Ενα χρονο επισημα αναβατης ηρθε η ωρα να μου τύχει η μαλακία. Απο χθες κλεω ΟΛΑ τα πλαστικα του TRANSALP + Ψυγείο + FLASH + βαθουλομενο ντεποζιτο. Και ευτυχώς ένα μόνο διάστρεμα.!!!
13.000 ΚΛΜ σε 11 1/2 μήνες και ένα γαμάτο καλοκαίρι μποστά σταμάτησα σε μία ροδα ΤΡΑΚΤΕΡ σε επαρχειακό δρόμο. Εκοψα στο βάθος του δρ'ομου το τρακτερ σταματημένο στο ρέυμα μου σε ένα δρομο με μέγάλη ορατότητα. Περίμενε να περάσει ένα αθτο που ερχόταν απο την αντίθετη για να στρείψει απο αριστερα σε ένα χωματόδρομο. Νομίζοντας πως με είδε περνα το αυτοκινητο και αμέσωσ χωρίς να κόψω παω για προσπέραση. Ξαφνικά μια τεράστια ρόδα πετάγεται μπροστά μου και .....αστα...... με εμβόλησε στο ψυγείο και με 70κλμ αντίθετα απέναντι σε ένα λάκο! Ο τύπος ούτωσει άλλο δεν εφτεγαι αφου είχε ανάψει το φλάσ (αποτι είδα στα τελευταία 10 μετρα) και αφου είδε πως είμουν καλά με παράτησε και συνέχησε για τον στάβλο του.
Σκατα δεν έχω μία για να το φτιάξω!!!! και δεν ξέρω τι θα κάνω. Καθε μέρα πηγαινοερχομουν 105 κλμ για τη δουλεία μου.
αν ξέρει κάποιος ποσο θα κοστισουν άολα αυτά + η βαφή θα μου ήταν χρήσιμο!
Παιδία να προσέχετε γενικότερα.....!!!
Καντε και κανα σταυρό που και που!!!