Ενα τσαντακι με ολα τα κλειδια που θα χρειαστεις δεν το πηρες με την μηχανη ?
Ενα τσαντακι με ολα τα κλειδια που θα χρειαστεις δεν το πηρες με την μηχανη ?
ναι αλλα εκει εχει και αχρηστα πραγματα (για το δρομο).. Μπουζοκλειδο ας πουμε στο δρομο δεν νομιζω να μου χρειαστει. Ουτε ο γατζος για την προφορτιση της πισω αναρτισης.
Το κατσαβιδι ηταν τεραστιο κλπ..
Ενω ετσι εχω μονο ενα T και πολλες μυτες. Κλειδια εχω 2.
Τα μεγαλα δεν τα χρειαζομαι. Το allen των 5mm ας πουμε το εχω μαζι μου.
uhmmm αυτα.![]()
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις Fazer... Το ρημάδι δε χωράει ΤΙΠΟΤΑ....
στο cb400 εβαζα μπουφαν, ψωνια, 3ο ανθρωπο, ρεζερβα, μπουκαλι με λαδια, μπουκαλι με παραφλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
CB400 Super Four:
Κιτ επισκευής ελαστικών
Λουκέτο (ή λάδι αλυσίδας)
Αδιάβροχο πάνω
Αδιάβροχο κάτω
![]()
Αφού είχε κουβά ολόκληρο , ρε φίλε!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
στο cb400 εβαζα μπουφαν, ψωνια, 3ο ανθρωπο, ρεζερβα, μπουκαλι με λαδια, μπουκαλι με παραφλου...
Τελος παντων, εγω δεν θα φορτωνα την μηχανη τοσο, πολυ αχρηστο βαρος...:rotflmao:
:rotflmao:
Ευχαριστούμε, ωραία τα έχεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
οι φωτογραφιες που ζητησατε:
ειναι slideshow με 8 frames. Αλλαζουν καθε 10 sec.
http://i55.tinypic.com/alm3hd.gif
![]()
Τόσα πράγματα δεν κουδουνάνε πολύ σε λακούβες και τέτοια? Αν και έχεις προβλέψει θήκες και τέτοια βλέπω.
Εσύ μάλλον θες δίαιτα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Τελος παντων, εγω δεν θα φορτωνα την μηχανη τοσο, πολυ αχρηστο βαρος...:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
οχι ολα μια χαρα. Μονο σε τεραστιες λακουβες (που σε ριχνουν αν δεν τις δεις) κουνιεται λιγο μονο το λουκετο γιατι επιτηδες εχει μπει 'χαλαρο' μεσα γιατι πρεπει να ειναι ευκαιρο να μπαινοβγαινει. Για το λογο αυτο εβαλα σαμπρελιτσα απο κατω για να μην γρατζουναει το πλαστικο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις Fazer... Το ρημάδι δε χωράει ΤΙΠΟΤΑ....
και το bandit μια απ τα ιδια. απλα σε αυτο εχουν προνοησει και εχει ηδη θηκη με αρκετα χρησιμα εργαλεια απ τη μανα του
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
tuono
εργαλειοθηκη της απριλια + ενα γερμανικο 13αρι για να περνουν πουλο οι καθρεφτες
αδεια
διπλωμα
ασφαλεια
αλλα το 13αρι λεω να το στειλω γιατι μου χαλαει τη γεωμετρια...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604