ενταξη απλα εγω δεν θελω να καταλαβαίνουν οι αλλοι μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μα μολις ειπες το γιατι...Γτ το ειδες και καταλαβες οτι ειναι καποιος "δικος σου"...![]()
![]()
ενταξη απλα εγω δεν θελω να καταλαβαίνουν οι αλλοι μαλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Μα μολις ειπες το γιατι...Γτ το ειδες και καταλαβες οτι ειναι καποιος "δικος σου"...![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ειδα ΚΤΜ adv με αυτοκολητο μοτο.γρ στη σωτηρος στο πειραια.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχετε αυτοκολλητα του φορουμ πανω στις μηχανες ομως - ποτε δεν το καταλαβα
καλημερες!
Μικρη δεν εισαι για να περνας κλιμακτηριο?
:wacko:![]()
απο την πορτα σου περνώ και τηγανιζεις ψαρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μικρη δεν εισαι για να περνας κλιμακτηριο?
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Βηχω ξεροβηχω σου κατουρω τον τοιχο...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
απο την πορτα σου περνώ και τηγανιζεις ψαρια!
![]()
Λετε τι μηχανες εχουμε δει να κανουν delivery? εχω δει Africa twin αλλα για μια μερα μονο, μαλλον καταλαβε οτι δεν παει.
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
απο την πολη ερχομε και στη κορυφη κανελα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Βηχω ξεροβηχω σου κατουρω τον τοιχο...:wacko:![]()
ή μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
απο την πολη ερχομε και στη κορυφη κανελα :rotflmao: :rotflmao:
Ο καλός ο καπετάνιος ,ξέρει και άλλο μονοπάτι.
Το καλό το παλικάρι ,στη φουρτούνα φαίνεται...
Στου κουφού την πόρτα ,το σαπούνι σου χαλας.
![]()
Πολλά![]()
![]()
Σε δύο-τρεις σκουτεράκηδες στο Ρέθυμνο που κυκλοφορούν ΠΑΝΤΑ με τζάκετ και φούλ φέις!!!
Επίσης Ρισπέκτ στην κοπελιά με το λευκό SH που με είδε από τον καθρέπτη, πορώθηκε και κάναμε φιλική κοντρίτσα!
Ρισπέκτ σε όσους φοράνε κράνος
Ρισπέκτ σε όσους ανάβουνε φλάς
Ρισπέκτ στον ζητά τον χοντρούλη που δεν μασάει μια και σταματάει κουτιά και μηχανάκια και μοιράζει ραβασάκια αβέρτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: φωνάζει ο κλέφτης και χείρα κίνει![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ρισπέκτ στον ζητά τον χοντρούλη που δεν μασάει μια και σταματάει κουτιά και μηχανάκια και μοιράζει ραβασάκια αβέρτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
respect σε αυτο?![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
και ένα μαύρο scarabeo 300 μέσα σ αυτά;;Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Πολλά![]()
![]()
Σε δύο-τρεις σκουτεράκηδες στο Ρέθυμνο που κυκλοφορούν ΠΑΝΤΑ με τζάκετ και φούλ φέις!!
Fuck the universe.
Σταματάει κουτάκιδες που μιλάνε σε κινητό, σταματάει τρικάβαλα με παιδάκια πάνω....Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
respect σε αυτο?![]()
Σταματάει ανήλικα χωρίς δίπλωμα με βρωμόγκαζα παπάκια
Δεν κάνει ακρότητες
Με έναν παχουλό μεσήλικα αναβάτη?Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog
και ένα μαύρο scarabeo 300 μέσα σ αυτά;;![]()
ορθώς respekt!Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
respect σε αυτο?![]()
Συμφωνα με το φίλο κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ενάς σωστός επαγγελματίας αστυνομικός σε μια σωστή χώρα με νόμους!
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Με έναν παχουλό μεσήλικα αναβάτη?![]()
Ωχχχ...![]()
Σωστη χωρα με νομους... μαλιστα... για ποια χωρα μιλαμε ακριβως???Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
ορθώς respekt!Συμφωνα με το φίλο κάνει ότι θα έπρεπε να κάνει ενάς σωστός επαγγελματίας αστυνομικός σε μια σωστή χώρα με νόμους!
money cant buy me love !!!