαι κομπλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Παίζουν.
Υπάρχουν κι άλλα.![]()
ο καινούριος δρόμος Συζευξη Λευκτρων δεν είναι έτοιμος ακόμη....
η παράκαμψη βουτιάνων που είχε ανοίξει αν την πρόλαβες πήγε στράφι...
2000000 ευρώ στοίχισε μόνο η μελέτη και για να επιδιορθωθεί το τμήμα που έπαθε καθίζηση... χρειάζεται να δημιουργηθεί παράκαμψη δλδ καινούριες στροφές και έξτρα μίζες τις οποίες βέβαια κανένας (δόξα το Θεό) δεν θα δώσει γιατί αναμένουμε τη σύζευξη
παίδες ντοντ γουορι θα βρούμε βενζινάδικα όπως είπαν οι προλαλήσαντες...
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Η παράκαμψη ήταν σούπερ.Μιά φορά την έκανα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
ο καινούριος δρόμος Συζευξη Λευκτρων δεν είναι έτοιμος ακόμη....
η παράκαμψη βουτιάνων που είχε ανοίξει αν την πρόλαβες πήγε στράφι...
2000000 ευρώ στοίχισε μόνο η μελέτη και για να επιδιορθωθεί το τμήμα που έπαθε καθίζηση... χρειάζεται να δημιουργηθεί παράκαμψη δλδ καινούριες στροφές και έξτρα μίζες τις οποίες βέβαια κανένας (δόξα το Θεό) δεν θα δώσει γιατί αναμένουμε τη σύζευξη
παίδες ντοντ γουορι θα βρούμε βενζινάδικα όπως είπαν οι προλαλήσαντες...
Στα Βουτιανα ο δρόμος είναι πολυύύύύ σφιχτός.
Jurobei Chikanatsu
Πολύ ωραία διαδρομή, έκανα όλο το πόδι το περασμένο Μάιο.
Πάρτε μία ιδέα!
Πού είναι η φώτο οεο!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
δε κανεισ την διαδρομη πακισταν μπαγκλαντες
φυσικα και παιζουν απλα να ξερεις οτι μετα το πυργο δυρου αν εχεισ σκοπο να συνεχισεισ πιο κατω απο το γυ8ειο δεν εχει και παρα πολλα
μιας και το μοτο φωτο δεν έχει.... πάρτε μερικές από ένα σαιτ που έχουμε με ένα φιλαράκι και ανεβάζουμε...
Σπάρτη Ταυγετος
Βάθεια οχυρός οικισμός
πόρτο κάγιο 03.00 το βράδυ με φεγγάρι
Τέναρο
Ταίναρο φάρος (δεν θα το δούμε αυτό)
η παραλία του χωριού μου
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
ωραια διαδρομη.....δεχεστε και ενα vfraki 400????
εεε![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!
Ο καινούριος δρόμος(παράκαμψη Βουτιάνων) είναι κλειστός μεν με μηχανή περνάς δε.
Προσοχή περίπου στο μέσον της διαδρομής(έχει πέσει) που έχει 3 σαμαράκια. Συνιστώ να πάτε από εκεί.
Το τελευταίο βενζινάδικο είναι μετά τον Γερολιμένα στον δρόμο προς Βάθεια,συνήθως είναι ανοιχτός Κυριακές.
Αμα μεχρι το Γυθειο εχει μπετζιναδικα ολα κομπλε... Θα βαλω στο πηγαινε Κορινθο-Τριπολη ή ακομη και Γυθειο και στο γυρισμο καπου στην Τριπολη ... Απλα ρωτω για να εχω ενα γενικο πλανο στο μυαλο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrish69
Το τελευταίο βενζινάδικο είναι μετά τον Γερολιμένα στον δρόμο προς Βάθεια,συνήθως είναι ανοιχτός Κυριακές.![]()
![]()
![]()
βενζιναδικα εχει μην αγχωνεστε...
εχει για παραδειγμα ενα πριν την Τριπολη κοντα στα διοδια μετα την σηραγγα αρτεμισιου,εχει στην τεγεα πηγαινοντας προς Σπαρτη στο υψος του αγ.σωστη κανα-δυο,εχει στην κερασιτσα αλαα δυο νομιζω,εχει μετα στην λιμνη τακα ενα,εχει στου "παπαντωνη",στην διασταυρωση για βλαχοκερσια,εχει στο αλεποχωρι,εχει στου αρδαμη νομιζω...
παιδια εμενα με παιζετε???Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΟΡΝΕΤακιας
ωραια διαδρομη.....δεχεστε και ενα vfraki 400????
εεε![]()
θελω κι εγω βολτιτσα με παρεα....![]()
Η ζωή είναι μεγάλη......μην την κάνεις καρναβάλι!!!