ακολουθωντας την αναποδη διαδικασια ξαναμονταρουμε την εξατμιση.το πιο σωστο ειναι τα ζοαν της εξατμισης να αλλαχτουν για να μην εχουμε διαρροη καυσαεριου.εφοσον εχουμε ολα τα κοματια πανω προχειρα πιασμενα,πρωτα σφιγγουμε το χταποδι.προσεχουμε και σφιγγουμε τις βιδες συμμετρικα.αφου τελειωσουμε σφιγγουμε και τις βιδες συγκρατησης του τελικου καθως και τις βασεις του ψυγειου...
![]()
κουκλι ειναι το ατιμο....βαζουμε μπροστα ταπωνοντας στιγμιαια το τελικο κοιταμε αν χανουμε καυσαερια απο τους λαιμους.καλο ειναι μετα απο κανα δυο κυκλους λειτουργιας και αφου κρυωσει η εξατμιση να ξανατσεκαρουμε τις βιδες.ελπιζω να βοηθησα να τολμησει καποιος μονος του να αναβαθμισει την εικονα της μοτοσυκλετας του...
![]()
Nα ρωτησω κατι? Δεν θυμαμαι που αλλα διαβασα οτι καποιος που ειχε κανει το ιδιο μετα περασε τους λαιμους με καποιο ειδικο βερνικι ωστε να διατηρηθει το τελειο αποτελεσμα για πολυ καιρο.
Υπαρχει οντως κατι τετοιο?!![]()
εισαι ωραιος ρε σπυρο...
αυτο με το ντουκοχαρτο βεβαια δεν το καταλαβα...:hypnotize
δε θα κανει γρατζουνιες πανω το σιδερο?![]()
Ξεκιναει απο 400αρι που ειναι πιο χοντρο και καταληγει σε 1000αρι που στην ουσια κανει χαιδεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εισαι ωραιος ρε σπυρο...
αυτο με το ντουκοχαρτο βεβαια δεν το καταλαβα...:hypnotize
δε θα κανει γρατζουνιες πανω το σιδερο?![]()
Ετσι στο τελος η επιφανεια γινεται λια σχεδον...Τις γυαλιζει και με αλοιφη στο τελος που βελτιωνει ακομα περισσοτερο το αποτελεσμα... Υπο το φως του ηλιου ισως και να φαινονται λιγακι ξυμενες αλλα απο πριν σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα...
![]()
υπαρχει διαφανο βερνικι θερμοκρασιας αλλα δεν το εχω δοκιμασει.αν περνας λιγο αλοιφη με ενα πανακι ανα δυμηνο διατηρειται το αποτελεσμα χωρις να χρειαζεται να βγαζεις την εξατμιση.
δεν υπαρχουν γρατζουνιες ουτε στο φως του ηλιου γιατι εκτος τα γυαλοχαρτα ετριψα και με τα βουρτσακια του dremel.![]()
Ωραιος ο ΣΠυρος...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
υπαρχει διαφανο βερνικι θερμοκρασιας αλλα δεν το εχω δοκιμασει.αν περνας λιγο αλοιφη με ενα πανακι ανα δυμηνο διατηρειται το αποτελεσμα χωρις να χρειαζεται να βγαζεις την εξατμιση.
δεν υπαρχουν γρατζουνιες ουτε στο φως του ηλιου γιατι εκτος τα γυαλοχαρτα ετριψα και με τα βουρτσακια του dremel.![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα καπακια και για αυτο δεν σε εχω παρει. Αλλα μεσα στην εβδομαδα λογικα θα ενοχλησω...![]()
any time docΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ωραιος ο ΣΠυρος...![]()
![]()
![]()
ΥΓ:Δεν εχω ασχοληθει ακομα με τα καπακια και για αυτο δεν σε εχω παρει. Αλλα μεσα στην εβδομαδα λογικα θα ενοχλησω...![]()
![]()
Νομιζω οτι επειδη το φτερο ειναι πολυ κοντο και περνωντας απο λασπες και γενικα με τα νερα σε συνδιασμο με τους πυρακτωμενους λαιμους μετα απο λιγο ξαναγινεται ετσι οπως ηταν στην αρχη
Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά
Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
Που όλο με κοιτά
Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
Που σκοτώνει για λεφτά
Που με σκοτώνει από αγάπη
Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
Πάρε με μαζί σου